- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.961
Folik asit gebe kalmadan baslanmasi gereken bi ilac.ben haziran ayinca ilk tup bebek denememi yapmadan 1ay once basladim. 5 aydir folidoce iciyorum ve coraspin 100luk 1tane.hic atlamiyorum.sen de aklina geldikce degil hergun atlamadan ic.kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??
sultan arkadaşım sende kan pıhtılaşması varmış bende de varr... Clexan iğnelerine başladın mı ?? Doktor ne dedi bu konuda ... Pozitf olunca mı başlattı yoksa daha önce mi başlattıı??
Cok iyi gecti latif bey yapti canim.bu basit bi islem 10 dk falan suruyo yarim saat dinlendirdİrdiler. Herkesi yarim saat. Sonra geldim. Hayir anestezi yok muayeneye benziyo hic korkmaya gerek yok guzel gecti.. oraciktada masadayken cisini yapiyosun rahatliyosun..
aha ilk fırçayıda yedikama 6 yıldan sonra beklemesi de çok zor oluyo benekli ayaklarım falan üşüyodu belim ağrıyodu adet belirtilerimdir normalde üzüldüm umudum yoktu ama şimdi de kafam karışık işte neyse artık hayırlısı olsun
kuzum sen neden böyle yapıyosun artık sen hamilesinbunu sürekli tekrar et aklında kalsın canıım bide kg koli kaldırıyosun saçmala pişman olacan şeyleri asla yapma dikkat et kendine hayırlı haberler ver inşallah keselerinide görürsün canm
tamam gitmiyorumBekliyorum pazartesiyi 2 gün daha sultanım
kızlar ben az biraz kabızım ya :84::84::84::84::84:ne yesem ki acaba :120:
Hadi affettim 6yıl dedin akan sular durduuuuvalla diom ii değer sıkma canını iki gün sonrasına odaklarn hayırlısıylaaaa yükselsin inş .şöle düşün katlarsa 9. Gün 79 balükman gerekn 11.gün 140 olacak en azzz
Anacım unutuorum işte yoksa dükkan seninnnağır ağır hareket et yavaş çekim yaşa hayatı diolar ay ben çocukluğumdan beri hızlı çekimim neyse alışcam inş anamın karnından gebe çıkmadım işte napayımmmmm diom ya elimde koliyi görünce eşim çığlık attı bnede korktum o öle bağırınca yere attım oatladı zaten herşey bugun eğildim yatak altı ı sildim baktım karnım ağrıdı hadi dedim bari yapmim.diom ya alışcam inş inan çk telkin ediom kendimi:26:
Heeeeee afferiiimmmmmmmm
Bede 11.gün yaptırdım sanada uğurlu gelsin inşşşşş
sultan sen test mi yaptın sonuç neyemek vaktiiiiiii
kızlar ben az biraz kabızım ya :84::84::84::84::84:ne yesem ki acaba :120:
sultan test mi yapmış???
sultan sen test mi yaptın sonuç ne
sağol canım yarın öğrenicem döllendilermi döllenmedilermi ... beklemedeyim.juju tatlım, hayırlı olsun, inşallah hepsi döllensin :)
Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
geçmişe bakmadım ama ne bilim öyle yorumladım bi kaç mesajdan :26:sultan test mi yapmış???
benekliiiiiii kraliçeeemmmmmtüm gün cam sildim, sonraaa balkonları yıkadım bi güzelllll :)))) bide üstüne akşam yemeğine börek açtım....
bil bakalım noldu bana :))))
geçen denemem de evde yatarken, benim evin arka balkonu bi başka evin terasına bakıyo, kiracı çıktı, tadilat yaptılar, mermer falan kestiler :)))) ön balkon bölümünde de sağolsunlar, tüm sokağı kazdılar ve taş döşemeye karar verdiler. işleri ancak bitti, dedim yeniden kazmaya falan başlamadan ben bi siliyim :))) haberlerde yağmurrr geliyo dedi üstüne... benim yorum "o yağmur yağsın, önümüzdeki 3 ay cam silmem"
böyle işte kızlar.... hazır yapabiliyoken yapıyım dedim, malum transferden sonra olmaz
sizde iyi kaynatmışsınız ben yokken, maşallah... ama okuyamıcam kusuruma bakmayın :) var mı yeni haberler
vakti zamanı değilmiş demekki.. rabbim ne verirse hayırlısını versin...Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?