2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim faceden ekledim seni dunya gozuyle grmekte varmis o kisa saclarini sevsinler :)

canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Cok sevindim canimm tebrik ediyorum ins 19 mart dunya nin en mutlu insani olursun👏👏 face imi kapatmistim ama simdi sizi cok kiskandim,bende mi acsam tekrar sirf sizleri gormek icin😊😊

Canimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var :(

kızlaaarrrrr :)))) mutlu pazarlaaarrrrr :))))

canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeee :1: ssofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....

şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcıları :27: geldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa :1:

slm iyi pazarlar kızlar benide ekleyin facede sizleri çok merak ediyorum bide gurup kurcakmışınız ... kuralım dilerseniz benimde gurubum var facede çok güzel bi ortam hepinizi öpüyorum..

canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeee :1: ssofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....

şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcıları :27: geldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa :1:
Kk kardeşliği olabilir kuzucuum

canım bebeğim tekrar hayırlı olsun:16::16::16: inşaALLAH 19 Mart (ve 18 Mart Mervenin test günü)çifte bayram yaparız.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın:16::16::16::16::16::16:

kıııızzzlaaar facede ben kendime ait resim v.s paylaşmıyorum:16::16:arada bir girer bakarım :34:çok aktif ve yetenekli değilimdir o konularda:53: yinede eklemek isterseniz mail adresim hamideelyasa@hotmail.com:54::54::54::54::54:

Canim hayirli olsun insaALLAH meleklerin sana,sende onlar sayesinde hayata simsiki tutunursun

:nazar::nazar:canım inşallah 19 mart sana ugur getirir bizim de evlilik yıl dönümümüz ogün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bizde seni öpüyoruzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54:

Cnm inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir cnm 19 Mart bayramin olsun inss
Canimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var :(
Cnm senin icinde hersey yolundadir inss once sen sonrada bebekcim bizi sevindirecek inss

Ahhh cnm ya face kullanmiyorum kiskandim ben simdi yaa
sağol canım sanada mutlu pazarlar:16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::16::16::16::16::16:

iyi pazarlar herkeseee :16:

bebekcimcanım transferin olmuş 2 meleğinde sımsıkı tutunur sana inşallah :16: güzel haberlerini alırızz

face grubuna bende katılmak isterim amayacım :17:
tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummm

ekledim seni kızlar bende kesinlikle profil resmi kullanmıyuorum genelde fıstığımın resmi oluryor

olsunnnn :))))

tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummm

olsunnnn :))))
seni ekliyeyim kuzum bulamadım facete grubu yaa ben sana mail adresimi atıyorum özelden eklersin beni :)

sofyacım merhaba canım nasılsın maşallah kocaman olmuşunuz :)

Son düzenleme:
sanada canım :16:

canım inşallah RABBİM güzel haber vermeni nasip eder sımsıkı tutunsun anneciğineee

kuzum nasılsın bebikon nasıl :16:

canım iyiyiz diyelim iyi olalım :16::16:dünden beri çok fazla adet ağrısı yaşıyorum:53:açıkçası tedirginim daha önceki düşüklerimle aynı haftalardayım inşaALLAH sonu 9 ay süren hamilelikle biter:16::16::16:

Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım �� ne zormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.gün 98 13.gün 297 15.gün 915

Son düzenleme:
Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım 😔 ne sormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.98 13.297 15.915

Canim maasallah cok guzel artmis degerin ama bence yaptirma artik kendini sitrese sokma bebisin seninle insallah hep seninle olacak ama bana artislara gore ikiz olabilir gibi geldi hayirlisi insallah canim yuregini ferah tut

Back