2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayyyy evet bende pek sevindimmmm

bi daha reklam içerikli konulardan bahsetmek yok

Aman yok valla bilmeden yaptık bilsem hayatta yapmazdim akşamdan beri çok üzüldüm saat 4 te yattım çok şükür açıldı benim de cezam affedildi çok teşekkürler

herşey tatlıya bağlanmış yaşasın:13::13::119::119::119::119::119::119::129::129::129:

Aman yok valla bilmeden yaptık bilsem hayatta yapmazdim akşamdan beri çok üzüldüm saat 4 te yattım çok şükür açıldı benim de cezam affedildi çok teşekkürler

sabah güz aradı hayırdır noldu diye dedim azcık yaramazlık yaptık, cezamızı aldık oturduk şeyimizin üstüne.... ben de öyle şekerim bilsem yaparmıydım ayol? sabah bi girdim zaten senden mesaj sonra kazen sonra sayfa iptal.... anammmm dedim noluyoooo

Kazene çok teşekkürler tekrar bizi kavuştur du bilmeden yaptık bir hata çok şükür hersey düzeldi

Yaşasın acilmis gece bi amayaaa bi melindaya soru sordum bnm yüzümden kapandi galiba diye hic uyuyamadim :26:

Son düzenleme:
ayyy kızlar çok sevindim topiğimizin açılmasına akşam bana yazanlara cevap yazayım dedim bir baktım konu kapatılmış:) neyse kavuştuk yine:) bende hemen melindama yazdım sağolsun cevap yazmış hemen canım benim

kızlar naber ne olmuş topiğe haberim yok benm bugün çok yoğunum yarın hasret gideririz kızlar öpüyorum

Yaşasın acilmis gece bi amayaaa bi melindaya soru sordum bnm yüzümden kapandi galiba diye hic uyuyamadim :26:
ben görmedim ki :)))) en son senden bi mesaj almıştım özelden ama sabah bütün mesaj kutum da sıfırlandı ((( bazı arkadaşların tel noları, bazı arkadaşların doktor tavsiyeleri falan vardı ama neyse sağlık olsun artık yapcak bi şey yok ((

kızlar naber ne olmuş topiğe haberim yok benm bugün çok yoğunum yarın hasret gideririz kızlar öpüyorum
bir sosyal paylaşım sitesinde grup kurup onun tanıtımını yaptığımızdan reklam yapmış olduk ve cezalandırıldık :))))) sonra da affedildik, yaşasın KAZENNNN çığlıkları attık

mrb canım öncelikle seni kutlarım sabrın cesaretin ve hic yılmayan umudun ıcın gözün aydın sana yazmasamda heppppppppppppppppppp seni takip ediyorum (ben senin gibi güçlü değilm ) oyüzden yazamıyorum ama büyük bir nefes aldığımda kezin allah devamını getirsin bebeğim bu demek oluyor ki sabırın sonu.... canım sen o jelden günde kac kere kulanıyorsun birde kan sulandırıcı falan kulanıyormusun? aspırın iğne bizim düşükler olunca tedbir amaclı kulanıyormusun dedim?

canım sağolasınbakalım daha yolun başındayım sonu nasıl bitecek hep beraber göreceğiz.senin tedavi ne aşamada hiç bahsetmiyorsun herşey yolundadır inşaALLAH2 tane kullanıyorum ama 10 gün progestan iğne yaptıracağım 100 lük kanamam olunca coraspirini kestik kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum(bende zaten hafif bir kan pıhtılaşma var..)

kalbimdesin canım nasılsın nasıl gidiyor kusura bamayın valla soramıyorun hiç halimi beli miyde bulantıları beni öldürüyor ama olsun çok şükür seninde başladımı bulantıların falan

kalbimdesin canım nasılsın nasıl gidiyor kusura bamayın valla soramıyorun hiç halimi beli miyde bulantıları beni öldürüyor ama olsun çok şükür seninde başladımı bulantıların falan

canım bulansın iyidir yavrun sağlıkla büyüyor sana haber veriyor annesiiyiyim canım birkaç gündür çok fazla karın ağrısı ve adet ağrıları çekiyorum ama bugün biraz hafifledi

noluyo yaww bende kacirdim

ben gun sayiyorum canim son 16 ve son olur gercekten bu sefer insallah...bu hafta bizi bebislerimize yakinlastiran bir hfata olsunn

nolcak şekerim, reklam yaptık ceza yedik, sabah bi geldim işe, konu kapatılmış, melinda ile ben cezalandırılmışız kazen ağzımıza acı biber sürdü yaptık ona... sonra konumuzun açıldığı haberini aldım kalinkamdan pek mutlu oldum çok mutlu oldum..... yani önce eşşeği kaybedip sonra bulmak gibi bi şey oldu

canım son tedavin olsun inşallahhhhh

gecmis olsun tatlim yaramazlik yapmayin

hepimizin son olsun insallahhh canim, hatta beklemede olup kur deneyenlerin tup bebege gerek bile kalmasin insallahhh.

gecmis olsun tatlim yaramazlik yapmayin

hepimizin son olsun insallahhh canim, hatta beklemede olup kur deneyenlerin tup bebege gerek bile kalmasin insallahhh.

ayyyy inşallah canımmm

az önce diğer topikte ergunal bir arkadaşından bahsetti, 2 ay önce doğum yapmış tüp bebekle gebe kalmış, bugün eşi vefat etmiş ayyyy çok çok çok üzüldüm, anlatamam...... ben her gece yattığımda eşim genelde uyuduğunda, öyle bakar ve hayatımı onunla birleştirdiğim için, bana onu nasip ettiği için şükrederim... şimdi böyle bi haber okuyunca çok çok çok kötü hissettim.... Allahım kazalardan belalardan korusun, uzun ömürler versin inşallah....

Kizlar hepimize iyi haftalar diliyorum
Topigimizin basina neler gelmis boyle okuyunca inss bidaha olmaz arkadaslar nazarligimiz olsun buda inss herkes iyidir hepinize sevgiler

Ayyyy neler olmus yaw...ben de girdim baktim dun aksam,pazar aksami diye kimseler yok dedim.meger kapali miymis:)) gecmis olsun hepimize...

bende gordum canim onu cok uzuldum Allah kabul etsin istedigi duayi ettim bende..mekani cennet olsun cok aci aynen canim bebek derdine dustuk ama asil biribirimizin kiymetini bilmeliyiz, bazen gelir aklima oyle kotu seyler ama hemen uzaklastirirm..Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin, saglikli uzun omurler versin birlikte insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…