2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm

Geçmiş olsun ne diyim inaşllah bebişin kendiliğinden gelir bi dahaki sefere hiç bekletmeden..

Juju;;geçmiş olsun inş hepsi sağlıkla döllenip devam ederler 5.güne gidio bi sürü dondurulurlaaarrrrrrrr:34:
Hiç olmicak şey sende olmuş ya şansa bak geçmş olsunnnn ama sıkıntı yapma bikaç güne geçio bende de olmuştuuuu öleee alkollü pamuk koy sık sıkkk yani kolonyalı da olur

Geçmiş olsun ne diyim inaşllah bebişin kendiliğinden gelir bi dahaki sefere hiç bekletmeden..

Juju;;geçmiş olsun inş hepsi sağlıkla döllenip devam ederler 5.güne gidio bi sürü dondurulurlaaarrrrrrrr:34:
Hiç olmicak şey sende olmuş ya şansa bak geçmş olsunnnn ama sıkıntı yapma bikaç güne geçio bende de olmuştuuuu öleee alkollü pamuk koy sık sıkkk yani kolonyalı da olur
valla bende ne koymak lazım ne sürmek lazım diyordum.. kardeşim hemşire arıyorum arıyorum açmıyo kala kaldım böle tututk kolla sağol alkol yok ama kolonya ile hallederim artık
Yiyorum zaten canım ins fayda olur...:(

Kuzum kalbin temizmis daha az once yedim:) seviyorum seni ♥ ins faydasi olur :-D

bende kabız olmayım diye incire dadandım

valla bende ne koymak lazım ne sürmek lazım diyordum.. kardeşim hemşire arıyorum arıyorum açmıyo kala kaldım böle tututk kolla sağol alkol yok ama kolonya ile hallederim artık

bende kabız olmayım diye incire dadandım

Aman bitanem cok dikkat et :( çünkü ikinmaman lazım

10 ekimde canim test tarihim...yarim saat yetiyomus hatta dediler normal yasantina donebilirsin. Ama ben yatiyorum bi is falan yapmam banane yaaa :)))))

Canim beni 2.5 saat yatirdilar sen iyi yatmissin :)
Benim test gunum 7 ekim 3 gün arayla ogrenicezz :))

bugün yumurtalarım toplandı.... 11 tane yumurta toplamış doktorum. işlem kısa sürdü sonrasında ayılmam da kısa sürdü 45 dk dinlendim sonra çıktım merkezden ... yarın arayıp döllenme olup olmadığını söyleyecekler...

işlem sırasında yaşadığım tek sıkıntı anestezi uzmanının damar yolumu tam bulamamasından kaynaklanan ilacı deri altına enjekte etmesi oldu.. doktor girdi ama ben hala bayılmayınca bi ilaç daha yapacaktı ama acıyor deyince birden panikledi hatasını anladı bir anda hem elimin üstünden damar yolu bulmaya başladı hem kolumdakini çıkarmaya çalıştı onun panik hali benide etkiledi sanırım ben başladım ağlamaya.... etrafımdaki kızlar beni sakinleştirmeye çalışıyo felan doktor çıktı ben ağlıyorum ... şaka felan yapıyorlar sakinleşmem için yarı gülen yarı ağlayan vaziyette uyumuşum...

odaya girişimi hatırlamıyorum yatağa geçerkende ağlamışım hasta bakıcı neden ağlıyorsun demil bende sinirlerim bozuldu demişim ... uyandığımda kolumda buz torbası vardı ... şu anda kolumda deri altına enjekte edilen ilaç yüzünden kırmızılık var ve dokununca ağrıyor.

diğer arkadaşlarımın aksine ben işlem sonrasında hiç bir ağrı sızı hissetmedim regli sancısı gibi felan hiç bişey olmadı acaba doktorun hüneri ile mi alakalı... rahme zarar vermeden alınınca ağrı sızı olmuyomu yoksa ...

progestan adlı ilacı fitil gibi sabah öğle akşam yapmam istendi transfer günü dahil devam edin dendi

estrofem ilacınıda sabah 2 akşam 2 aç karnına almam istendi bunuda kesmememi tembihlediler...

Canim gecmis olsun cokmu agriyo kolun onu nasil basarmis ya.. benimkinide elimden yapmisti.. aayyy kiyamam ya insallah guzelce dollenir yumurtalarin..

Selamla...
Benim tüp bbek maceram mutlu sonuçlandı... Cuma guu kantestı yaptırdım ve degroö 58 çıktı ... Pazartesı bir daha tes yaptıracam degerlerim bakacaklr ancak degeımın 10.gun için çokiyi olduguu söylediler... 10 gun ınrada keseye bakacaklr....
Allahım bekleyen herkese en uygun zamanda hayırlı haberler versin ... . Herseyın bir zamanı var. Ben 2.5 yıldr her yolu denıyrdum ve hıc bır orun olmamasına ragmen ve en sonunda mutu haeri aldım ... Sabredın Allah karsılıgını illki verecektir....

