- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.001
bende sedyede yattm 20 dk sonra yataga geçtim canm 1 saat sürmedi çıkardılar beni kimsede yoktu ama yeter dediler
Orda o amerikan bezleri varya onu katlayip yattigim yerde yaptim aayyy ayiptir soylemesi ne kadarda sikismisim hep bosalttim sonra yine geldi cisim surgu getirdiler onuda doldurdum oof ne kotu bisey sikismak ya...
Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
gözünnn aydın tebriklerrr allah tamamını erdirsin
ben sabahlasm olmaz mı...:18: yatim hiç kalkmim..
şuan en çekindiğim şey şu idrar olayı
iyiiiiiiiiiiiii gecelerrrrrrrrrrr
Kizlar sizde aldinizmi bebeyinizin ilk fotografini aaaay ne tuhaf bisey ya esime diyorum ayni sen:))))))
Kizlar sizde aldinizmi bebeyinizin ilk fotografini aaaay ne tuhaf bisey ya esime diyorum ayni sen:))))))
canıımmmmmmmmm allah sabrını arttırsın
Selamla...
Benim tüp bbek maceram mutlu sonuçlandı... Cuma guu kantestı yaptırdım ve degroö 58 çıktı ... Pazartesı bir daha tes yaptıracam degerlerim bakacaklr ancak degeımın 10.gun için çokiyi olduguu söylediler... 10 gun ınrada keseye bakacaklr....
Allahım bekleyen herkese en uygun zamanda hayırlı haberler versin ... . Herseyın bir zamanı var. Ben 2.5 yıldr her yolu denıyrdum ve hıc bır orun olmamasına ragmen ve en sonunda mutu haeri aldım ... Sabredın Allah karsılıgını illki verecektir....
şuan en çekindiğim şey şu idrar olayı
erik ye canımmmkızlar ben az biraz kabızım ya :84::84::84::84::84:ne yesem ki acaba :120:
anladım canım ben nasip olurda transfer gününü görürsek hatırlatırım doktora tekrarr!!!transferimin oldugu gün hem coraspirin 100lk hemde clexana başladım canm
pes etmek yooookkkBen azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
hay maşallahhhSelamla...
Benim tüp bbek maceram mutlu sonuçlandı... Cuma guu kantestı yaptırdım ve degroö 58 çıktı ... Pazartesı bir daha tes yaptıracam degerlerim bakacaklr ancak degeımın 10.gun için çokiyi olduguu söylediler... 10 gun ınrada keseye bakacaklr....
Allahım bekleyen herkese en uygun zamanda hayırlı haberler versin ... . Herseyın bir zamanı var. Ben 2.5 yıldr her yolu denıyrdum ve hıc bır orun olmamasına ragmen ve en sonunda mutu haeri aldım ... Sabredın Allah karsılıgını illki verecektir....
tabi içiyoz içiyoz suyuOrda o amerikan bezleri varya onu katlayip yattigim yerde yaptim aayyy ayiptir soylemesi ne kadarda sikismisim hep bosalttim sonra yine geldi cisim surgu getirdiler onuda doldurdum oof ne kotu bisey sikismak ya...
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah darisi sirayla hepimize insallah ama once sultana.. en yakin test tarihi onun sanirim:)))))))
Folik asit gebe kalmadan baslanmasi gereken bi ilac.ben haziran ayinca ilk tup bebek denememi yapmadan 1ay once basladim. 5 aydir folidoce iciyorum ve coraspin 100luk 1tane.hic atlamiyorum.sen de aklina geldikce degil hergun atlamadan ic.
transfermi bana vermediler yaaaaaaaaaaaaaaa
O ne transfer ederken ultrason fotosu falan mi veriyolar? :))
Evet kizlar emriyomuzun ultrason mu atik ney bilmiyorm ama fotosunu verdiler anaa size niye vermiyolar.. cok guzel bi ani ya ...
Geçmiş olsun ne diyim inaşllah bebişin kendiliğinden gelir bi dahaki sefere hiç bekletmeden..
Teşekkürler, inşallah canım hayırlısıyla birdahaki sefere Allah hamile kalmamı nasip eder. Senin bebişlerin de hayırlı olsun sağlıkla büyürler inşallah.
kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz
yarın aklınıza gelirse bana dua edermisiniz?? inş foliküller dolu çıkar
Geçmiş olsun ne diyim inaşllah bebişin kendiliğinden gelir bi dahaki sefere hiç bekletmeden
canım kaçıncı denemen kaçıncı gün embriosu transfer edildi bide sorun neydi senn wakko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?