- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
ayyyy evet bende pek sevindimmmm
bi daha reklam içerikli konulardan bahsetmek yok
Aman yok valla bilmeden yaptık bilsem hayatta yapmazdim akşamdan beri çok üzüldüm saat 4 te yattım çok şükür açıldı benim de cezam affedildi çok teşekkürler
sabah güz aradı hayırdır noldu diyededim azcık yaramazlık yaptık, cezamızı aldık oturduk şeyimizin üstüne.... ben de öyle şekerim bilsem yaparmıydım ayol? sabah bi girdim zaten senden mesaj sonra kazen sonra sayfa iptal.... anammmm dedim noluyoooo
ben görmedim ki :)))) en son senden bi mesaj almıştım özelden ama sabah bütün mesaj kutum da sıfırlandıYaşasın acilmisgece bi amayaaa bi melindaya soru sordum bnm yüzümden kapandi galiba diye hic uyuyamadim :26:
bir sosyal paylaşım sitesinde grup kurup onun tanıtımını yaptığımızdan reklam yapmış olduk ve cezalandırıldık :))))) sonra da affedildik, yaşasın KAZENNNN çığlıkları attıkkızlar naber ne olmuş topiğe haberim yok benmbugün çok yoğunum yarın hasret gideririz kızlar öpüyorum
mrb canım öncelikle seni kutlarım sabrın cesaretin ve hic yılmayan umudun ıcın gözün aydın sana yazmasamda heppppppppppppppppppp seni takip ediyorum (ben senin gibi güçlü değilm ) oyüzden yazamıyorum ama büyük bir nefes aldığımda kezin allah devamını getirsin bebeğim bu demek oluyor ki sabırın sonu.... canım sen o jelden günde kac kere kulanıyorsun birde kan sulandırıcı falan kulanıyormusun? aspırın iğne bizim düşükler olunca tedbir amaclı kulanıyormusun dedim?
kalbimdesin canım nasılsın nasıl gidiyor kusura bamayın valla soramıyorun hiç halimi beli miyde bulantıları beni öldürüyor ama olsun çok şükür seninde başladımı bulantıların falan
sabah güz aradı hayırdır noldu diyededim azcık yaramazlık yaptık, cezamızı aldık oturduk şeyimizin üstüne.... ben de öyle şekerim bilsem yaparmıydım ayol? sabah bi girdim zaten senden mesaj sonra kazen sonra sayfa iptal.... anammmm dedim noluyoooo
ben işteyim ve yaptığım pek fazla bi şey yok... siz neler yapıyosunuz????
noluyo yaww bende kacirdim
ben gun sayiyorum canim son 16ve son olur gercekten bu sefer insallah...bu hafta bizi bebislerimize yakinlastiran bir hfata olsunn
nolcak şekerim, reklam yaptık ceza yedik, sabah bi geldim işe, konu kapatılmış, melinda ile ben cezalandırılmışızkazen ağzımıza acı biber sürdü yaptık ona... sonra konumuzun açıldığı haberini aldım kalinkamdan pek mutlu oldum çok mutlu oldum..... yani önce eşşeği kaybedip sonra bulmak gibi bi şey oldu
canım son tedavin olsun inşallahhhhh
gecmis olsun tatlimyaramazlik yapmayin
hepimizin son olsun insallahhh canim, hatta beklemede olup kur deneyenlerin tup bebege gerek bile kalmasin insallahhh.
noluyo yaww bende kacirdim
nolcak şekerim, reklam yaptık ceza yedik, sabah bi geldim işe, konu kapatılmış, melinda ile ben cezalandırılmışızkazen ağzımıza acı biber sürdü yaptık ona... sonra konumuzun açıldığı haberini aldım kalinkamdan pek mutlu oldum çok mutlu oldum..... yani önce eşşeği kaybedip sonra bulmak gibi bi şey oldu
canım son tedavin olsun inşallahhhhh
ayyyy inşallah canımmm
az önce diğer topikte ergunal bir arkadaşından bahsetti, 2 ay önce doğum yapmış tüp bebekle gebe kalmış, bugün eşi vefat etmişayyyy çok çok çok üzüldüm, anlatamam...... ben her gece yattığımda eşim genelde uyuduğunda, öyle bakar ve hayatımı onunla birleştirdiğim için, bana onu nasip ettiği için şükrederim... şimdi böyle bi haber okuyunca çok çok çok kötü hissettim.... Allahım kazalardan belalardan korusun, uzun ömürler versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?