2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bir sosyal paylaşım sitesinde grup kurup onun tanıtımını yaptığımızdan reklam yapmış olduk ve cezalandırıldık :))))) sonra da affedildik, yaşasın KAZENNNN çığlıkları attık

neyse geçmiş olsun amayaa

tüp bebekle inş. hamile kalırım.. endişe başladı birde

bneim nisan ayında))

Kolay gelsin sana da:)) nisana pek birsey kalmadi aslinda,kismetse benimde mart sonu olacak transfer.bence simdiden zor ama beslenmene ve uyku duzenine dikkat et.simdiden baslarsan yoluna koymus olursun,zira transfer sonrasi sindirim sisteminin duzenli calismasi gerek:) seni sikintiya sokmasin diye yani..abur cuburu kes(ben yapamiyorum), sigara olmasin hayatinda...

Organik kuru kayisilarimi aldim transfer zamani kabizlik falan yasamiyim diye simdiden baslasammi yemeye acaba

Persembe girdigim diyeti bugun hamburger menu yiyerek bozdum maalesef.yarin bunun pismanligini yapmam gerek ama o iradeyi gosterebilir miyim bilmiyorum..sigarayi tek seferde birakmis biri olarak bu yemek bagimliligim yuzunden kendimi kiniyorum

Organik kuru kayisilarimi aldim transfer zamani kabizlik falan yasamiyim diye simdiden baslasammi yemeye acaba

Kiz sen eni konu hazirlanmissin:)) super..z.yagli pirasa cok iyi diyolar,ilac niyetine yemeklerden evvel 3-4 kasik..
Sen transfer sonrasi izin olayini ne yapacaksin?

Kiz sen eni konu hazirlanmissin:)) super..z.yagli pirasa cok iyi diyolar,ilac niyetine yemeklerden evvel 3-4 kasik..
Sen transfer sonrasi izin olayini ne yapacaksin?

evet canim malum 4 subata hazirlaniyodum transfer kismet olmadi, bol bol vaktim oldu yani hazirlanmak icin:))pirasayida cok severim zaten bol bol yiyim bari transferim persembe olacak pazartesi ise baslicam canim, cok yorucu bi isim yok zaten..oyle dusunuyorum yani ama zaman ne gosteriri bilinmez..sen ne kadar izin almistin gecen sefer?

ALLAH ım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ALLAH ım yar ve yardımcısı olsun çok zor çok ALLAH ım sabırlar versin

Persembe girdigim diyeti bugun hamburger menu yiyerek bozdum maalesef.yarin bunun pismanligini yapmam gerek ama o iradeyi gosterebilir miyim bilmiyorum..sigarayi tek seferde birakmis biri olarak bu yemek bagimliligim yuzunden kendimi kiniyorum

bende seni kiniyorum, hamburgerin vataninda yasayan biri olarak kimbilir ne zamandir yemedim:))saka bir yana, yemek yemeyi bende cok severim ama azcik kisiyorum bu aralar, spor yapinca insan o kadarda cok yemek yemek istemiyor..

Kizlar nasilsinz ? Uzun zamadr giremdim ozlemisim ortami :) benm aklima bisey takildi ya , suan 3aylik oldu bebegm , doktor bizi 2hftada bir muaneye cgriyor? Sizce norml mi bu ? Doktorumdan cok memnunm degstrmyi dusunmuyorm ama b kadr sklikla cgrmasi dogrumu , ultrason bebegme Zararli degil mi ?

bende seni kiniyorum, hamburgerin vataninda yasayan biri olarak kimbilir ne zamandir yemedim:))saka bir yana, yemek yemeyi bende cok severim ama azcik kisiyorum bu aralar, spor yapinca insan o kadarda cok yemek yemek istemiyor..

Canim Bence ise donmek iyi,cunku kafani kendine takmaya firsat kalmiyor:) ben evden calisiyordum.ama bu tup bebek olaylarina girince eylulden beri is almiyorum,bakmiyorum...o yuzden de (aslinda cok yemek yemem ama) abur cubur,tatli tarzi seyler beni cigrimdan cikariyor sen abd nin neresindesin:)

icinden evet abur cubur cok aldiriyor, ben su az kalorili barlardan yiyorum gunde bir uslu kizim:) evet 3 gun yatmak iyidir pazartes donerim ise diyorum..kafamiziz mesgul tutumali dedigin gibi canim

iyiyiz canim sizde iyisiniz insallah..ben transferimi bekliyorum insallah olumlu sonuc alirimda sizi sorulara bogarim

inşaALLAH canım transferden sonra senin göbüş 9 kadar şişeceeeeeeeekkkkkkkkgebe gebe gebeeeeee diye yazıcam senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…