Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....
mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii![]()
iyiyim çok şükür tatlım aklıma gelir yada birşey duyarsam yazarım tabi
bulantım hiç olmadı canım![]()
sorun olmaz canım ALLAH'ın izniylebu haftalardaki kahve lekelenmeler doğalmış bebek iyice yerleşiyormuş
evet canım cuma büyük gün hayırlı haberlerle dönerim inşaALLAH
![]()
inşallah tatlım
canım ne demek RABBİM herkese nasip etsin
8 yıl olmadı benimde çok şükür 2. tüp bebekle hamile kaldım
dualarımız sizinle inşallah güzel haberler alacağız
çok şükür canım büyüyoruz
iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok salı günü benimde kontrolüm var sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum
tsh yaptırdım bugün 3,15 çıktı :44: drum 2,5 ve altı istiyor yarın tekrar dr a gidicem ilaç dozunu artırıcaz
bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....
mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii![]()
3. gün canım onunki....canım benim inşallah salı günü kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olsun inşallah
bende de baş dönmesi oluyor sanırım estrofem yapıyor onu. İdrar yaptım şekerim çıkmadı tabi yine bişeyBebek34 ün de
5.gün transferi miydi :44:
Âmin canım ya inşallah güzel haberlerle dön😊tam ne kadar olacak Nebil cuma günü?
3. gün canım onunki....
eskiden 50 li 100 lü sayfalarda tablomuz vardı alıntılamalarla olan, onları bile bulamadımen azından onu bulabilseydimmmm
![]()
[ı]canım benim inşallah salı günü kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olsun inşallah
[/ı]
[ı]bende de baş dönmesi oluyor sanırım estrofem yapıyor onu. Idrar yaptım şekerim çıkmadı tabi yine bişeyBebek34 ün de
5.gün transferi miydi [/ı]:44:
evet canım ya gitti tablomuz çok kötü oldubenim doktor yine 12.gün verdi testi erken mi yaptırsam 5.gün transferi ya
![]()
yaptırabilirsin tatlım, tutunma varsa mutlaka bir değer çıkar diye düşünüyorum![]()
yok kızlar tek tek bakmadım elbette... 48 den başladım 57 ye kadar baktım; sonra 103 gibi bi sayfadan başlayı baktım.... Bakalım bulcaz bi yolunu artık
ama bu tabloda tabi ki sonuçlar yok(((
Canım sağol hatırladığın için umarım Rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasip eder hem Bebekcime hem bana hemde tüm isteyenlere sizde büyüyorsunuz maşallahnasıl gidiyor?
canım maşallah baya büyümüşsünüz oğluşun nasıl yerinden memnun mu? Bak annesini üzmüyor akıllı uslu bir çocuk olacak mideni bile bulandırmıyor.MaşallahDualarınızı bizden esirgemeyin bende transferin 6.günündeyim :18:
Ahh tatlim buyuduk allaha sukur ama nasil buyuduk bir de bana sor. İlk 3 ay dusuk tehlikem vardi su an iyiyiz cok sukur. Canim insallah rabbim hayirlisini versin pozitifi gorur saglikli bir gebelik gecirmeni dilerim kuzum