2013 Gelinleriiiiiiiiiiiiiiiii:) Gelin toplanalım bakalım dertleselım yahu:))))

faraway_lal

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
10
0
merhabalar efendım:) bende 2013 agustos gelınıyım ıns:) heycanım had safhada balayı otellerımızı dugun hazırlıklarımızı heycanlarımızı paylasalım bakalım:) biz balayı rezervasyonumuzu Crystal waterworld Belek e yaptırdık pekı ya sız:))))
 
merhaba bende Haziranda gelin olucam inşallah. balayımız ise Rixos Tekirova Otelde olacak
 
rıxoslarda guzel gercekten umarım hepımızın balayı hayırlısyla cooookkkk guzel gecer :) dugun yorgunlugunun ustune cok ıyı gelecek bu tatıl:)
 
bende eylülde gelin olucam inş. ama daha balayı otelimizi ayarlamadık sadece salon tutuldu nisanda diğer hazırlıklara baslıcaz inşallh inşallah hepimzn düğünü balayı hayallerindeki gibi olur
 
Biz Mayısın başında gtcez Bodrum Türkbüküne inşallahh:) herkes soğuk olur yağmur fln dio ama umrumuzda değil çünkü şu stresteeen sonra tek ihtiyacımız dinginlik ve sakinlik bu da tam aradığımız yer olcak galiba:)
 

bence hıccccccccccccc onemlı degıl eısn yanında mı tatıldemısın mutluysan huzurluysan gerısı hıccc onemlı degıl bence :) dugunden sonra guzelllllll bır tatıl bızı beklıyor kızlarrrr:)
 
benim düğünde de ağustosta ama hiç bişey belli deel... balayı yerleri hakkında bilgi edineyim dedim bende tavsiyeler üzerine mayısta ayarlarız inşALLAH.. ASKERİm geldikten sonra ayarlanır inşALLAHH..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…