2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalinkam ben seni artık beğenemiyom, niyeyse.... burdan diyim bari.... beğendim şekerim beğendimmmmm; kk izin vermese de ben seni niye de beğendimmmm:54::54::54::54::54::54:

Ahhh kuzum ben senin beni hep begendigini biliyorum merak etme cunku bende seni cok begeniyorum yasam enerjine hayranim tatlimmm :46:

Canim benim insallah senide kendime benzeticem sendede baya ilerleme var hep okuyorum yazilarini iyi goruyorum seni son zamanlarda hep boyle iyi ol herseyde iyi olacak insallah

sen vakit buldukça gir bişeyler yaz bana yeter :16: Allah a şükür iyiyim test de yapıyorum çıkmıyor bişey ama üzmüyorum

kendimi kan verdiğim de çıkmazsa da Rabbimin takdiri diyeceğim bekleyeceğim vakti zamanı geldiğinde olacak diyeceğim Allah ım sabrımı verdi çok şükür ki iyiyim güzel sonuç alırsam tabi ki daha da iyi olurum :32:

bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....

mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii:54::54::54::54:
Ohhh masallah bebekcime inss hayirlisi olsun hakkinda bizdende ona cok selamlar ve kocaman opucukler:54::54:
Insallah herkes cok iyidir bomba gibidir ben bugun biraz kasik agrisi cektim ama gecti cok sukur BEBEK-34 dun de cok cok slami var dun uzun uzun konustuk biraz gip olmus honk honk oksuruyo ...
Cnm bebis kendine iyice yer aciyor masallah
Bebekcime gecmis olsun cnm bolbol ilik su icsin cnm cok selamlar soyluyorum
3. gün canım onunki....

eskiden 50 li 100 lü sayfalarda tablomuz vardı alıntılamalarla olan, onları bile bulamadım:43: en azından onu bulabilseydimmmm:43::43::43:
Cnm 129 sayfada var ama dedigin gibi sadece kimlerin oldugu sonuclar yok cnm inss bi cozum bulunur ya cook uzulduk gercekten tablonun kaybolmasina:5::5::5:

cannnımmm ya bişey soracağım sen progestan iğne ile ilgili iğne yerlerine iyi gelen bir tarif yapmıştın.zahmet olmazsa tekrarlarmısın bu gün çok zor yürüyorum:53:çok acıyooorrrr:14:

cannnımmm ya bişey soracağım sen progestan iğne ile ilgili iğne yerlerine iyi gelen bir tarif yapmıştın.zahmet olmazsa tekrarlarmısın bu gün çok zor yürüyorum:53:çok acıyooorrrr:14:

Canım sen iğnemi oluyorsun,progesteron iğnesi yağlı olduğundan çok can yakıyormuş 😔kıyamam ya , ben fitil kullanıyorum biraz daha rahat iğneye göre ama iğne daha etkili demişti doktorum,bir daha lekelenmem olursa bana da yazacak sanırım.

Canım sen iğnemi oluyorsun,progesteron iğnesi yağlı olduğundan çok can yakıyormuş 😔kıyamam ya , ben fitil kullanıyorum biraz daha rahat iğneye göre ama iğne daha etkili demişti doktorum,bir daha lekelenmem olursa bana da yazacak sanırım.

canım ben normalde cirinone jel kullanıyordum lekelenme olunca 10 gün kullandım doktor jele geri dön dedi jeli kullanıyordum ama bence jeli kullanmam gerektiği gibi kullanamıyorum doktorum düzgün kullanmazsan düşüğe neden olur dedi benim içime sinmeyince 6 gündür yine iğne vurduruyorum ama bugün bittim :53::53::53::53:çünkü önceki düşüklerimdede crinone jel kullanmıştım ve düşüklerin nedeni bulunamadı şimdiki doktorum jel içeriye gerektiği kadar gitmezse düşük olur dedi

Cnm arkadasim gecmis olsun inss gecer hemencecik

inşaALLAH Neşe :16::16::16::16::16:sağol canım yaaa önceden ne güzel ağızdan progestan yumuşak hap içiyordum:16::16:vermiyor doktor ama ben onu kullanıken düşük yapmamıştım anlatamıyorum illa jeeeellll:53::53::53:

inşaALLAH Neşe :16::16::16::16::16:sağol canım yaaa önceden ne güzel ağızdan progestan yumuşak hap içiyordum:16::16:vermiyor doktor ama ben onu kullanıken düşük yapmamıştım anlatamıyorum illa jeeeellll:53::53::53:

Cnm cumaya kadar dayan inss kalp atisini duyunca dr tekrar konus jel kullanmak istemedigini soyle agizdan almak istedigini soyle yine sen cnm cunku jel sende korku yaratiyor drnada acikacik anlat cnm

Cnm cumaya kadar dayan inss kalp atisini duyunca dr tekrar konus jel kullanmak istemedigini soyle agizdan almak istedigini soyle yine sen cnm cunku jel sende korku yaratiyor drnada acikacik anlat cnm

tekrar konuşacağım canım bakalım:16::16::16::16:

bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....

mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii:54::54::54::54:

Insallah herkes cok iyidir bomba gibidir ben bugun biraz kasik agrisi cektim ama gecti cok sukur BEBEK-34 dun de cok cok slami var dun uzun uzun konustuk biraz gip olmus honk honk oksuruyo ...

kızlar çok sağolun haber verdiyiniz için bizdende ona selam söyleyin dikkat etsin kendine :54:

kızlar bu kabızlık için dupbalac aldımda kulanayımmı dr reçete yazmıştı kaybetmişim araızda bunu kulanan varmı bişiolmazdemi eczacı bunu vermiş

sen vakit buldukça gir bişeyler yaz bana yeter :16: Allah a şükür iyiyim test de yapıyorum çıkmıyor bişey ama üzmüyorum

kendimi kan verdiğim de çıkmazsa da Rabbimin takdiri diyeceğim bekleyeceğim vakti zamanı geldiğinde olacak diyeceğim Allah ım sabrımı verdi çok şükür ki iyiyim güzel sonuç alırsam tabi ki daha da iyi olurum :32:

Canimsin ya hersey Rabbimizden ondan gelen hersey guzeldir inan o bizi cok seviyor biz ya Rabbim dedikce buyur kulum dediginden suphen olmasin sadece herseyin bi vakti var ve herseyde bi hayir var halimize sonsuz kere sukurler olsun savas meydanlarindaki insanlarin annelerin yavrularin halini bi dusunsene bizim yerimizde olmak icin neler vermezlerdi Allahim oncelikle bizlere ve eslerimize saglik versin lutfeder yavrularimizda olursa cok daha mutlu olucaz ama nasibimizde yoksa buna sukur diyyecegiz elbet ... insallah guzel ha erlerini aliriz canim ama dedigin gibi negatif olursada hicbiseyin sonu degil
sen yeter ki umudunu yitir me Rabbim mukafatini verir elbet.

kızlar bu kabızlık için dupbalac aldımda kulanayımmı dr reçete yazmıştı kaybetmişim araızda bunu kulanan varmı bişiolmazdemi eczacı bunu vermiş

Canim gebeligin ilk uc ayinda ilac lardan bebek cok etkileniyomus keske kullanmadan atlatabilsen kuru kayisi kaynatip icmeyi denedin mi cok iyi gelir normalde

günaydın kızlar :49: arkadaşlar bişey sorcam ya :31: 2.tüpe başlicaz ama bende devamlı bi kabızlık sorunu var.yani yıllardır böyleyim afedersiniz 3 günde bir çıkarım.ve zorlanırımda..ilk tüptede kabız olmuştum hatırlarsanız kayısı mayısı fayda etmemişti.buna bi çözüm yokmu ya.bağırsaklarımda sorunmu var acaba ??

Haticim,oncelikle seni tebrik ederim sigara ve kolayi biraktigin icin.kabizliga gelince,ben arada gece yatmadan once form cay iciyorum,iyi geliyor.ancak transfer sonrasi zarari olmasin diye kayisi,incir yedim.doktorlarin soyledigi bagirsaklar egitilebilir organ.yani hergun ayni saatte gelse de gelmese de mutlaka gidip uzun sure wc de oturacaksin.bence wc girmeden yarim saat filan once ilik su ic.icini yumusatacak bikac onerim var:
1- zeytinyagli pirasa (pirincsiz),her yemek oncesi 2-3 kasik yemelisin.
2-gece yatmadan su icine kuru incir koy,sabah kalkinca suyu ic inciri ye
3-gece yatmadan 1/2 fincan zeytinyagi icine limon sikip ic
4-keten tohumu,ogutulmus olacak.taze ogutulmusu makbul oldugundan ben kendime ucuz kahve ogutucu aldim.1 tatli kasigi yiyorsun ve bol su ic.su bol olmazsa yarar degil zarar olur.ister yogurda karistir ister kuru ye.durumuna gore 2kasik da olabilir.bunu kendim harici baskalari da cok memnun kaldi.ama tansiyon, kalp, kolesterol ilaci kullananlarda ilac etkisini azaltiyormus.tedaviye baslayinca dr'a sor derim.
Dip not: insan vucudu her degisiklige 21gunde adapte oluyormus.kolayi mesela 21gun icmeyince aramiyorsun.bu sure boyunca ayni saatte wc gidersen zorlanmadan gelecektir.sadece sabir.bu ayni zamanda bebeklerinizi buyuturkende kullanacaginiz onemli bir bilgidir.
Biraz uzun oldu ama :17:Sevgiler:16:

Cicibebem:)) bildigim kadariyla gebelikte de kullanilabilen bir ilac,ayni magnesie calcinee gibi.prospektusunde yaziyor sanirim.duphalac benim 1,5yasindaki yegenime de vermslerdi..icin rahat etmesi icin once kalinkamin dedigi gibi kaynayilmis inciri ve pirasayi dene canim.

Back