2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm iyi aksamlar bence artislarin guzel %60 en az diyorlar zaten seninkiler daha fazla artmis bosubosuna stres yapma cnm inss hersey yolundadir agrilarini bilemicem sebebini ama degisik agri yasiyanlar var cnm dr ara sor belki bi agri kesici verir eger agrin yogunsa gecmis olsun cnm

Canim oncelikle tebrik ederim degerlerin gayet guzel kimyasal gebelik olsa degerler dususe gecerdi yani bu dusunceden kurtul ve iki gunde bir tam iki kati olacak diye bisey yok bi cogumuzun artisi bu sekildeydi bizlerde cok takildik arastirdik iki gunde % 66 artmasi normal kabul ediliyo seninkide maasallah gayet guzel gidiyo mesela benim degelerimi yazayim 11.gun 274 13.gun 555 15.gun 968 18.gun 2600 yani bnimde sadece ikinci testte ikiye katlandi sonrasinda katlanmadi doktorum normal oldugunu soyledi arti bi sitede okudum 48 saat ile 72 saat aralarinda ikiye katlanirmis bu herkeste farkli oluyo...gelelim agrilara ben cok kez adet agrisiyla geceleri uyandim sabahinda kesin kirmizilar gelecek dedigim oldu kasiklarda agri belde agri bunlar hep oluyo hemen hemen hepimiz yasadik keske doktorunla konussaydin icini rahatlatirdi bence hersey yolunda Allah kesesini gormeyi kalp atisini duymayida nasip etsin sonrasindada kucagina almayi cok sitres yapmamaya kafani rahat birakmaya calis inan bu cok onemli

ah canım dikatet kendine bel ağrısı normal diyorlar sensakın korkma bebişin iyce yerleşiyor ondan ağrıların bebekten haberin varmı

cicibebem sağol canım inşaALLAH dediğin gibidircanım bebeğin kendi yazısını alıntıladım en son yazısı

canım kan değerlerinin artışı çok güzel inşaALLAH bu sefer kucağına alacağın bir hamilelik yaşarsın

günaydınlaaarrrr .16:

canım değerlerin gayet güzel, endişe etme.... artışın %60 ın üzerinde... bu da normal gibi duruyor, doktorunla görüşsen keşke birde..... seni daha da rahatlatabilir...

Canim sen test yapmadin dimi oldurcen bizi meraktan
canım melinda test yaptı ama negatif......

Anldim canim , hani herkezin blidgi "cevredekiler " varya tepiki verirler bebege zararli , para almak icin doktor b kadar sk cagiriyor faln insanin ister istemez morali bozuluyor tabi .. Sen nereye muanye gdiosn cnim

canım avrasya hospital canım ya boşver sen milleti ağzı olan konuşuyo tatlım moral bozmaktan başka bişey değil
inan 1 ay olduğunda zaman duruyor sanki hep endişe içindesin buda bebeğe zarar verir en azından gidip görüyosun için rahatlıyor

bunlarin hepsi bebeginin saglikli gelistigini gosteriyor guzel haberlerinin devamini bekliyoruz canim:) insallah tatlim Allah gonlumuze gore versin insallahh

amin bitanem hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman inşallah
sende bu defa güzel haberler verirsin bize inşallah
RABBİM herkesin gönlüne göre versin

canım bencede arkadaşların dediği gibi değerin güzel artmış
ki kimyasal gebelik olsa düşerdi canım bence herşey yolunda gözüküyor
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz

günaydınlarrr

hayırlısı olsun melindacım için RABBİM en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah

Kızlar güzel haberlerinizi okudukça kalbimin atışı hızlanıyor. Bu ne güzel bir mutluluktur. Ara ara girip yazılarınızı okuyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazamıyorum.

Tek tek isim yazmayacağım bu sefer. Sizleri çok seviyor ve öpüyorum.

Topik başkanıma saygılar efem....

saygılar bizden efemmmm

bende de bi değişiklik yok annemmmmm, hala yazıyom ama, sen de yazzzzz

inş seninde en yakın zamanda güzel haberini alacağımıza inanıyorum ben canım,bekliyoruz dört gözle

günaydın güzellikleeeerrrrr sabah kontrole gittim herşey normal adette gel progesteron normalse başlarız değilse önümüzdeki ay başlarız dedi.bu arada canım annemi dün gece umreye uğurladım.az önce aradı meryem ana otu almış bana.tüp yaptırdığım zaman kullancam inşallah

tekrar başlıyorsun demek süper bir haber canım Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Benmde ozel canim acibademe gdiyorum , ozel muane kadr para veiyorm blkide dha fazla ama , para icin bizi cgriyo olamazlar herlde dmi :/

canım bizim tüp bebek, bebeklerde kıymetli, başlarda sıkı takip etmekte fayda var. Ama ilerleyen haftalarda seyrekleşir zannediyorum. Senin kaç haftalıktı bu arada, hamilelik takvimini göremedim.

birden bire başladın hızla devam ediyosunnn :)))) inşallah pozitif sonuçlanan 9 ay devam eden sağlıkla kucağına aldığın evlatlarınla son bulsun tedavin, uzun ömürleri olsun, uzun yıllarınız olsun birlikte

tekrar başlıyorsun demek süper bir haber canım Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

canım senin test günün ne zamandı

ayyyyyy inanmıyorum tablomuz gitmiş yaaaaaa orayı güncelleyim diye sormuştum mervecim sana da ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…