2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende sedyede yattm 20 dk sonra yataga geçtim canm 1 saat sürmedi çıkardılar beni kimsede yoktu ama yeter dediler

ben sabahlasm olmaz mı...:18: yatim hiç kalkmim..
Orda o amerikan bezleri varya onu katlayip yattigim yerde yaptim aayyy ayiptir soylemesi ne kadarda sikismisim hep bosalttim sonra yine geldi cisim surgu getirdiler onuda doldurdum oof ne kotu bisey sikismak ya...

şuan en çekindiğim şey şu idrar olayı

Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah darisi sirayla hepimize insallah ama once sultana.. en yakin test tarihi onun sanirim:)))))))

kızlar ben az biraz kabızım ya :84::84::84::84::84:ne yesem ki acaba :120:
erik ye canımmm D ben transfer öncesi yemeği düşünüyorum yani bağırsakları boşaltıp gidiyim diyorum
transferimin oldugu gün hem coraspirin 100lk hemde clexana başladım canm
anladım canım ben nasip olurda transfer gününü görürsek hatırlatırım doktora tekrarr!!!

Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
pes etmek yooookkkrabbim ömür ve yumurta verdikçe devaaam edecezzz

hay maşallahhh rabbim devamını getirsinnnn
Orda o amerikan bezleri varya onu katlayip yattigim yerde yaptim aayyy ayiptir soylemesi ne kadarda sikismisim hep bosalttim sonra yine geldi cisim surgu getirdiler onuda doldurdum oof ne kotu bisey sikismak ya...
tabi içiyoz içiyoz suyu normalll olsun tek tutunsun bunlar güzel şeylerrr

Son düzenleme:
kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz
yarın aklınıza gelirse bana dua edermisiniz?? inş foliküller dolu çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…