• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri acillll yardım :))

minam92

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
244
3
16
32
Hatay
merhaba arkadaslar benim gibi 2013 gelinciklerine bir kaç sorum olacak hazırlıklar biliyorsunuz sıkıntılı bir dönem dans müziğinizi seçebildiniz mi acaba? hangi şarkıları önerebilirsiniz bana ? kafama allah bullak ben slov tarzdan hoşlanan bir insanım örnek veriyorum rafet el romanın ömrümün sahibi şarkısı evet cok güzel ama tam bir dans şarkısı değil bana göre :) geceye damgasını vuracak herkeste de hayranlık uyandıracak bir şarkı arıyorum eski yeni farketmez ve tabi şeker çiçek felanda atacaz bunun içinde önerileriniz varsa bekliyorum yorumlarınızı :)))

rafet el romanın evlenir misin benimle daha güzel sanki :)) ama ömrümün sahibi sizin için daha anlamlı sanırım :))

rafet el romanın evlenir misin benimle daha güzel sanki :)) ama ömrümün sahibi sizin için daha anlamlı sanırım :))

sözleri mükemmel tabide ritim açısından tam bir dans şarkısı değil sanki ömrümn sahibi :)) önerdiğin şarkıyıda dinliceğim hemen sizin dans şarkınız hangisiydi canım :)

sözleri mükemmel tabide ritim açısından tam bir dans şarkısı değil sanki ömrümn sahibi :)) önerdiğin şarkıyıda dinliceğim hemen sizin dans şarkınız hangisiydi canım :)

bzm dans sarkımız yabancıydı canım :)) beautiful in white :) eger yabancı düşünürsen kesinlikle çok güzel olur :) bu arada evlenir misin benimle ile ömrümün sahibi aynı sarkı snrm :))rafet el romandan ben yar kendimi bildim bileli dicektim :))

Son düzenleme:
bzm dans sarkımız yabancıydı canım :)) beautiful in white :) eger yabancı düşünürsen kesinlikle çok güzel olur :) bu arada evlenir misin benimle ile ömrümün sahibi aynı sarkı snrm :))

haha evet canım aynı şarkıymıs :1: olabilir aslında okadar karısıkkı kafam beğendiğim yabancı bi şarkı olursa onuda düşünebilirm yeterki bi anlam ifade etsn :))

merhaba arkadaslar benim gibi 2013 gelinciklerine bir kaç sorum olacak hazırlıklar biliyorsunuz sıkıntılı bir dönem dans müziğinizi seçebildiniz mi acaba? hangi şarkıları önerebilirsiniz bana ? kafama allah bullak ben slov tarzdan hoşlanan bir insanım örnek veriyorum rafet el romanın ömrümün sahibi şarkısı evet cok güzel ama tam bir dans şarkısı değil bana göre :) geceye damgasını vuracak herkeste de hayranlık uyandıracak bir şarkı arıyorum eski yeni farketmez ve tabi şeker çiçek felanda atacaz bunun içinde önerileriniz varsa bekliyorum yorumlarınızı :)))

Kuzum burda da buldum seni :)
benden de bir kaç tavsiye;
Giriş için - Fanfan-La Valse tarzı olabilir.
Ya da kayahan -seninle herşeye varım benn (la laaaaa laaa laaaa diye başlıyo ya çok tatlı )

İlk dans için;
Karla Bonoff-All my life
Mariah Carey - My All
Seni Ne Cok Sevdigimi Sefarad
Sevdim Seni Bir Kere Teoman
Biraz tuhaf gelebilir son yazacağım ama değişik ve hoş bir şey olabilir ; Zekai Tunca:Gülü susuz seni aşksız bırakmam :)

Düğünün yemekli olacaksa bir kaç tane de yemekte çalabileceğin şarkı yazayım :)
Yasmin Levy _ Buika - Olvídate de mi (Latin şarkılar seversen bu senin için iyi tercih olacaktır :))
Buika - No habrá nadie en el mundo (10 numara 5 yıldız diyorum :))
Dalida-ı found my love in portofino
Secaattin Tanyerli-Sevdim bir genç kadını :)

