2013 istanbul'da Düğün-Nişan için Profesyonel dış mekan fotoğrafçısı Arayanlara PAket

busra047

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
5
0
Bu işi Eşim Yapıyor. İnternet sitesinden de fotoğraflarına bakabilirsiniz. ****************

Eşimin Fotoğraf Paketleri ve Fiyatlarını da yazayım

Albumlü Full Paket
1.Özel Tasarım Panoramik Albüm 20 sayfalık
2.2. Adet küçük panoramik aile albümü
4.100 adet küçük foto baskı
5. 3 Dvd
6.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6.Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu şekilde Paketle 700 lira

Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.

Albümsüz Ekonomik Paket

1.Yine 100 küçük fotoğraf çıktısı
2. 3 adet Dvd de resimlerinizin Yüksek çözünürlüklü ve küçültülmüş kopyalarını
3.Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
4.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
5.Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6. Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu paket ise 400 Lira

Bu paketlere ekleme çıkarma yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi de Fotoğraf çekiminde çok güzel ekipmanlar kullanıyor. Bunlardan bazılarını da size hediye ediyor :)

$msb photography.jpg $_MSB7706.jpg $_MSB7585.jpg $_MSB7163.jpg $_MSB7442.jpg $_MSB7137.jpg $_MSB7044.jpg $_MSB6992.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işi Eşim Yapıyor. İnternet sitesinden de fotoğraflarına bakabilirsiniz.

Albumlü Full Paket
5. 3 Dvd
6.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
6.Çekim Süresi 2-3 Saat

Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.

Albümsüz Ekonomik Paket

3.Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
4.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
6. Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu paket ise 400 Lira

Bu paketlere ekleme çıkarma yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi de Fotoğraf çekiminde çok güzel ekipmanlar kullanıyor. Bunlardan bazılarını da size hediye ediyor :)

Eki Görüntüle 656369 Eki Görüntüle 656368 Eki Görüntüle 656367 Eki Görüntüle 656364 Eki Görüntüle 656366 Eki Görüntüle 656363 Eki Görüntüle 656362 Eki Görüntüle 656361

:/ o da mı yasaktı ben link vermek yasak anlamıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajınızda düzenleme yaparak tekrar iletişim bilgisini mi paylaştınız

Çalışmalarınızdan sözedebilirsiniz.. Ancak iletişim bilgisi paylaşımı yapamazsınız..

Bu işi Eşim Yapıyor. İnternet sitesinden de fotoğraflarına bakabilirsiniz. ****************

Albumlü Full Paket
5. 3 Dvd
6.Çekim Süresi 2-3 Saat

Albümsüz Ekonomik Paket

6. Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu paket ise 400 Lira

Eki Görüntüle 656369 Eki Görüntüle 656368 Eki Görüntüle 656367 Eki Görüntüle 656364 Eki Görüntüle 656366 Eki Görüntüle 656363 Eki Görüntüle 656362 Eki Görüntüle 656361

merhaba :)

kaç saat çekim yapılıyor diye soracaktım ama buldum nette.3 paket var,ben üçünün de fiyatını öğrenebilir miyim ? bu arada istanbul da sınız değil mi?

Merhabalarr ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani.

X