2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ohhhh masallah cnm iste ne guzel inss hersey yolunda kiz ne durumlara geldik bulantilariniza seviniyorum beni siz delirttiniz

Neşeeeeee aynen bende bulantım olunca çok seviniyorum hala hamileyim diyorum bir tek sen değil canım hepimiz delirdik

canım eğer rengi kahverengi ise korkma çünkü kahverengi içerde kalmış eski kandır. bana da bunu doktor söyledi yani. lekelenme ile birlikte ağrı+sancı yoksa yine korkma. tehlikeli olan kanama+ağrı. ama yine de böyle durumlarda hemen yatar duruma geç ve dinlen. çok geçmiş olsun inşallah bir daha rabbim yaşatmasın canım. seni ve bebişini korusun.

Neşeeeeee aynen bende bulantım olunca çok seviniyorum hala hamileyim diyorum bir tek sen değil canım hepimiz delirdik

kızlar çok hoşsunuz. benim hemen hemen hiç bulantım olmadı. 1-2 hafta oldu olmadı yani o da bulantıdan çok sanki midemi üşütmüşüm de midem hassas gibi oldu yani. hiç kusmadım. ben de her doktor kontrolünde doktora ama benim bulantım yok diyodum. doktor da bulantısı olmadığı için şikayetçi olan hasta da ilk defa sizi gördüm demiştibulantı bünye ile alakalıdır kişiden kişiye değişir takılmayın dedi. ben de çok üzülüyodum bulanmıyo diye yani

maaşaALLAH canım benim gözün aydın inşaALLAH her doktora gittiğinde bize müjdeli haberler getireceksin ALLAH tamamına erdirsin tatlım

Son düzenleme:

bazı insanların bağırsakları normalden biraz uzun oluyormuş onlarda kabızlık sendeki gibi olurmuş tanıdığım birkaç kişide kolonoskopi sonucunda uzun olduğu ortaya çıktı belki seninde öyledir yada günlük yaşantın stres v.b. etkenler vardır.tedaviden önce bu konuda uzman bir doktora git benceinşaALLAH uğraşmadan düzelir

tünaydın canım inşaALLAH cuma günü hepimiz rahatlayacağız

maaşaALLAH canım benim gözün aydın inşaALLAH her doktora gittiğinde bize müjdeli haberler getirecaksin ALLAH tamamına erdirsin tatlım

Sağol canım benim ,hepimiz güzel haberler alalım inşallah 😊canım sen cuma gitceksin dimi doktora ? Güzel güzel duyarsın inşallah kalp atışlarını😊😊canım benim lekelenmem hemen bitti dün iki kez bulaştı peçete ye oda azdı, bişey olmaz sanırım değil mi?

sorun olmaz canım ALLAH'ın izniyle bu haftalardaki kahve lekelenmeler doğalmış bebek iyice yerleşiyormuşevet canım cuma büyük gün hayırlı haberlerle dönerim inşaALLAH

Kizlar tunaydinlarrr
her biri diğerinden mutlu,musmutlu günlerimiz olsun inşallahhhhh
İnsss cnm benim
cnm neyse sonu guzel bitmis masallah keseyide gormussun ne guzel allah tamamina erdirsin

Kiz inss bebisin 9 ay boyunca hafiften bulantiyla hissettirsin o zaman sikayet yok ama sonra ayy cnm inss bebisler iyi olsunda nasil olursa olsun saka biyana optum cnm

Canım sağol hatırladığın için umarım Rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasip eder hem Bebekcime hem bana hemde tüm isteyenlere sizde büyüyorsunuz maşallah nasıl gidiyor?

canım maşallah baya büyümüşsünüz oğluşun nasıl yerinden memnun mu? Bak annesini üzmüyor akıllı uslu bir çocuk olacak mideni bile bulandırmıyor.Maşallah Dualarınızı bizden esirgemeyin bende transferin 6.günündeyim :18:

canım aynı bennn drun yanındaki asistanda benimle beraber hamile 1,5 hafta ben önceyim galiba kızın acayip bulantısı var ve her dr a gittiğimde ama bulantım yok diyordum drda gülüyordu bana
bu arada nasılsınız bebişkonla

evet doktora görünsem iyi olacak

bende öptümcanım herşey onlar için

tünaydın canım inşaALLAH cuma günü hepimiz rahatlayacağız

inşallah tatlım

Canım sağol hatırladığın için umarım Rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasip eder hem Bebekcime hem bana hemde tüm isteyenlere sizde büyüyorsunuz maşallah nasıl gidiyor?

canım ne demek RABBİM herkese nasip etsin
8 yıl olmadı benimde çok şükür 2. tüp bebekle hamile kaldım
dualarımız sizinle inşallah güzel haberler alacağız

çok şükür canım büyüyoruz
iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok salı günü benimde kontrolüm var sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum
tsh yaptırdım bugün 3,15 çıktı :44: drum 2,5 ve altı istiyor yarın tekrar dr a gidicem ilaç dozunu artırıcaz

bebek34 le konuştuk şimdi, hepinize çok çok selamı var, bebişkolarına çok iyi bakıyomuş, dinleniyomuş, geziyomuş azcık da.... arada baş dönmesi ve mide bulantıları yaşıyomuş, ilaçlardan olabileceğini de düşünüyor elbette; inşallah hayırlara vesiledir....sesi keyifliydi ben de pek mutlu oldum.....

mervecim sen de sanırım test yapmayı planlıyordun ama yaptın mı yapmadın mı bilemiyorum.... sadece çok erken olduğunu tekrarlamak isterim tatlım, inşallah haftaya salı sen çarşamba bebek coşturursunuz bizleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…