Hadi bakalım kolay gelsin :)

Kuzum burda da buldum seni :)
benden de bir kaç tavsiye;
Giriş için - Fanfan-La Valse tarzı olabilir.
Ya da kayahan -seninle herşeye varım benn (la laaaaa laaa laaaa diye başlıyo ya çok tatlı )

İlk dans için;
Karla Bonoff-All my life
Mariah Carey - My All
Seni Ne Cok Sevdigimi Sefarad
Sevdim Seni Bir Kere Teoman
Biraz tuhaf gelebilir son yazacağım ama değişik ve hoş bir şey olabilir ; Zekai Tunca:Gülü susuz seni aşksız bırakmam :)

Düğünün yemekli olacaksa bir kaç tane de yemekte çalabileceğin şarkı yazayım :)
Yasmin Levy _ Buika - Olvídate de mi (Latin şarkılar seversen bu senin için iyi tercih olacaktır :))
Buika - No habrá nadie en el mundo (10 numara 5 yıldız diyorum :))
Dalida-ı found my love in portofino
Secaattin Tanyerli-Sevdim bir genç kadını :)

Hadi bakalım kolay gelsin :)

haha hoşgeldin canım acil servisim oldun aradıgım herşey sende :)))) evet yemekli olcak düğünüm :)
gülü susuz seni aşksız bırakmam nişandaki dans şarkım ve müthişti tek kelimeleyle :))) önerdiklerini hemencecik dinliyorumm :*

bir öneride de ben bulunayım, bi tanıdığımın düğün şarkısıydı, hayatım boyunca gittiğim düğünlerde aklımda kalan iki danstan biridir, tabi aşkla yapılan dans her türlü etkiliyor insanı o ayrı mevzu :16:

Feridun Düzağaç - alev alev, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak söylediler ve dans ettiler, çok etkileyiciydi :16:

kızlaar ben de 2013 gelinlerindenim.. ceceli'nin sevgilim şarkısını tavsiye edebilirm ilk dans için bi arkadasım onu secti gayet güzel oldu. çelik'ten dilberim de çok iyi dinleyin hak vereceksiniz :) ama ben celine dion my heart will go on düşünüyorum sizce nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum titanik film müziği saçma olmasın sakın :(

Herkese merhabaa :3:

Bir ay sonra düğünüm ve ilk dans şarkım uzuun zamandır aklımda..
Aşağıda linkini yazdığım yabancı şarkı hem sözleri ile çok anlamlı ve uyumlu bize hem de dansı aklımda canlandırabilmek çok kolay..
Öyleki bu şarkıya biraz bachata biraz vals biraz da tango sığdırdım :17:
Bi dinleyin bakalım beğenecek misiniz..
Eğer yabancı şarkı tercih ediyorsan aklında olsun derimm :32:

Popular New Wedding Song - Dreams Come True a/ka Pachelbel's Canon in D - YouTube

Popular New Wedding Song - Dreams Come True a/ka Pachelbel's Canon in D - YouTube
bayıldım canım bu da çook romantikmis valla :)
benim tek sıkıntım titanik fim muziği oldgu icin saçma karsılanır mı diye korkuyorum :((

bayıldım canım bu da çook romantikmis valla :)
benim tek sıkıntım titanik fim muziği oldgu icin saçma karsılanır mı diye korkuyorum :((

neden saçma olsun ki canım benim kuzenimin nişanında çaldı bu şarkı çok etkileyici bir müziği var bence düşünebilirsin :)) ha bu arada cok uzun bi müzik kuzenimin tek sıkıntısı o oldu :)) bi yerden sonra müziği kesmelerini istediler

ayy saol canım benim valla içimi rahatlattın :) bana göre hava hoş sabaha kadar da dans edebilirim :D

Back