2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:3::3:canım sen soğan kürüne başladığında lekelenmen olmuştu adet kanına döndü mü?ne durumdasın :44:

iyiyiz canim sizde iyisiniz insallah..ben transferimi bekliyorum insallah olumlu sonuc alirimda sizi sorulara bogarim:34:

canım bizde iyiyizçok şükür yorgunluk halsizlik başağrısı var bende de birde doyamadığım uykuu :1:
ay hadi inşallah tatlım meleğin konsun göbüşüne 9 ay bırakmasın anneciğini
:16:

Kizlar nasilsinz ? Uzun zamadr giremdim ozlemisim ortami :) benm aklima bisey takildi ya , suan 3aylik oldu bebegm , doktor bizi 2hftada bir muaneye cgriyor? Sizce norml mi bu ? Doktorumdan cok memnunm degstrmyi dusunmuyorm ama b kadr sklikla cgrmasi dogrumu , ultrason bebegme Zararli degil mi ?

canım bende hep 2 haftada gittim ultrason bebeğe zarar değilmiş ilk defa bu kontrolüm 3 hafta olacak :34:

canım bizde iyiyizçok şükür yorgunluk halsizlik başağrısı var bende de birde doyamadığım uykuu :1:
ay hadi inşallah tatlım meleğin konsun göbüşüne 9 ay bırakmasın anneciğini
:16:

bunlarin hepsi bebeginin saglikli gelistigini gosteriyor:46::46: guzel haberlerinin devamini bekliyoruz canim:) insallah tatlim Allah gonlumuze gore versin insallahh

canım bende hep 2 haftada gittim ultrason bebeğe zarar değilmiş ilk defa bu kontrolüm 3 hafta olacak :34:

Anldim canim , hani herkezin blidgi "cevredekiler " varya tepiki verirler bebege zararli , para almak icin doktor b kadar sk cagiriyor faln insanin ister istemez morali bozuluyor tabi .. Sen nereye muanye gdiosn cnim

Anldim canim , hani herkezin blidgi "cevredekiler " varya tepiki verirler bebege zararli , para almak icin doktor b kadar sk cagiriyor faln insanin ister istemez morali bozuluyor tabi .. Sen nereye muanye gdiosn cnim
canım beni de öyle çağırıyodu, bi bu sefer 3 hafta yaptı. İnsanlar çok bilir kafana takma :1:

Nasılsınz iyimisiniz topigimiz açılmış nazar değmesin bidaha soğan kuru yapan arkadaşlarım nasil yapiliyo yazarmusinis benim adetim biteli 2 gun olsu Nezaman ve nasil yapmam lazım sizleri cokk seviyorum kızlar sizleri okudukça içim umutla doluyo

Nasılsınz iyimisiniz topigimiz açılmış nazar değmesin bidaha soğan kuru yapan arkadaşlarım nasil yapiliyo yazarmusinis benim adetim biteli 2 gun olsu Nezaman ve nasil yapmam lazım sizleri cokk seviyorum kızlar sizleri okudukça içim umutla doluyo

Cnm mrb iyi aksamlar ben yapmistim daha once adetin 4. gunu baslayip 15 gun sabah aksam ac karnina yapmistim
Yapimida 1,5 bardak hazir su kaynatip bir buyuk sogani dorde bolup 5 dakika kaynatip sicaga yakin ilikken iciyorsun cnm sifa olur inss

Cnm mrb iyi aksamlar ben yapmistim daha once adetin 4. gunu baslayip 15 gun sabah aksam ac karnina yapmistim
Yapimida 1,5 bardak hazir su kaynatip bir buyuk sogani dorde bolup 5 dakika kaynatip sicaga yakin ilikken iciyorsun cnm sifa olur inss

Cok tesekkur eder im canim benim Allah razi olsun benim tedavim yumurtalarin kiste dönüşmesi sonucu yarim kaldı 11ayda yapmistumbilmiyom bi faydası olurmu Allahım hersein gönlündeki muradinu versin

Cok tesekkur eder im canim benim Allah razi olsun benim tedavim yumurtalarin kiste dönüşmesi sonucu yarim kaldı 11ayda yapmistumbilmiyom bi faydası olurmu Allahım hersein gönlündeki muradinu versin

Amin cnm inss allah hepimizin gonlune gore versin bence faydasi olur zarari olmaz cnm ozellikle kistkere ve miyomlara cok faydali diye biliyorum ben cnm inss sanada sifa olsun cnm

bende adetin 3. günü başlayıp çalıştığım için, akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce şeklinde 2 kez içtim... 1,5 bardak hazır suya kaynadıktan sonra 1 soğanı 4e bölerek atıp, 5 dk kısık ateşte kaynat kapağı kapalı olarak. sonrada kapağı kapalı bir şekilde ılımaya bırak, ılışınca soğanları çıkararak iç.... benim son 1 bardağım kaldı, yatmadan önce içcem... yarından itibaren de aslan perçemine başlıyorum... 1 ay öğle yemeğinden 2 saat sonra ve yatmadan önce olacak şekilde.... şifası Allah'tan diyerekten....

Son düzenleme:
bende adetin 3. günü başlayıp çalıştığım için, akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce şeklinde 2 kez içtim... 1,5 bardak hazır suya kaynadıktan sonra 1 soğanı 4e bölerek atıp, 5 dk kısık ateşte kaynat kapağı kapalı olarak. sonrada kapağı kapalı bir şekilde ılımaya bırak, ılışınca soğanları çıkararak iç.... benim son 1 bardağım kaldı, yatmadan önce içcem... yarından itibaren de aslan perçemine başlıyorum... 1 ay öğle yemeğinden 2 saat sonra ve yatmadan önce olacak şekilde.... şifası Allah'tan diyerekten....

Tesekkur ederim canim ben Allah razibolsun herdefasinda tazemi hazirliyosunuz Allahım bu emeklerimizin karşılığını verir Insallah Allahım elbet bizimde yüzümüzü güldürecek Allahima emanet olun

Tesekkur ederim canim ben Allah razibolsun herdefasinda tazemi hazirliyosunuz Allahım bu emeklerimizin karşılığını verir Insallah Allahım elbet bizimde yüzümüzü güldürecek Allahima emanet olun
evet her seferinde yeniden hazırlamak gerekiyor.... bir de saate kesinlikle dikkat et. tam 5 dk dolunca kapat.... bunlar önemli, kısık ateş, kapağı kapalı olcak ve kapalı bir şekilde soğan içindeyken ılışacak....

evet her seferinde yeniden hazırlamak gerekiyor.... bir de saate kesinlikle dikkat et. tam 5 dk dolunca kapat.... bunlar önemli, kısık ateş, kapağı kapalı olcak ve kapalı bir şekilde soğan içindeyken ılışacak....

Tesekkkurlerrrrrrrr arkadaslarim Allahım kucaklarimuza boş bırakmasın canların benimmmmmm

canım bulansın iyidir yavrun sağlıkla büyüyor sana haber veriyor annesi:34:iyiyim canım birkaç gündür çok fazla karın ağrısı ve adet ağrıları çekiyorum ama bugün biraz hafifledi:16::16::16:

ah canım dikatet kendine bel ağrısı normal diyorlar sensakın korkma bebişin iyce yerleşiyor ondan ağrıların bebekten haberin varmı :54::54:

arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540

sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler

Back