çok teşekkürler canım olmuşmu bakalım
cok guzel olmus masallah:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebek 34 den bi haber varmi? testi ne zaman yapacak acaba..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yapicam insallah bu sefer artik, iyi kotu bi sonuc alaydim dimi ama yaaaaaadondislerimde bende sIKILDIK beklemekten teyzesi..seni bekliyos hadi gel hemen
anneleride bebekleride hirsli tup bebekcilerin:)
Canim benim sen yeter ki bu inan cini yitirme biliyosun benimde 4.denememde oldu oncesi iki negatif bir kimyasal hazirandan beri sadece tupbebek hayatim oldu doktorum kimyasaldan sonra senden umutluyum gebe kalabildin demisti bende senden umutluyum insallah bu sefer hersey cok guzel olucak bu yolda en onemli sey vazgecmemek ben sendeki isigi hissedebiliyorum benim amcamin kizi var onlarinda olmuyo bir kez denediler tup bebegi amcamin kizi sonra hayata kustu resmen umudunu yitirdi ona cok kiziyorum bi okadarda iyi anliyorum bizim maddi durumumuz onlardan cok asagida elimizd tek kurus yokken kredi cektik oyle basladik elimizden geleni sonuna kadar yapicaz dedik ciktik bu yola olumsuzluklarla cok karsilastik ama hemen ayaga kalkip ertesi gun ne yapabiliriz diye arastirmalara basladik bence basariya boyle ulasilabilir Tabiki Herseyden Once Rabbim oldiyecek ki olsun Rabbime sonsuz sukurler olsun ama kusup kusup yolu birakmamak lazim ben sendeki o isigi hissedebiliyorum insallah guzel gunler yakindir canim
cok guzel olmus masallah:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebek 34 den bi haber varmi? testi ne zaman yapacak acaba..
olmazmı yerim o çizelgeyi ben![]()
canım avatar tam senin içindeki diğer yanın çok tatlıtam ısırımlık
![]()
canım bebek34 en son pazar günü yazmıştı galiba:44: herşey yolundaymış 2 yavrusuda göbüşünde 19 Mart test günü inşaALLAH pozitif sonuç alır![]()
ay kuzucum çok teşekkür ederim sen daha tatlısın :))) beişimiz ne yapıyor acebaaa sen neden çizelge yapmıyosun ???![]()
insallah guzel haberler verir bize, seninde iyi haberlerini bekliyorum cuma gunu canim..evetttt sende hamileleik takvimi yappppppp![]()
cnm inss senin de tedavin basladimi senin de guzel haberlerini okuruz inssKızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.
Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.
Topik başkanıma saygılar efem....![]()
Cnm inss tedavinin sonu da guzel bitsin hayirli olsun annende gulegule gitsin gelsin cnmgünaydın güzellikleeeerrrrrsabah kontrole gittim herşey normal adette gel progesteron normalse başlarız değilse önümüzdeki ay başlarız dedi.bu arada
canım annemi dün gece umreye uğurladım.az önce aradı meryem ana otu almış bana.tüp yaptırdığım zaman kullancam inşallah![]()
ayyy cok uzuldum yaa artik tablomuz olmuyacakmikonu kapatılıp açılınca demek böyle oluyooo![]()
amin cnm inss yuregine saglikUmutla baslayan hergun size mutluluk getirsin insallah paylasacak nice guzel haberlerimiz olsun icimiz icimize sigmasin mutluluktan ...
cnm inss biseycik olmuyacak bende yaptirdim biliyorsun narkozu aldinmi uyandinmi bi bakmissin hersey olmus bitmis bebise bi adim daha yaklasacan inss cnmCanlarim iyisinizdir inşallah laparoskopi günüm belli oldu perşembe günü olacakmisim yarinda tahlillerim varmış Allahin izini ile bi aksilik olmadan sağ selamet atlatirim biraz korkuyorum kizlar duaniza ihtiyacım varinşallah hayrima olur bu ameliyat sonrasinda melegim gelir inşallah öpüyorum hepinizi
![]()
Seni izlemezmiyim ben hemen arkandayim ona goreamiiiiiinnnncanııımmm inşaALLAH
bende çok istiyorum ama şimdi değil
"beni izlemeye devam edin anaaacııımmm"
![]()
Canlarım dün test yaptım sonucu yazamadım amayam bitanem zaten söylemiş malesef negatif çizgi çıkmadı geçen ay kimyasal olmuştu sanırım düzen bozuldu dün ceza olayları yüzün den yazamadım seviyorum hepinizi![]()
haayııır hayııırrr o sizin tatlılığınız kuzumcanım bebiş inşaALLAH iyidir.
cuma günü doktora gittiğimde alacağım sonuca göre hareket edeceğim
![]()
Canlarım dün test yaptım sonucu yazamadım amayam bitanem zaten söylemiş malesef negatif çizgi çıkmadı geçen ay kimyasal olmuştu sanırım düzen bozuldu dün ceza olayları yüzün den yazamadım seviyorum hepinizi![]()
Mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrrr
Cnm inss tedavinin sonu da guzel bitsin hayirli olsun annende gulegule gitsin gelsin cnm
haayııır hayııırrr o sizin tatlılığınız kuzumcanım bebiş inşaALLAH iyidir.
cuma günü doktora gittiğimde alacağım sonuca göre hareket edeceğim
![]()