2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

birden bire başladın hızla devam ediyosunnn :)))) inşallah pozitif sonuçlanan 9 ay devam eden sağlıkla kucağına aldığın evlatlarınla son bulsun tedavin, uzun ömürleri olsun, uzun yıllarınız olsun birlikte:54:

inşallah herşey böyle güzel ve hızlı ilerler aminnnnnn burada ben gbi gebe kalamayanlarda sene sonuna kadar kocaman göbekli olur inşallah :1:

canım evet nasipse bende 2.tedavime başlıyorum bu seferde hepberaber sonuç bekleyelim :49:

hayırlı olsun canım benim bende şuan sonuç bekliyorum bu 5.günüm buda olmazsa uzun bir süre ara vermek zorunda kalacağım

sanırım maddi açıdan kendimi ancak toparlarım ayrıca raporumun çıkmasını bekleyeceğim ekimde çıkar oda bu arada da

yaptırmadığım tahlilleri yaptırırım

hayırlı olsun canım benim bende şuan sonuç bekliyorum bu 5.günüm buda olmazsa uzun bir süre ara vermek zorunda kalacağım

sanırım maddi açıdan kendimi ancak toparlarım ayrıca raporumun çıkmasını bekleyeceğim ekimde çıkar oda bu arada da

yaptırmadığım tahlilleri yaptırırım

canım bende geçen raporsuz yaptırmıştım baya gitmişti.bi kaç ay bekledim çok şükür bu sefer raporum çıkmış olacak 2,500 tl ye halletmiş olacam inşallah.az kalmış seninde nefes egzersizi yapıyormusun stresli olduğun zamanlarda ?? yürüyüşler :))) akşamdan büyük bi sürahiye yıkanmış 10 tane kayısı koy üstünede su doldur.sabah kalkınca bi güzel suyunu iç kayısılarıda ye.kabızlık falan olmasın.:1:

günaydınlaaarrrr :16: :16: .16:

canım değerlerin gayet güzel, endişe etme.... artışın %60 ın üzerinde... bu da normal gibi duruyor, doktorunla görüşsen keşke birde..... seni daha da rahatlatabilir...

canım melinda test yaptı ama negatif......

Hmm hayirlisi ama ben bebisin yakinlarda oldugunu hissediyorum insallah Allah in izniyle pespese alicaz sizlerden guzel haberleri hapbilikte buyutucez bebislerimizi INSALLAH

Kızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.

Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.

Topik başkanıma saygılar efem....:54::54::54:

Selen cim canim gunaydin bizimde senin guzel haberlerinle sevinecegimiz gunlerde gelecek insallah

canım bende geçen raporsuz yaptırmıştım baya gitmişti.bi kaç ay bekledim çok şükür bu sefer raporum çıkmış olacak 2,500 tl ye halletmiş olacam inşallah.az kalmış seninde nefes egzersizi yapıyormusun stresli olduğun zamanlarda ?? yürüyüşler :))) akşamdan büyük bi sürahiye yıkanmış 10 tane kayısı koy üstünede su doldur.sabah kalkınca bi güzel suyunu iç kayısılarıda ye.kabızlık falan olmasın.:1:

Hati cim tedavine baslayacak olmana cok cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve bebisin hep seninle kalir

canım çok şükür kabızlık problemim yok hiç olmadı Allah da vermesin. Stres ilki kadar yapmıyorum şuan hayal de kurmuyorum rahatım bu yüzden. Olmazsanın planları var önce 2-3 ay spora gidip aldığım kiloları vereceğim. Kendimle ilgileneceğim yani.Sen ne güzel rapor çıkartıyorsun ben çıkartamıyorum tek engelim evliliğimin 3 yılı doldurması sen nerden nasıl çıkartıyorsun canım

Hati cim tedavine baslayacak olmana cok cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve bebisin hep seninle kalir

bitanem çok sağol bende senin gibi gebe kalmak istiyorum nasıl bir his bilmiyorum.ilk tedavimde erkenden kanda öğrenmiştim kimyasal oldu sadece 1 gün hissedebldim o duyguyu çok heyecanlıydı ama devamı gelmedi rabbim ne olursun bende anne olmak istiyorum ne olursun yüzümü güldür benimde :43: neyse çok duygusala bağlamışım :1:

canım çok şükür kabızlık problemim yok hiç olmadı Allah da vermesin. Stres ilki kadar yapmıyorum şuan hayal de kurmuyorum rahatım bu yüzden. Olmazsanın planları var önce 2-3 ay spora gidip aldığım kiloları vereceğim. Kendimle ilgileneceğim yani.Sen ne güzel rapor çıkartıyorsun ben çıkartamıyorum tek engelim evliliğimin 3 yılı doldurması sen nerden nasıl çıkartıyorsun canım

canım rahatsan eğer gayet yolundadır herşey tutarsa uçarız tutmazsa yenisi için hazırlanırız dimi :))) ben ankara başkent hastanesine gidiyorum eğer kadın veya erkekte bir sorun varsa rapor çıkartıp 1670+ilaç parası ile yapıyorlar tüp bebeği.ben ameliyat olmuştum üstünden 1 yıl geçmediği için 2750+1,500 ilaç ödemiştim

canım rahatsan eğer gayet yolundadır herşey tutarsa uçarız tutmazsa yenisi için hazırlanırız dimi :))) ben ankara başkent hastanesine gidiyorum eğer kadın veya erkekte bir sorun varsa rapor çıkartıp 1670+ilaç parası ile yapıyorlar tüp bebeği.ben ameliyat olmuştum üstünden 1 yıl geçmediği için 2750+1,500 ilaç ödemiştim

en sonunda ankaralara geleceğim heeee :1: zeynep kamil vermiyor ya uyuz oluyorum herşeyim tam rapor için aşılama yaptırdım ssk gün tamam sadece 3 yıllık evli değilsin git dediler ya eşimde 12 milyon sperm var ama hızlı hareketli hiç yok bu halde bekle olur diyorlar 2 kere aşılama yaptıkları halde buna uyuz oluyorum.Olmazsa işin yoksa Ekim 2014 ü bekle Kasım 2014 de tedaviye anca başlarım yani zaman gözümde de büyüyor bir yandan :43:

Back