2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım inşallah RABBİM güzel haber vermeni nasip eder sımsıkı tutunsun anneciğineee

Aminnnnn canimmmm dualarinizi bizden esirgemeyin bebisinle bize de dua et lutfen guzel haberler alip size de verebilelim inşallah

Cnm senin icinde hersey yolundadir inss once sen sonrada bebekcim bizi sevindirecek inss

İnşallah herşey yolundadir Rabbim bizleri ve isteyen tum herkesi mis kokulu evlatlarina kavusturur inşallah

canım iyiyiz diyelim iyi olalım :16::16:dünden beri çok fazla adet ağrısı yaşıyorum:53:açıkçası tedirginim daha önceki düşüklerimle aynı haftalardayım inşaALLAH sonu 9 ay süren hamilelikle biter:16::16::16:

Canim benim adet agrisi bendede oluyo sikma canini normal bunlar sen yuregini ferah tut bu hafta bebisinin kalp seslerinide duyacaksin Allah in izniyle hersey guzel olucak birlikte dogurup buyutucez insallah...

Canim maasallah cok guzel artmis degerin ama bence yaptirma artik kendini sitrese sokma bebisin seninle insallah hep seninle olacak ama bana artislara gore ikiz olabilir gibi geldi hayirlisi insallah canim yuregini ferah tut

Sağol canım😊 iki embriyo transferim olmuştu belkide dediğin gibi ikiz dir😊yok canım yaptırmıcam artık Çarşamba günü kontrole gitcem hayırlısı ile görürüz inşallah keseyi 😊

canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Oh oh maasallah size zaten ilk gunler acayip istah oluyo ben ilk uc gun dunyalari yemistim ayyy canim ben okadar yurekten hissediyorum ki bize guzel haberler verecegini Allah im insallah kurban oldugum bize o gunleride nasip eder

canım iyiyiz diyelim iyi olalım :16::16:dünden beri çok fazla adet ağrısı yaşıyorum:53:açıkçası tedirginim daha önceki düşüklerimle aynı haftalardayım inşaALLAH sonu 9 ay süren hamilelikle biter:16::16::16:

canım ilk zamanlar bende yaşadım hatta uykumdan uyanıyordum 5 dk şiddetli adet ağrısı giriyordu ara ara da adet ağrısı ve batmalar oluyodu korkma tatlım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minişlerimizi

Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım �� ne zormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.gün 98 13.gün 297 15.gün 915

canım tedirginlik hepimizde var tatlım inşallah herşey yolunda gider ve kan artışların güzel benceee RABBİM sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Aminnnnn canimmmm dualarinizi bizden esirgemeyin bebisinle bize de dua et lutfen guzel haberler alip size de verebilelim inşallah

İnşallah herşey yolundadir Rabbim bizleri ve isteyen tum herkesi mis kokulu evlatlarina kavusturur inşallah

amin canım aminnn RABBİM sağlıkla kavuşmamızı nasip eder inşallah sendende diğer arkadaşlarımızdanda güzel haberler alırız

Canim benim adet agrisi bendede oluyo sikma canini normal bunlar sen yuregini ferah tut bu hafta bebisinin kalp seslerinide duyacaksin Allah in izniyle hersey guzel olucak birlikte dogurup buyutucez insallah...

canım benim yazdıklarınla rahatlıyorum ama yinede kurt içimi kemiriyor:18:inşaALLAH cuma gününe kadar herşey yolunda gider ve kalp atışını büyümüş yavruyu da görebilirim:16::16::16::16:

Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım �� ne zormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.gün 98 13.gün 297 15.gün 915

Sağol canım😊 iki embriyo transferim olmuştu belkide dediğin gibi ikiz dir😊yok canım yaptırmıcam artık Çarşamba günü kontrole gitcem hayırlısı ile görürüz inşallah keseyi 😊

canım değerlerin çok güzel artmış:16::16::16:ALLAH C.C sana kalbinden geçeni hayırlı,sağlıklı yaşatsın inşaALLAH:16::16::16::16:

Oh oh maasallah size zaten ilk gunler acayip istah oluyo ben ilk uc gun dunyalari yemistim ayyy canim ben okadar yurekten hissediyorum ki bize guzel haberler verecegini Allah im insallah kurban oldugum bize o gunleride nasip eder

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım benim:16::16::16::16:Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16::16::16:

canım benim yazdıklarınla rahatlıyorum ama yinede kurt içimi kemiriyor:18:inşaALLAH cuma gününe kadar herşey yolunda gider ve kalp atışını büyümüş yavruyu da görebilirim:16::16::16::16:

Görüceksin insallah canim Allah in izniyle ben cani gonulden inaniyorum benim yegenim orda ve rahati yerinde...

canım ilk zamanlar bende yaşadım hatta uykumdan uyanıyordum 5 dk şiddetli adet ağrısı giriyordu ara ara da adet ağrısı ve batmalar oluyodu korkma tatlım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minişlerimizi

canım yaaa inşaALLAH normal ağrılardır:16::16::16: wcye gitmekten helak oldum:52::52::52:bişey geldimi?diye sürekli kontrol ediyorum:53:

Görüceksin insallah canim Allah in izniyle ben cani gonulden inaniyorum benim yegenim orda ve rahati yerinde...

canım o yerinden memnun olsun da ne yapalım böyle diken üstünde yaşamaya devam edeceğim:16::16::16:

Masallah canim degerin harika bosuna strese girme hayirlisiyla kucagina alican insallah

cnm allah korusun minigini inss hicbiseycik olmayacak stres yapma sakin cnm

Cnm masallah degerin guzel artiyor allah tamamina erdirsin inss cnm

amin cnm insss

ben işteyim ve yaptığım pek fazla bi şey yok... siz neler yapıyosunuz????

Back