arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler
canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz
ah canım dikatet kendine bel ağrısı normal diyorlar sensakın korkma bebişin iyce yerleşiyor ondan ağrıların bebekten haberin varmı
Canim sen test yapmadin dimi oldurcen bizi meraktan
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
canım değerlerin gayet güzel, endişe etme.... artışın %60 ın üzerinde... bu da normal gibi duruyor, doktorunla görüşsen keşke birde..... seni daha da rahatlatabilir...arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
canım melinda test yaptı ama negatif......Canim sen test yapmadin dimi oldurcen bizi meraktan
Anldim canim , hani herkezin blidgi "cevredekiler " varya tepiki verirler bebege zararli , para almak icin doktor b kadar sk cagiriyor faln insanin ister istemez morali bozuluyor tabi .. Sen nereye muanye gdiosn cnim
bunlarin hepsi bebeginin saglikli gelistigini gosteriyorguzel haberlerinin devamini bekliyoruz canim:) insallah tatlim Allah gonlumuze gore versin insallahh
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
günaydınlaaarrrr.16:
canım değerlerin gayet güzel, endişe etme.... artışın %60 ın üzerinde... bu da normal gibi duruyor, doktorunla görüşsen keşke birde..... seni daha da rahatlatabilir...
canım melinda test yaptı ama negatif......
Kızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.
Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.
Topik başkanıma saygılar efem....
Kızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.
Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.
Topik başkanıma saygılar efem....
günaydın güzellikleeeerrrrrsabah kontrole gittim herşey normal adette gel progesteron normalse başlarız değilse önümüzdeki ay başlarız dedi.bu arada canım annemi dün gece umreye uğurladım.az önce aradı meryem ana otu almış bana.tüp yaptırdığım zaman kullancam inşallah
Benmde ozel canim acibademe gdiyorum , ozel muane kadr para veiyorm blkide dha fazla ama , para icin bizi cgriyo olamazlar herlde dmi :/
günaydın güzellikleeeerrrrrsabah kontrole gittim herşey normal adette gel progesteron normalse başlarız değilse önümüzdeki ay başlarız dedi.bu arada canım annemi dün gece umreye uğurladım.az önce aradı meryem ana otu almış bana.tüp yaptırdığım zaman kullancam inşallah
tekrar başlıyorsun demek süper bir haber canım Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
canım senin test günün ne zamandı
ayyyyyy inanmıyorum tablomuz gitmiş yaaaaaaorayı güncelleyim diye sormuştum mervecim sana da ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?