Ohhhh hamarat insan ellerine sağlıkkk bende transferden önce tüettiydim herşeyi rahat oluo öle ii yapmışın hemde bayram temisliği olmuşşşş:32:
Akmelek in değeri katlamış gebeler anlamsız panik sultanın delileri geldi tesete gidiodu nerdeyse durdu allahtan jujunun opusu sorunsuz geçmiş yumyumlardan haber bekleme anksiyetesine girecek günün özeti sanırsam bu kadar cicim en azından benim okuyabildiğimmmm:34:
İce ı ne zaman çözdürcek rahim kalınlığına ne zaman bakacak estrofem dışında ilaç kullancan mı vs bilumum sorularım var:27:

ah sağol kraliçem benim :)))) böylece kısa bi özet almış oldum...... akmeleği tebrik ediyorummmm o zaaaamaaannnnn :)))))

haftaya cumartesi kontrole gidicem şekerim. evet sadece estrofem ve decavit var. decavit folikasit+vitamin olan bi ilaç. işte ayşe hatun bi bakcak bana rahim kalınlığı falan normalse çarşamba perşembe gibi transfer olcak. demiştim ya, kimse bilmeyecek bu defa transferi falan, hatta bu gittiğim kontrolleri de rutin kontroller diye gidiyorum. o yüzden kısa bi temizlik iyi olur dedim. sen neler yapıyosun beneklicim, nasıl gidiyo, sıkıntı veriyo mu yaramaz yeğen???

Canim gecmis olsun cokmu agriyo kolun onu nasil basarmis ya.. benimkinide elimden yapmisti.. aayyy kiyamam ya insallah guzelce dollenir yumurtalarin..
valla kolumu şuan tam uzatamıyorum bükük duruyo acıyo yani... geçer illa ki ama işte şansıma opum güzel geçti buda nazarlığı oldu...

Selamla...
Benim tüp bbek maceram mutlu sonuçlandı... Cuma guu kantestı yaptırdım ve degroö 58 çıktı ... Pazartesı bir daha tes yaptıracam degerlerim bakacaklr ancak degeımın 10.gun için çokiyi olduguu söylediler... 10 gun ınrada keseye bakacaklr....
Allahım bekleyen herkese en uygun zamanda hayırlı haberler versin ... . Herseyın bir zamanı var. Ben 2.5 yıldr her yolu denıyrdum ve hıc bır orun olmamasına ragmen ve en sonunda mutu haeri aldım ... Sabredın Allah karsılıgını illki verecektir....

tebrikler.. inş sağlıkla kucağına almak da nasip olru

En son benim transferim oldu hastanede sedyede yattim bidaha yataga almadilar beni o iyi oldu kipirdamadim... evet 7 ekimde mujdeni bekliyorum heycanla :))))

ben dee hepinizin güzel haberlerini bekliyorummmm :) ama hala elanor dan bi haber alamadım... ben mi kaçırdım yaaa :( gören duyan bilen var mı ki acaba?

sultan sen test mi yaptın sonuç ne

yapmadım yapacaktım korktummm:9::9:korkunun ecele faydası yok sennde hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir :1:a salak anestezi uzmanına sinir oldum manyak ya bnde yolu açıp bekliyo doktor merhaba nasılsın diyo anestezi uzmanı uyutuyorm diyo ben iyiym derken hopppppp uyku :9::9::9:a salak neden panik yapmış neyse hepsi bitti artık darısı transfere bol su içmeyi unutma içtigin hap rahmi kalılaştırıyo progesteron fitil o hap olarakda kullanıyor düşük önleyici canm

yapmadım yapacaktım korktummm:9::9:korkunun ecele faydası yok sennde hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir :1:a salak anestezi uzmanına sinir oldum manyak ya bnde yolu açıp bekliyo doktor merhaba nasılsın diyo anestezi uzmanı uyutuyorm diyo ben iyiym derken hopppppp uyku :9::9::9:a salak neden panik yapmış neyse hepsi bitti artık darısı transfere bol su içmeyi unutma içtigin hap rahmi kalılaştırıyo progesteron fitil o hap olarakda kullanıyor düşük önleyici canm

bende test yaptın sandım meraklandım... hayırlısı ile pazartesi öğrenicez desene...

evet bana fitil olarak kullan dedi ama içiliyomuş da ... hayırlısı ile yarın birinci kalite döllenme haberini alim da.... benim herif numune verdikten sonra elemenı yakalamış bak en hızlı en atak olanını seç kuyruğu uzun olsun yırtık olsun fırlama olsun demiş.. adam önce bi şaşırdı diyo sonra gülmüş tmm abi sen merak etme demiş... bizimki her yerde espri yapar napimççç

Selamla...

gözünnn aydın tebriklerrr allah tamamını erdirsin :46::46::46::46::46::46:

Back