canim ya sende epey ugrasmisisn ama sonunda aldin karsiliginiazminizi takdir ettim, bu uzun cetin bir yolculuk, insallah kimseye cok fazla aratmadan nasip etsin Allahim..birinci denememde oluversinnn herkesin son denemesi olsunn, aminnnnnn
Mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrrr
cnm inss biseycik olmuyacak bende yaptirdim biliyorsun narkozu aldinmi uyandinmi bi bakmissin hersey olmus bitmis bebise bi adim daha yaklasacan inss cnm
Amin canim benim inşallah sağolasın desteğin için
insss cnm benimiyi akşamlar neşecimmmm teşekkür ederim hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah
Cnm 1'5 bardak suya hazirla tam bi bardak oluyor sifa olur inssMerhaba arkadaslar.
sogan kurune baslayacagim bugun.2 bardak suyla hazirliyoruz kuru 1 bardsk ilik iciyoruz kalan suyu dokuyor muyuz.daha sonra icsek olmuyor mu.her vakitte taze hszirlayin diyor ams bilrmedim napsam?
cnm benim onemli degil stres yapmazsan her isin rahat gecer cnmMrb kizlar hepinize iyi aksamlarrrr
cnm inss biseycik olmuyacak bende yaptirdim biliyorsun narkozu aldinmi uyandinmi bi bakmissin hersey olmus bitmis bebise bi adim daha yaklasacan inss cnm
Amin canim benim inşallah sağolasın desteğin için
Seni izlemezmiyim ben hemen arkandayim ona gore
Canlarım dün test yaptım sonucu yazamadım amayam bitanem zaten söylemiş malesef negatif çizgi çıkmadı geçen ay kimyasal olmuştu sanırım düzen bozuldu dün ceza olayları yüzün den yazamadım seviyorum hepinizi
iyidir inşallah aksi bi durum olsa hissedersinçok temkinlisin tatlım bencede öyle yap
Canim inan sen nasil heyecanla bekliyosan bende oyle bekliyorum cuma yi ama benim icim rahat hersey yolunda gidecek ve bebisin pit pitlariyla ben burdayim diyecek Allah in izniyle insallah bende cumartesi gidicem kismetse ilk defa esimde gelicek Allah nasip ederse babasiyla taniscak yavrum Allahim cumle yuzumuzu guldursun insallah eee sen nasilsin nasil geciyo gunler ben bu sabah uyandigimda biraz migdem bulaniyo gibiydi agzimi calkalarken bi ogurme bi ogurme kendime zor geldim ve cok mutlu oldum artik pek yemek yiyemiyorum eskisi gibi icim almiyo zornan yiyorum
Amin canim Rabbim izin rahmeti merhameti okadar cok buyuk ki o elbet dualari duyar kabul eder emekleri gorur karsiligini mutlaka verir herseyin bi vakti zamani var sabirli olmak ve umudumusu asla yitirmemek lazim
canım avrasya hospital canım ya boşver sen milleti ağzı olan konuşuyo tatlım moral bozmaktan başka bişey değil
inan 1 ay olduğunda zaman duruyor sanki hep endişe içindesin buda bebeğe zarar verir en azından gidip görüyosun için rahatlıyor
Sanirim orda yazmiyo canim bi bilgim yol ben telffondan grdgm icin blgim yok :) 13 haftalik canimcanım bizim tüp bebek, bebeklerde kıymetli, başlarda sıkı takip etmekte fayda var. Ama ilerleyen haftalarda seyrekleşir zannediyorum. Senin kaç haftalıktı bu arada, hamilelik takvimini göremedim.
arayı çok açma kuzumben yavaş yavaş hareket ediyorum zaten
Ohhhh masallah cnm iste ne guzel inss hersey yolunda kiz ne durumlara geldik bulantilariniza seviniyorum beni siz delirttinizcanım inşaALLAH Rabbim banada o mucizeyi yaşatır.ben iyi sayılırım cumartesi günü çok şiddetli karın ve kasık ağrısı yaşadım bugün düşük yapacağım dedim herhalde dua ettim ağladım sürekli uzandım.pazar günü şiddeti biraz azalmıştı dün de vardı ağrı sancı.bugün ALLAH'a şükür hissdilecek kadar azaldı lekelenmede olmadı son 3 düşüğüm bugünlerde oluyordu oyüzden çok gerildimumutsuzluğa kapıldım ama inşaALLAH bu sefer farklı olur benim ağzımın tadı yok birşey yiyince acı bir tat oluşuyor mide bulantılarım arada vuruyor özellikle yemek yedikten sonra akşamları yatsıyı zor bekliyorum uykum geliyor bazen iştahsız oluyorum bazen tatsız tuzsuzda olsa doymuyorum yakında sumo güreşçisi olurum şimdilik ben böyleyim canım
ne güzel maaaşallah ama sıkıntı etme kafana takma olurmu canmm allah daim etsin inşcanım inşaALLAH Rabbim banada o mucizeyi yaşatır.ben iyi sayılırım cumartesi günü çok şiddetli karın ve kasık ağrısı yaşadım bugün düşük yapacağım dedim herhalde dua ettim ağladım sürekli uzandım.pazar günü şiddeti biraz azalmıştı dün de vardı ağrı sancı.bugün ALLAH'a şükür hissdilecek kadar azaldı lekelenmede olmadı son 3 düşüğüm bugünlerde oluyordu oyüzden çok gerildimumutsuzluğa kapıldım ama inşaALLAH bu sefer farklı olur benim ağzımın tadı yok birşey yiyince acı bir tat oluşuyor mide bulantılarım arada vuruyor özellikle yemek yedikten sonra akşamları yatsıyı zor bekliyorum uykum geliyor bazen iştahsız oluyorum bazen tatsız tuzsuzda olsa doymuyorum yakında sumo güreşçisi olurum şimdilik ben böyleyim canım
Canlarım dün test yaptım sonucu yazamadım amayam bitanem zaten söylemiş malesef negatif çizgi çıkmadı geçen ay kimyasal olmuştu sanırım düzen bozuldu dün ceza olayları yüzün den yazamadım seviyorum hepinizi
ayyyyy çok sağol allah hepimize yaşatsın inşallah bebekten haberim yok canım bende merek ediyorum 19 martta test tarihi inşallah bebekleri bırıkmıycak onucok guzel olmus masallah:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebek 34 den bi haber varmi? testi ne zaman yapacak acaba..
canım allahım sizede nasip etsin işşallah sende yaparsın enkısa zamanda aminnnnnnnnolmazmı yerim o çizelgeyi ben
yaaaaaaaa on hafta olmuş allahıma şükürler olsun hadi sende yapppppppamanda aman maaşaALLAH,subhanALLAH cicibebem 10 haftalık hamileymiş hamilelik takvimide yapmış ALLAH'ım mutluluğunu artırsın canım benimRabbim yavrunu sana bağışlasın vaktinde doğsun analı babalı büyüsün inşaALLAH
Olmaz mi bebegim cok cok guzel olmus hepimizin daimi olan gebelik takvimi olsun insallah
Hayirlisi olsun inss allah tez zamanda nasip etsin cnm
canım sağlık olsun herşey daha güzel olacak inşaALLAHaz kaldı
Canlarım çok teşekkürlerCanim uzuldum,gecmis olsun.kan testi yapmadin mi? Moralini cok bozma lutfen...
Şükür yavaş yavaş geliyor bi sorun var sandımcanım benimde gecikmişti kimyasaldan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?