Nasılsınz iyimisiniz topigimiz açılmış nazar değmesin bidaha soğan kuru yapan arkadaşlarım nasil yapiliyo yazarmusinis benim adetim biteli 2 gun olsu Nezaman ve nasil yapmam lazım sizleri cokk seviyorum kızlar sizleri okudukça içim umutla doluyo
en sonunda ankaralara geleceğim heeeezeynep kamil vermiyor ya uyuz oluyorum herşeyim tam rapor için aşılama yaptırdım ssk gün tamam sadece 3 yıllık evli değilsin git dediler ya eşimde 12 milyon sperm var ama hızlı hareketli hiç yok bu halde bekle olur diyorlar 2 kere aşılama yaptıkları halde buna uyuz oluyorum.Olmazsa işin yoksa Ekim 2014 ü bekle Kasım 2014 de tedaviye anca başlarım yani zaman gözümde de büyüyor bir yandan
Prof.Dr.Oya Gökmen Medistate Kavacık Hastanesi TÜP BEBEK Merkezi'nde
Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız :
http://www.medistate.com.tr/tr-TR/kadin-dogum-ve-ureme-sagligi /554.aspx#tabDiv1687
ya da kopyalayıp yapıştırınız
Prof. Dr. Oya Gökmen hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız :
http://www.medistate.com.tr//tr-TR/...igi--tup-bebek/2009_prof--dr--oya-gokmen.aspx
ya da kopyalayıp yapıştırınız
Detaylı bilgi için 444 44 13 arayabilirsiniz
canım zaten vücudunun toparlanması için iyi olur 2 kez transfer oldun çünkü hem bedensel hem maddi yandan toparlanırsın.bence gayet iyi bir zaman.eşine havuç suyu içiriyormusun??? sigara içiyorsa haftada 3 kez içmiyorsa her akşam taze sıkılmış havuç suyu :))))
o adama neler içirmedim neler yedirmedim sesini çıkarmadı sağolsun zaten tese ile sperm alındı dna hasarı var diye 3 tüp donmuş sperm var onu serbest bıraktım ne yiyorsa içiyorsa içsinteseden önce keçi boynuzu kürü yaptım pekmez karışımlar proxeed
plus ohoooo neler
kızbencede artık elleme kocana
Canim; sogan kurunde 6.gunum.evet sivilce patlamasi gibi 1damla kan gelmisti 2.gunu.ama devami gelmedi allahtan:)) insallah faydasini gorurum
bitanem çok sağol bende senin gibi gebe kalmak istiyorum nasıl bir his bilmiyorum.ilk tedavimde erkenden kanda öğrenmiştim kimyasal oldu sadece 1 gün hissedebldim o duyguyu çok heyecanlıydı ama devamı gelmedi rabbim ne olursun bende anne olmak istiyorum ne olursun yüzümü güldür benimdeneyse çok duygusala bağlamışım
Canim benim sen yeter ki bu inan cini yitirme biliyosun benimde 4.denememde oldu oncesi iki negatif bir kimyasal hazirandan beri sadece tupbebek hayatim oldu doktorum kimyasaldan sonra senden umutluyum gebe kalabildin demisti bende senden umutluyum insallah bu sefer hersey cok guzel olucak bu yolda en onemli sey vazgecmemek ben sendeki isigi hissedebiliyorum benim amcamin kizi var onlarinda olmuyo bir kez denediler tup bebegi amcamin kizi sonra hayata kustu resmen umudunu yitirdi ona cok kiziyorum bi okadarda iyi anliyorum bizim maddi durumumuz onlardan cok asagida elimizd tek kurus yokken kredi cektik oyle basladik elimizden geleni sonuna kadar yapicaz dedik ciktik bu yola olumsuzluklarla cok karsilastik ama hemen ayaga kalkip ertesi gun ne yapabiliriz diye arastirmalara basladik bence basariya boyle ulasilabilir Tabiki Herseyden Once Rabbim oldiyecek ki olsun Rabbime sonsuz sukurler olsun ama kusup kusup yolu birakmamak lazim ben sendeki o isigi hissedebiliyorum insallah guzel gunler yakindir canim
canım nasılsın bişey sorcam bu gebelik takvimini nasıl yaptın ben yapamıyorumda
Canlarim iyisinizdir inşallah laparoskopi günüm belli oldu perşembe günü olacakmisim yarinda tahlillerim varmış Allahin izini ile bi aksilik olmadan sağ selamet atlatirim biraz korkuyorum kizlar duaniza ihtiyacım varinşallah hayrima olur bu ameliyat sonrasinda melegim gelir inşallah öpüyorum hepinizi
Canlarim iyisinizdir inşallah laparoskopi günüm belli oldu perşembe günü olacakmisim yarinda tahlillerim varmış Allahin izini ile bi aksilik olmadan sağ selamet atlatirim biraz korkuyorum kizlar duaniza ihtiyacım varinşallah hayrima olur bu ameliyat sonrasinda melegim gelir inşallah öpüyorum hepinizi
günaydın güzellikleeeerrrrrsabah kontrole gittim herşey normal adette gel progesteron normalse başlarız değilse önümüzdeki ay başlarız dedi.bu arada canım annemi dün gece umreye uğurladım.az önce aradı meryem ana otu almış bana.tüp yaptırdığım zaman kullancam inşallah
hadi hayirlisi canimcim tez zamanda baslarsin insallah..profil resminde cok hos
amin bitanem önce sen yapta şu işi hadi bakalımprofil resmimde bebiş hırslı gelmeye çalışıyo artık dimi
Allah razi olsun canim benim amin inşallahcanım inşaALLAH meleğine giden yolda bir engelin daha kalkmış olurALLAH yardımcın olsun
bitanem hayırlısıyla atlatta gel.dediklerimi unutma çok basit herşey.iğneyi koldan verdikleri an 3-2-1 sıfırı duymuyorsun bile uyandığında geçmiş olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
Canim benim ya iyiyim hamd olsun dort gozle cumartesi yi bekliyorum kisisel bilgiler bolumunde bebeginizin dogacagi tarih diye bi yer var oraya yaziyosun kaydediyosun otomatik geliyo ekrana simdi mesela sen benim tak vimin en alt kisminda hamilelik takviminizi imza bolumune ekleyin cumlesi var oraya tikla oseni yonlendirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?