2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar günaydın😊dün gece kahverengi lekelenmem oldu ama hemen bitti bugün sabah ilk iş koştum doktora,keseyi gördük 5+1 olarak hesapladı doktorum transfer gününe göre ama kese kaç mm söylemedi ,her şey yolunda 10gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları ve bebek için kesenin içinde beyaz bir şeyler var gelişiyor galiba dedi😊lekelenmede fitilden olmuştur dedi ama dün gece çok korktum,hayırlısı ile hepimiz alsak bebeklerimizi kuçağımızada rahatlasak😊

günaydın kızlar :49: arkadaşlar bişey sorcam ya :31: 2.tüpe başlicaz ama bende devamlı bi kabızlık sorunu var.yani yıllardır böyleyim afedersiniz 3 günde bir çıkarım.ve zorlanırımda..ilk tüptede kabız olmuştum hatırlarsanız kayısı mayısı fayda etmemişti.buna bi çözüm yokmu ya.bağırsaklarımda sorunmu var acaba ??

günaydın kızlar :49: arkadaşlar bişey sorcam ya :31: 2.tüpe başlicaz ama bende devamlı bi kabızlık sorunu var.yani yıllardır böyleyim afedersiniz 3 günde bir çıkarım.ve zorlanırımda..ilk tüptede kabız olmuştum hatırlarsanız kayısı mayısı fayda etmemişti.buna bi çözüm yokmu ya.bağırsaklarımda sorunmu var acaba ??

valla canım bu sorunu muhakkak çöz, bende bütün denemelerde hep kabız oldum malesef:( sürekli şuruptan içtim ama yinede 2 gündebir yapabildim...tedaviye başlamadan tavsiyem beslenme alışkanlığını tamamen değiştir bende öyle yapıcam inşlh başlamadan

bol bol su iç canım... ben günde 2-3 litre su tüketirim ve hiç sorun yaşamam

valla canım bu sorunu muhakkak çöz, bende bütün denemelerde hep kabız oldum malesef:( sürekli şuruptan içtim ama yinede 2 gündebir yapabildim...tedaviye başlamadan tavsiyem beslenme alışkanlığını tamamen değiştir bende öyle yapıcam inşlh başlamadan

bol bol su iç canım... ben günde 2-3 litre su tüketirim ve hiç sorun yaşamam

kızlar ben yıllardır böyleyim suda içtim kayısıda yedim duphalacta içtim.endometriozis oldğum için bağırsaklarımla sorun yaşamam normal diyo doktorlar.ama yinede bi çözümü olmalı ya :26: blowhole tatlım beslenmeyide değiştirdim çok et yemiyorum aburcubur kola sigara herşeyi bıraktım sebze yiyorum artık ama hala tık yok:26:

Tünaydınlarrr :3:

maalesef canım 7.deneme olunca ağırdan alıyorum :53::53:azda olsa var olan mide bulantılarım ve ağız tadı değişikliği güç veriyor ama yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım:34:

inşallah cuma günü güzel haberlerini alıcaz canım :16:

selencim bitanem inşallah yakın zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz ve çok mutlu olucazz :16:

cicibebem maşallah sizee kocaman olmuşunuz :16:

bebekcim nasıl acaba inşallah onunda birde merve vardı test bekleyenlerden ikisininde güzel haberlerini alırız inşallah

nhal83 canım çok şükür iyiymiş bebek RABBİM korusun yavrularımızı :16:

kızlar ben yıllardır böyleyim suda içtim kayısıda yedim duphalacta içtim.endometriozis oldğum için bağırsaklarımla sorun yaşamam normal diyo doktorlar.ama yinede bi çözümü olmalı ya :26: blowhole tatlım beslenmeyide değiştirdim çok et yemiyorum aburcubur kola sigara herşeyi bıraktım sebze yiyorum artık ama hala tık yok:26:

haticim merhaba canım nasılsın :54:

canım bu konu ile ilgili drlar birşey demiyomu
ALLAH yardımcın olsun çok zor canım ya
:44:acaba başka ne yapabilirsin benimde aklıma arkadaşların dedikleri geliyo
farklı birşey duyarsam paylaşırım seninle

ay nebiliyim tatalım ya valla ne yapıcaz biz bu kabızlıkla, kelin ilacı olsa misali:27: bi çözüm bulursan banada söyle:1:

bakalım canım nasip kısmet....
İNŞALLAH İNŞALLAH O SOGAN SONRA İNCİRLE HAVUÇ YAPMIŞ ADET OLMAMIŞ YENI KALDI :nazar:MAAŞALLAH DIYIM DARISI SANA BİZLERE BENMDE SON HAFTAM AMA ÜMİDİM HİÇ YOK :50:TESTERE DİŞLİYİ İÇEMEDM BERBAT YAA TADI OLMADI ÖBUR AY DONMUŞLARI ALMAYA:4:ARTIK KISMET HAYIRLISIYLA KUCAGMIZA ALALM DANASIL OLURSA OLSUN CANM YAA

Kızlar günaydın😊dün gece kahverengi lekelenmem oldu ama hemen bitti bugün sabah ilk iş koştum doktora,keseyi gördük 5+1 olarak hesapladı doktorum transfer gününe göre ama kese kaç mm söylemedi ,her şey yolunda 10gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları ve bebek için kesenin içinde beyaz bir şeyler var gelişiyor galiba dedi😊lekelenmede fitilden olmuştur dedi ama dün gece çok korktum,hayırlısı ile hepimiz alsak bebeklerimizi kuçağımızada rahatlasak😊

Canım gozunaydin bebis iyimiş rabbim kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:

Canım gozunaydin bebis iyimiş rabbim kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:

Canım çok sağol en azından keseyi görmek rahatlattı bizi😊daha bebişi göremedik ,haftaya inşallah kalp atışı ile birlikte görürüz.canım bu arada Nuray hanım maximum 10haftaya kadar takip ediyormuş ,çok kararsız kaldım bende doktor konusunda senin bildiğin iyi bir doktor var mı?

haticim merhaba canım nasılsın :54:

canım bu konu ile ilgili drlar birşey demiyomu
ALLAH yardımcın olsun çok zor canım ya
:44:acaba başka ne yapabilirsin benimde aklıma arkadaşların dedikleri geliyo
farklı birşey duyarsam paylaşırım seninle

oooo tatlımmm çok iyiyim sağolasın sen nasılsın bulantın varmı ??? aklına gelen olursa yaz bu arada :54:

Back