kalinkam ben seni artık beğenemiyom, niyeyse.... burdan diyim bari.... beğendim şekerim beğendimmmmm; kk izin vermese de ben seni niye de beğendimmmm
Ahhh kuzum ben senin beni hep begendigini biliyorum merak etme cunku bende seni cok begeniyorum yasam enerjine hayranim tatlimmm
Bende senin pozitifliğine hayranım
Canim benim insallah senide kendime benzeticem sendede baya ilerleme var hep okuyorum yazilarini iyi goruyorum seni son zamanlarda hep boyle iyi ol herseyde iyi olacak insallah
Ohhh masallah bebekcime inss hayirlisi olsun hakkinda bizdende ona cok selamlar ve kocaman opucuklerbebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....
mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii
Cnm bebis kendine iyice yer aciyor masallahInsallah herkes cok iyidir bomba gibidir ben bugun biraz kasik agrisi cektim ama gecti cok sukur BEBEK-34 dun de cok cok slami var dun uzun uzun konustuk biraz gip olmus honk honk oksuruyo ...
Cnm 129 sayfada var ama dedigin gibi sadece kimlerin oldugu sonuclar yok cnm inss bi cozum bulunur ya cook uzulduk gercekten tablonun kaybolmasina3. gün canım onunki....
eskiden 50 li 100 lü sayfalarda tablomuz vardı alıntılamalarla olan, onları bile bulamadımen azından onu bulabilseydimmmm
cannnımmm ya bişey soracağım sen progestan iğne ile ilgili iğne yerlerine iyi gelen bir tarif yapmıştın.zahmet olmazsa tekrarlarmısın bu gün çok zor yürüyorumçok acıyooorrrr
cannnımmm ya bişey soracağım sen progestan iğne ile ilgili iğne yerlerine iyi gelen bir tarif yapmıştın.zahmet olmazsa tekrarlarmısın bu gün çok zor yürüyorumçok acıyooorrrr
Canım sen iğnemi oluyorsun,progesteron iğnesi yağlı olduğundan çok can yakıyormuş 😔kıyamam ya , ben fitil kullanıyorum biraz daha rahat iğneye göre ama iğne daha etkili demişti doktorum,bir daha lekelenmem olursa bana da yazacak sanırım.
Cnm arkadasim gecmis olsun inss gecer hemencecik
inşaALLAH Neşesağol canım yaaa önceden ne güzel ağızdan progestan yumuşak hap içiyordum vermiyor doktor ama ben onu kullanıken düşük yapmamıştım anlatamıyorum illa jeeeellll
Cnm cumaya kadar dayan inss kalp atisini duyunca dr tekrar konus jel kullanmak istemedigini soyle agizdan almak istedigini soyle yine sen cnm cunku jel sende korku yaratiyor drnada acikacik anlat cnm
bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....
mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii
Insallah herkes cok iyidir bomba gibidir ben bugun biraz kasik agrisi cektim ama gecti cok sukur BEBEK-34 dun de cok cok slami var dun uzun uzun konustuk biraz gip olmus honk honk oksuruyo ...
sen vakit buldukça gir bişeyler yaz bana yeterAllah a şükür iyiyim test de yapıyorum çıkmıyor bişey ama üzmüyorum
kendimi kan verdiğim de çıkmazsa da Rabbimin takdiri diyeceğim bekleyeceğim vakti zamanı geldiğinde olacak diyeceğim Allah ım sabrımı verdi çok şükür ki iyiyim güzel sonuç alırsam tabi ki daha da iyi olurum
kızlar bu kabızlık için dupbalac aldımda kulanayımmı dr reçete yazmıştı kaybetmişim araızda bunu kulanan varmı bişiolmazdemi eczacı bunu vermiş
Canim gebeligin ilk uc ayinda ilac lardan bebek cok etkileniyomus keske kullanmadan atlatabilsen kuru kayisi kaynatip icmeyi denedin mi cok iyi gelir normalde
günaydın kızlararkadaşlar bişey sorcam ya 2.tüpe başlicaz ama bende devamlı bi kabızlık sorunu var.yani yıllardır böyleyim afedersiniz 3 günde bir çıkarım.ve zorlanırımda..ilk tüptede kabız olmuştum hatırlarsanız kayısı mayısı fayda etmemişti.buna bi çözüm yokmu ya.bağırsaklarımda sorunmu var acaba ??
kızlar bu kabızlık için dupbalac aldımda kulanayımmı dr reçete yazmıştı kaybetmişim araızda bunu kulanan varmı bişiolmazdemi eczacı bunu vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?