- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.021
teşekkürlerrrr canım hepimize inşallah
kafalarını kırmak lazımbana 2sindede vermediler
kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz
yarın aklınıza gelirse bana dua edermisiniz?? inş foliküller dolu çıkar
Hamile kalinca sayfadan ayrilma lutfeeeen...
erik ye canımmmD ben transfer öncesi yemeği düşünüyorum yani bağırsakları boşaltıp gidiyim diyorum
anladım canım ben nasip olurda transfer gününü görürsek hatırlatırım doktora tekrarr!!!
pes etmek yooookkkrabbim ömür ve yumurta verdikçe devaaam edecezzz
hay maşallahhhrabbim devamını getirsinnnn
tabi içiyoz içiyoz suyunormalll olsun tek tutunsun bunlar güzel şeylerrr
Hayırlısı olsun cnım ınsallah sorunsuz gecer yumurtaların kalıtelı olur ben bırazdan namazımda sana dua edıcem ınsallah rabbım kabul etsın stres yapma ıcını ferah tut ınsallah sonu guzel bıtsın
kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz
Teşekkürederim canım çok kötü oldum. Kısmet değilmiş şimdi . Allah ın takdiri diyorum. İnşallah en yakın zamanda kısmet eder.
Evet kizlar emriyomuzun ultrason mu atik ney bilmiyorm ama fotosunu verdiler anaa size niye vermiyolar.. cok guzel bi ani ya ...
ben yarım saat sonra kalktım yaptm yattm 2 kez yaptm hastanede bişe olmaz yaa geçenkindede yaptım bişe olmamıştı eşim sürgü zor olur yapamazsn diyince sancı yapıyodu kalktım yaptm
ben yarım saat sonra kalktım yaptm yattm 2 kez yaptm hastanede bişe olmaz yaa geçenkindede yaptım bişe olmamıştı eşim sürgü zor olur yapamazsn diyince sancı yapıyodu kalktım yaptm
ben sabahlasm olmaz mı...:18: yatim hiç kalkmim..
şuan en çekindiğim şey şu idrar olayı
O ne transfer ederken ultrason fotosu falan mi veriyolar? :))
yokkk asla gitmemm kız ben 9 ay yatacammm hep sizleyimmm
Kiz surgu zor diyilki duz bi legen hasta bakici altina koyuyo yattigin yerde yapiyosun evet cok sanci yapiyo idrar ya:))))
Yok daha neler geldiler kuzums ana bu akşam iice geldiler yeminlenebende son günlerde böle olduydum normal hoş
Yatmakta kötü kan dolaşımını mahfediosun hem pıhtılaşma sıkıntım var diosun hemde pıhtılaşmayı arttırıcı iş yapcam diosun senin en az yarımşar saat günde iki kez hafif tempo yürümen lazım bu yatma işini bana inanmıosan doktora sor
kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??
Arkadaşlar sultanın dediği gibi buradan gebelerin geleceği bir topic ister misiniz ??
Ama şöyleki mesela tutmayan arkadaşlar aylar sonra gebe kalsada gelecek mayısta doğuracaklar yada eylül ekim tüpçüleri falan diyede açsak arkadaşlarımız bizimle olacak hatta gebe olmaslarda geleckeler sohbet edeceğiz
Yok burası iyi buradan devam açılmasın mı
Açılsın diyorsanız tüp bebek içine gebe lik içine mi diye görüşlerinizi ya özelden olmazsa buradan başlığa nickimi yazarak cevap verirseniz sevinirimmmmmmmm
Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?