2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim sogan kurunde 6.gunum.reglin bitiminden 7gun sonra basla deniyor ama ben 17.gunumde basladim ancak:)) ogle ve aksam yemeklerinden en az 15dk once icmen gerek.calisanlar aksam yemek oncesi ve gece yatarken icebiliyor.ben oglen ve gece yatarken iciyorum. iki miyomum vardi,yaklasik bir hafta sonra tedavime baslamak uzere muayenem olacak.ordan gorecegiz ise yarayacak mi...
Sana da yarasin

canım zaten vücudunun toparlanması için iyi olur 2 kez transfer oldun çünkü hem bedensel hem maddi yandan toparlanırsın.bence gayet iyi bir zaman.eşine havuç suyu içiriyormusun??? sigara içiyorsa haftada 3 kez içmiyorsa her akşam taze sıkılmış havuç suyu :))))

ahada reklam

o adama neler içirmedim neler yedirmedim sesini çıkarmadı sağolsun zaten tese ile sperm alındı dna hasarı var diye 3 tüp donmuş sperm var onu serbest bıraktım ne yiyorsa içiyorsa içsin teseden önce keçi boynuzu kürü yaptım pekmez karışımlar proxeed

plus ohoooo neler

kız bencede artık elleme kocana

Canim benim sen yeter ki bu inan cini yitirme biliyosun benimde 4.denememde oldu oncesi iki negatif bir kimyasal hazirandan beri sadece tupbebek hayatim oldu doktorum kimyasaldan sonra senden umutluyum gebe kalabildin demisti bende senden umutluyum insallah bu sefer hersey cok guzel olucak bu yolda en onemli sey vazgecmemek ben sendeki isigi hissedebiliyorum benim amcamin kizi var onlarinda olmuyo bir kez denediler tup bebegi amcamin kizi sonra hayata kustu resmen umudunu yitirdi ona cok kiziyorum bi okadarda iyi anliyorum bizim maddi durumumuz onlardan cok asagida elimizd tek kurus yokken kredi cektik oyle basladik elimizden geleni sonuna kadar yapicaz dedik ciktik bu yola olumsuzluklarla cok karsilastik ama hemen ayaga kalkip ertesi gun ne yapabiliriz diye arastirmalara basladik bence basariya boyle ulasilabilir Tabiki Herseyden Once Rabbim oldiyecek ki olsun Rabbime sonsuz sukurler olsun ama kusup kusup yolu birakmamak lazim ben sendeki o isigi hissedebiliyorum insallah guzel gunler yakindir canim

canım benim çok tatlısın.hamdolsunki eninde sonunda olacağına bende inanıyorum.sabrediyorum yılmicam.iyiki çalışıyorum sırf bu yüzden tüp masrafı için çalışıyorum.rabbim mükafatını verir inşallah.benm doktorumda kimyasaldan sonra gebelik yüksek olur dedi.bakalım inşallah dualarını bekliyorum valla

Canlarim iyisinizdir inşallah laparoskopi günüm belli oldu perşembe günü olacakmisim yarinda tahlillerim varmış Allahin izini ile bi aksilik olmadan sağ selamet atlatirim biraz korkuyorum kizlar duaniza ihtiyacım var inşallah hayrima olur bu ameliyat sonrasinda melegim gelir inşallah öpüyorum hepinizi

canım nasılsın bişey sorcam bu gebelik takvimini nasıl yaptın ben yapamıyorumda

Canim benim ya iyiyim hamd olsun dort gozle cumartesi yi bekliyorum kisisel bilgiler bolumunde bebeginizin dogacagi tarih diye bi yer var oraya yaziyosun kaydediyosun otomatik geliyo ekrana simdi mesela sen benim tak vimin en alt kisminda hamilelik takviminizi imza bolumune ekleyin cumlesi var oraya tikla oseni yonlendirecek

bitanem hayırlısıyla atlatta gel.dediklerimi unutma çok basit herşey.iğneyi koldan verdikleri an 3-2-1 sıfırı duymuyorsun bile uyandığında geçmiş olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn

canım inşaALLAH meleğine giden yolda bir engelin daha kalkmış olurALLAH yardımcın olsun

hadi hayirlisi canimcim tez zamanda baslarsin insallah..profil resminde cok hos

amin bitanem önce sen yapta şu işi hadi bakalım profil resmimde bebiş hırslı gelmeye çalışıyo artık dimi

ay yapicam insallah bu sefer artik, iyi kotu bi sonuc alaydim dimi ama yaaaaaa dondislerimde bende sIKILDIK beklemekten teyzesi..seni bekliyos hadi gel hemen anneleride bebekleride hirsli tup bebekcilerin:)

canım inşaALLAH meleğine giden yolda bir engelin daha kalkmış olurALLAH yardımcın olsun
Allah razi olsun canim benim amin inşallah

bitanem hayırlısıyla atlatta gel.dediklerimi unutma çok basit herşey.iğneyi koldan verdikleri an 3-2-1 sıfırı duymuyorsun bile uyandığında geçmiş olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn

Aklımda canim sağolasın inşallah hayirlisiyla atlatmak nasip olsun

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım olmuşmu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…