2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ay yapicam insallah bu sefer artik, iyi kotu bi sonuc alaydim dimi ama yaaaaaa dondislerimde bende sIKILDIK beklemekten teyzesi..seni bekliyos hadi gel hemen anneleride bebekleride hirsli tup bebekcilerin:)

inşallah olumlu olur güzel düşünelim merakla bekliyoruz yavrularımızı valla

canim ya sende epey ugrasmisisn ama sonunda aldin karsiliginiazminizi takdir ettim, bu uzun cetin bir yolculuk, insallah kimseye cok fazla aratmadan nasip etsin Allahim..birinci denememde oluversinnn herkesin son denemesi olsunn, aminnnnnn

çok teşekkürler canım olmuşmu bakalım

amanda aman maaşaALLAH,subhanALLAH cicibebem 10 haftalık hamileymiş hamilelik takvimide yapmış ALLAH'ım mutluluğunu artırsın canım benimRabbim yavrunu sana bağışlasın vaktinde doğsun analı babalı büyüsün inşaALLAH

cok guzel olmus masallah:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebek 34 den bi haber varmi? testi ne zaman yapacak acaba..

canım bebek34 en son pazar günü yazmıştı galiba:44: herşey yolundaymış 2 yavrusuda göbüşünde 19 Mart test günü inşaALLAH pozitif sonuç alır

canım bebek34 en son pazar günü yazmıştı galiba:44: herşey yolundaymış 2 yavrusuda göbüşünde 19 Mart test günü inşaALLAH pozitif sonuç alır

insallah guzel haberler verir bize, seninde iyi haberlerini bekliyorum cuma gunu canim..evetttt sende hamileleik takvimi yappppppp

ay kuzucum çok teşekkür ederim sen daha tatlısın :))) beişimiz ne yapıyor acebaaa sen neden çizelge yapmıyosun ???

haayııır hayııırrr o sizin tatlılığınız kuzumcanım bebiş inşaALLAH iyidir.cuma günü doktora gittiğimde alacağım sonuca göre hareket edeceğim

insallah guzel haberler verir bize, seninde iyi haberlerini bekliyorum cuma gunu canim..evetttt sende hamileleik takvimi yappppppp

amiiiiiinnnn canııımmm inşaALLAH bende çok istiyorum ama şimdi değil"beni izlemeye devam edin anaaacııımmm"

Mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrrr
cnm inss senin de tedavin basladimi senin de guzel haberlerini okuruz inss

Cnm inss tedavinin sonu da guzel bitsin hayirli olsun annende gulegule gitsin gelsin cnm
konu kapatılıp açılınca demek böyle oluyooo
ayyy cok uzuldum yaa artik tablomuz olmuyacakmi

Umutla baslayan hergun size mutluluk getirsin insallah paylasacak nice guzel haberlerimiz olsun icimiz icimize sigmasin mutluluktan ...
amin cnm inss yuregine saglik

cnm inss biseycik olmuyacak bende yaptirdim biliyorsun narkozu aldinmi uyandinmi bi bakmissin hersey olmus bitmis bebise bi adim daha yaklasacan inss cnm

amiiiiiinnnn canııımmm inşaALLAH bende çok istiyorum ama şimdi değil"beni izlemeye devam edin anaaacııımmm"
Seni izlemezmiyim ben hemen arkandayim ona gore:128::128::128:

Son düzenleme:
Canlarım dün test yaptım sonucu yazamadım amayam bitanem zaten söylemiş malesef negatif çizgi çıkmadı geçen ay kimyasal olmuştu sanırım düzen bozuldu dün ceza olayları yüzün den yazamadım seviyorum hepinizi

Hayirlisi olsun inss allah tez zamanda nasip etsin cnm

haayııır hayııırrr o sizin tatlılığınız kuzumcanım bebiş inşaALLAH iyidir.cuma günü doktora gittiğimde alacağım sonuca göre hareket edeceğim

iyidir inşallah aksi bi durum olsa hissedersin çok temkinlisin tatlım bencede öyle yap

canım benimde gecikmişti kimyasaldan sonra..

Mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrrr
Cnm inss tedavinin sonu da guzel bitsin hayirli olsun annende gulegule gitsin gelsin cnm

iyi akşamlar neşecimmmm teşekkür ederim hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah

Merhaba arkadaslar.
sogan kurune baslayacagim bugun.2 bardak suyla hazirliyoruz kuru 1 bardsk ilik iciyoruz kalan suyu dokuyor muyuz.daha sonra icsek olmuyor mu.her vakitte taze hszirlayin diyor ams bilrmedim napsam?

Canim inan sen nasil heyecanla bekliyosan bende oyle bekliyorum cuma yi ama benim icim rahat hersey yolunda gidecek ve bebisin pit pitlariyla ben burdayim diyecek Allah in izniyle insallah bende cumartesi gidicem kismetse ilk defa esimde gelicek Allah nasip ederse babasiyla taniscak yavrum Allahim cumle yuzumuzu guldursun insallah eee sen nasilsin nasil geciyo gunler ben bu sabah uyandigimda biraz migdem bulaniyo gibiydi agzimi calkalarken bi ogurme bi ogurme kendime zor geldim ve cok mutlu oldum artik pek yemek yiyemiyorum eskisi gibi icim almiyo zornan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…