evet canım bende baktım ama yok tablo
konu kapatılıp açılınca demek böyle oluyooo
tekrar başlıyorsun demek süper bir haber canım Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
yeniden yapmam da mümnün değillllBu çok kötü oldu şimdi :26:
birden bire başladın hızla devam ediyosunnn :)))) inşallah pozitif sonuçlanan 9 ay devam eden sağlıkla kucağına aldığın evlatlarınla son bulsun tedavin, uzun ömürleri olsun, uzun yıllarınız olsun birlikte
canım evet nasipse bende 2.tedavime başlıyorum bu seferde hepberaber sonuç bekleyelim
inşallah herşey böyle güzel ve hızlı ilerler aminnnnnn burada ben gbi gebe kalamayanlarda sene sonuna kadar kocaman göbekli olur inşallah
yeniden yapmam da mümnün değillll((((
hayırlı olsun canım benim bende şuan sonuç bekliyorum bu 5.günüm buda olmazsa uzun bir süre ara vermek zorunda kalacağım
sanırım maddi açıdan kendimi ancak toparlarım ayrıca raporumun çıkmasını bekleyeceğim ekimde çıkar oda bu arada da
yaptırmadığım tahlilleri yaptırırım
günaydınlaaarrrr.16:
canım değerlerin gayet güzel, endişe etme.... artışın %60 ın üzerinde... bu da normal gibi duruyor, doktorunla görüşsen keşke birde..... seni daha da rahatlatabilir...
canım melinda test yaptı ama negatif......
amin inşallahhhgöbişler bebişli olsun ama çok çok kilo almayalımmmm
ayyyyyy inanmıyorum tablomuz gitmiş yaaaaaaorayı güncelleyim diye sormuştum mervecim sana da ((((
Kızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.
Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.
Topik başkanıma saygılar efem....
canım bende geçen raporsuz yaptırmıştım baya gitmişti.bi kaç ay bekledim çok şükür bu sefer raporum çıkmış olacak 2,500 tl ye halletmiş olacam inşallah.az kalmış seninde nefes egzersizi yapıyormusun stresli olduğun zamanlarda ?? yürüyüşler :))) akşamdan büyük bi sürahiye yıkanmış 10 tane kayısı koy üstünede su doldur.sabah kalkınca bi güzel suyunu iç kayısılarıda ye.kabızlık falan olmasın.
canım bende geçen raporsuz yaptırmıştım baya gitmişti.bi kaç ay bekledim çok şükür bu sefer raporum çıkmış olacak 2,500 tl ye halletmiş olacam inşallah.az kalmış seninde nefes egzersizi yapıyormusun stresli olduğun zamanlarda ?? yürüyüşler :))) akşamdan büyük bi sürahiye yıkanmış 10 tane kayısı koy üstünede su doldur.sabah kalkınca bi güzel suyunu iç kayısılarıda ye.kabızlık falan olmasın.
Hati cim tedavine baslayacak olmana cok cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve bebisin hep seninle kalir
canım çok şükür kabızlık problemim yok hiç olmadı Allah da vermesin. Stres ilki kadar yapmıyorum şuan hayal de kurmuyorum rahatım bu yüzden. Olmazsanın planları var önce 2-3 ay spora gidip aldığım kiloları vereceğim. Kendimle ilgileneceğim yani.Sen ne güzel rapor çıkartıyorsun ben çıkartamıyorum tek engelim evliliğimin 3 yılı doldurması sen nerden nasıl çıkartıyorsun canım
canım sen soğan kürüne başladığında lekelenmen olmuştu adet kanına döndü mü?ne durumdasın :44:
canım rahatsan eğer gayet yolundadır herşey tutarsa uçarız tutmazsa yenisi için hazırlanırız dimi :))) ben ankara başkent hastanesine gidiyorum eğer kadın veya erkekte bir sorun varsa rapor çıkartıp 1670+ilaç parası ile yapıyorlar tüp bebeği.ben ameliyat olmuştum üstünden 1 yıl geçmediği için 2750+1,500 ilaç ödemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?