2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim ya sende epey ugrasmisisn ama sonunda aldin karsiliginiazminizi takdir ettim, bu uzun cetin bir yolculuk, insallah kimseye cok fazla aratmadan nasip etsin Allahim..birinci denememde oluversinnn herkesin son denemesi olsunn, aminnnnnn

Amin canim Rabbim izin rahmeti merhameti okadar cok buyuk ki o elbet dualari duyar kabul eder emekleri gorur karsiligini mutlaka verir herseyin bi vakti zamani var sabirli olmak ve umudumusu asla yitirmemek lazim

Arkadaslar sayfalari okumadan sogan kurunu dordum kusura bskmayin.simdi geriye dönük okuyunca gördüm ve cavabimi aldim :-D
Tesekkürler

iyi akşamlar neşecimmmm teşekkür ederim hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah
insss cnm benim

Merhaba arkadaslar.
sogan kurune baslayacagim bugun.2 bardak suyla hazirliyoruz kuru 1 bardsk ilik iciyoruz kalan suyu dokuyor muyuz.daha sonra icsek olmuyor mu.her vakitte taze hszirlayin diyor ams bilrmedim napsam?
Cnm 1'5 bardak suya hazirla tam bi bardak oluyor sifa olur inss

canım sağlık olsun herşey daha güzel olacak inşaALLAHaz kaldı

iyidir inşallah aksi bi durum olsa hissedersin çok temkinlisin tatlım bencede öyle yap

maalesef canım 7.deneme olunca ağırdan alıyorum azda olsa var olan mide bulantılarım ve ağız tadı değişikliği güç veriyor ama yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım

canım inşaALLAH Rabbim banada o mucizeyi yaşatır.ben iyi sayılırım cumartesi günü çok şiddetli karın ve kasık ağrısı yaşadım bugün düşük yapacağım dedim herhalde dua ettim ağladım sürekli uzandım.pazar günü şiddeti biraz azalmıştı dün de vardı ağrı sancı.bugün ALLAH'a şükür hissdilecek kadar azaldı lekelenmede olmadı son 3 düşüğüm bugünlerde oluyordu oyüzden çok gerildim umutsuzluğa kapıldım ama inşaALLAH bu sefer farklı olur benim ağzımın tadı yok birşey yiyince acı bir tat oluşuyormide bulantılarım arada vuruyor özellikle yemek yedikten sonra akşamları yatsıyı zor bekliyorum uykum geliyor bazen iştahsız oluyorum bazen tatsız tuzsuzda olsa doymuyorum yakında sumo güreşçisi olurumşimdilik ben böyleyim canım

Son düzenleme:

Bencde canim , sagol moral icin iyo geldi valla :)

arayı çok açma kuzum ben yavaş yavaş hareket ediyorum zaten

Ohhhh masallah cnm iste ne guzel inss hersey yolunda kiz ne durumlara geldik bulantilariniza seviniyorum beni siz delirttiniz

ne güzel maaaşallah ama sıkıntı etme kafana takma olurmu canmm allah daim etsin inş

Canim uzuldum,gecmis olsun.kan testi yapmadin mi? Moralini cok bozma lutfen...

cok guzel olmus masallah:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebek 34 den bi haber varmi? testi ne zaman yapacak acaba..
ayyyyy çok sağol allah hepimize yaşatsın inşallah bebekten haberim yok canım bende merek ediyorum 19 martta test tarihi inşallah bebekleri bırıkmıycak onu
olmazmı yerim o çizelgeyi ben
canım allahım sizede nasip etsin işşallah sende yaparsın enkısa zamanda aminnnnnnnn
yaaaaaaaa on hafta olmuş allahıma şükürler olsun hadi sende yappppppp
Olmaz mi bebegim cok cok guzel olmus hepimizin daimi olan gebelik takvimi olsun insallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…