Bu işi Eşim Yapıyor. İnternet sitesinden de fotoğraflarına bakabilirsiniz. ****************
Eşimin Fotoğraf Paketleri ve Fiyatlarını da yazayım
Albumlü Full Paket
1.Özel Tasarım Panoramik Albüm 20 sayfalık
2.2. Adet küçük panoramik aile albümü
4.100 adet küçük foto baskı
5. 3 Dvd
6.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6.Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu şekilde Paketle 700 lira
Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
Albümsüz Ekonomik Paket
1.Yine 100 küçük fotoğraf çıktısı
2. 3 adet Dvd de resimlerinizin Yüksek çözünürlüklü ve küçültülmüş kopyalarını
3.Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
4.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
5.Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6. Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu paket ise 400 Lira
Bu paketlere ekleme çıkarma yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi de Fotoğraf çekiminde çok güzel ekipmanlar kullanıyor. Bunlardan bazılarını da size hediye ediyor :)
Eşimin Fotoğraf Paketleri ve Fiyatlarını da yazayım
Albumlü Full Paket
1.Özel Tasarım Panoramik Albüm 20 sayfalık
2.2. Adet küçük panoramik aile albümü
4.100 adet küçük foto baskı
5. 3 Dvd
6.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6.Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu şekilde Paketle 700 lira
Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
Albümsüz Ekonomik Paket
1.Yine 100 küçük fotoğraf çıktısı
2. 3 adet Dvd de resimlerinizin Yüksek çözünürlüklü ve küçültülmüş kopyalarını
3.Aynı kareleri web sitemde şifreli bir alana yüklüyor ve sevdiklerinizin fotoğraflarınızı görebilmelerine olanak tanıyorum.
4.Çekilen bütün fotoğrafları Photoshop'ta re-touch ederek size hem baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını hem de dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını DVD'de teslim ediyorum.
5.Bunun yanında sizin seçtiğiniz 30 fotoğrafı detaylı photoshop uyguluyorum.
6. Çekim Süresi 2-3 Saat
Bu paket ise 400 Lira
Bu paketlere ekleme çıkarma yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Bi de Fotoğraf çekiminde çok güzel ekipmanlar kullanıyor. Bunlardan bazılarını da size hediye ediyor :)
Son düzenleyen: Moderatör: