rafet el romanın evlenir misin benimle daha güzel sanki :)) ama ömrümün sahibi sizin için daha anlamlı sanırım :))
sözleri mükemmel tabide ritim açısından tam bir dans şarkısı değil sanki ömrümn sahibi :)) önerdiğin şarkıyıda dinliceğim hemen sizin dans şarkınız hangisiydi canım :)
bzm dans sarkımız yabancıydı canım :)) beautiful in white :) eger yabancı düşünürsen kesinlikle çok güzel olur :) bu arada evlenir misin benimle ile ömrümün sahibi aynı sarkı snrm :))
merhaba arkadaslar benim gibi 2013 gelinciklerine bir kaç sorum olacak hazırlıklar biliyorsunuz sıkıntılı bir dönem dans müziğinizi seçebildiniz mi acaba? hangi şarkıları önerebilirsiniz bana ? kafama allah bullak ben slov tarzdan hoşlanan bir insanım örnek veriyorum rafet el romanın ömrümün sahibi şarkısı evet cok güzel ama tam bir dans şarkısı değil bana göre :) geceye damgasını vuracak herkeste de hayranlık uyandıracak bir şarkı arıyorum eski yeni farketmez ve tabi şeker çiçek felanda atacaz bunun içinde önerileriniz varsa bekliyorum yorumlarınızı :)))
Kuzum burda da buldum seni :)
benden de bir kaç tavsiye;
Giriş için - Fanfan-La Valse tarzı olabilir.
Ya da kayahan -seninle herşeye varım benn (la laaaaa laaa laaaa diye başlıyo ya çok tatlı )
İlk dans için;
Karla Bonoff-All my life
Mariah Carey - My All
Seni Ne Cok Sevdigimi Sefarad
Sevdim Seni Bir Kere Teoman
Biraz tuhaf gelebilir son yazacağım ama değişik ve hoş bir şey olabilir ; Zekai Tunca:Gülü susuz seni aşksız bırakmam :)
Düğünün yemekli olacaksa bir kaç tane de yemekte çalabileceğin şarkı yazayım :)
Yasmin Levy _ Buika - Olvídate de mi (Latin şarkılar seversen bu senin için iyi tercih olacaktır :))
Buika - No habrá nadie en el mundo (10 numara 5 yıldız diyorum :))
Dalida-ı found my love in portofino
Secaattin Tanyerli-Sevdim bir genç kadını :)
Hadi bakalım kolay gelsin :)
haha hoşgeldin canım acil servisim oldun aradıgım herşey sende :)))) evet yemekli olcak düğünüm :)
gülü susuz seni aşksız bırakmam nişandaki dans şarkım ve müthişti tek kelimeleyle :))) önerdiklerini hemencecik dinliyorumm :*
ay umarım beğenirsin :)
Popular New Wedding Song - Dreams Come True a/ka Pachelbel's Canon in D - YouTube
bayıldım canım bu da çook romantikmis valla :)
benim tek sıkıntım titanik fim muziği oldgu icin saçma karsılanır mı diye korkuyorum(
ayy saol canım benim valla içimi rahatlattın :) bana göre hava hoş sabaha kadar da dans edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?