Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz![]()
canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz![]()
Kk kardeşliği olabilir kuzucuumkızlaaarrrrr :)))) mutlu pazarlaaarrrrr :))))
canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeeessofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....
şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcılarıgeldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa
![]()
Kizlar hepinize iyi musmutlu pazarlar![]()
Cnm inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir cnm 19 Mart bayramin olsun insscanım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz![]()
Cnm senin icinde hersey yolundadir inss once sen sonrada bebekcim bizi sevindirecek inssCanimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var![]()
Ahhh cnm ya face kullanmiyorum kiskandim ben simdi yaakızlaaarrrrr :)))) mutlu pazarlaaarrrrr :))))
canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeeessofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....
şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcılarıgeldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa
![]()
sağol canım sanada mutlu pazarlar![]()
tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummmiyi pazarlar herkeseee
bebekcimcanım transferin olmuş 2 meleğinde sımsıkı tutunur sana inşallahgüzel haberlerini alırızz
face grubuna bende katılmak isterim amayacım![]()
ekledim seni kızlar bende kesinlikle profil resmi kullanmıyuorum genelde fıstığımın resmi oluryor
seni ekliyeyim kuzum bulamadım facete grubu yaa ben sana mail adresimi atıyorum özelden eklersin beni :)tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummm
olsunnnn :))))
sanada canımKizlar hepinize iyi musmutlu pazarlar![]()
Canimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var![]()
sağol canım sanada mutlu pazarlar![]()
sanada canım
canım inşallah RABBİM güzel haber vermeni nasip eder sımsıkı tutunsun anneciğineee
kuzum nasılsın bebikon nasıl![]()
Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım 😔 ne sormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.98 13.297 15.915