2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??
Folik asit gebe kalmadan baslanmasi gereken bi ilac.ben haziran ayinca ilk tup bebek denememi yapmadan 1ay once basladim. 5 aydir folidoce iciyorum ve coraspin 100luk 1tane.hic atlamiyorum.sen de aklina geldikce degil hergun atlamadan ic.

Cok iyi gecti latif bey yapti canim.bu basit bi islem 10 dk falan suruyo yarim saat dinlendirdİrdiler. Herkesi yarim saat. Sonra geldim. Hayir anestezi yok muayeneye benziyo hic korkmaya gerek yok guzel gecti.. oraciktada masadayken cisini yapiyosun rahatliyosun..

Cookkk sevindim cnm senin adina,,,,,,, pekiii yarimsaat dinlenmek yeterlimii kiii???? 12gun sonrami kanda bakilicak?????

aha ilk fırçayıda yedik:1: ama 6 yıldan sonra beklemesi de çok zor oluyo benekli ayaklarım falan üşüyodu belim ağrıyodu adet belirtilerimdir normalde üzüldüm umudum yoktu ama şimdi de kafam karışık işte neyse artık hayırlısı olsun

Hadi affettim 6yıl dedin akan sular durduuuu:16::16:valla diom ii değer sıkma canını iki gün sonrasına odaklarn hayırlısıylaaaa yükselsin inş .şöle düşün katlarsa 9. Gün 79 balükman gerekn 11.gün 140 olacak en azzz

kuzum sen neden böyle yapıyosun artık sen hamilesin :49:bunu sürekli tekrar et aklında kalsın canıım bide kg koli:53:kaldırıyosun saçmala pişman olacan şeyleri asla yapma dikkat et kendine hayırlı haberler ver inşallah keselerinide görürsün canm

Anacım unutuorum işte yoksa dükkan seninnn:27:ağır ağır hareket et yavaş çekim yaşa hayatı diolar ay ben çocukluğumdan beri hızlı çekimim neyse alışcam inş anamın karnından gebe çıkmadım işte napayımmmmm:9::9:diom ya elimde koliyi görünce eşim çığlık attı bnede korktum o öle bağırınca yere attım oatladı zaten herşey bugun eğildim yatak altı ı sildim baktım karnım ağrıdı hadi dedim bari yapmim.diom ya alışcam inş inan çk telkin ediom kendimi:26:

tamam gitmiyorum :50::50: Bekliyorum pazartesiyi 2 gün daha sultanım :9:

Heeeeee afferiiimmmmmmmm:16::16::16:
Bede 11.gün yaptırdım sanada uğurlu gelsin inşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi affettim 6yıl dedin akan sular durduuuu:16::16:valla diom ii değer sıkma canını iki gün sonrasına odaklarn hayırlısıylaaaa yükselsin inş .şöle düşün katlarsa 9. Gün 79 balükman gerekn 11.gün 140 olacak en azzz

Anacım unutuorum işte yoksa dükkan seninnn:27:ağır ağır hareket et yavaş çekim yaşa hayatı diolar ay ben çocukluğumdan beri hızlı çekimim neyse alışcam inş anamın karnından gebe çıkmadım işte napayımmmmm:9::9:diom ya elimde koliyi görünce eşim çığlık attı bnede korktum o öle bağırınca yere attım oatladı zaten herşey bugun eğildim yatak altı ı sildim baktım karnım ağrıdı hadi dedim bari yapmim.diom ya alışcam inş inan çk telkin ediom kendimi:26:

Heeeeee afferiiimmmmmmmm:16::16::16:
Bede 11.gün yaptırdım sanada uğurlu gelsin inşşşşş

inşalllah canım inşallah

bugün yumurtalarım toplandı.... 11 tane yumurta toplamış doktorum. işlem kısa sürdü sonrasında ayılmam da kısa sürdü 45 dk dinlendim sonra çıktım merkezden ... yarın arayıp döllenme olup olmadığını söyleyecekler...

işlem sırasında yaşadığım tek sıkıntı anestezi uzmanının damar yolumu tam bulamamasından kaynaklanan ilacı deri altına enjekte etmesi oldu.. doktor girdi ama ben hala bayılmayınca bi ilaç daha yapacaktı ama acıyor deyince birden panikledi hatasını anladı bir anda hem elimin üstünden damar yolu bulmaya başladı hem kolumdakini çıkarmaya çalıştı onun panik hali benide etkiledi sanırım ben başladım ağlamaya.... etrafımdaki kızlar beni sakinleştirmeye çalışıyo felan doktor çıktı ben ağlıyorum ... şaka felan yapıyorlar sakinleşmem için yarı gülen yarı ağlayan vaziyette uyumuşum...

odaya girişimi hatırlamıyorum yatağa geçerkende ağlamışım hasta bakıcı neden ağlıyorsun demil bende sinirlerim bozuldu demişim ... uyandığımda kolumda buz torbası vardı ... şu anda kolumda deri altına enjekte edilen ilaç yüzünden kırmızılık var ve dokununca ağrıyor.

diğer arkadaşlarımın aksine ben işlem sonrasında hiç bir ağrı sızı hissetmedim regli sancısı gibi felan hiç bişey olmadı acaba doktorun hüneri ile mi alakalı... rahme zarar vermeden alınınca ağrı sızı olmuyomu yoksa ...

progestan adlı ilacı fitil gibi sabah öğle akşam yapmam istendi transfer günü dahil devam edin dendi

estrofem ilacınıda sabah 2 akşam 2 aç karnına almam istendi bunuda kesmememi tembihlediler...

benekliiiiiii kraliçeeemmmmm :21:tüm gün cam sildim, :5: sonraaa balkonları yıkadım bi güzelllll :)))) bide üstüne akşam yemeğine börek açtım....

bil bakalım noldu bana :))))

geçen denemem de evde yatarken, benim evin arka balkonu bi başka evin terasına bakıyo, kiracı çıktı, tadilat yaptılar, mermer falan kestiler :)))) ön balkon bölümünde de sağolsunlar, tüm sokağı kazdılar ve taş döşemeye karar verdiler. işleri ancak bitti, dedim yeniden kazmaya falan başlamadan ben bi siliyim :))) haberlerde yağmurrr geliyo dedi üstüne... benim yorum "o yağmur yağsın, önümüzdeki 3 ay cam silmem"

böyle işte kızlar.... hazır yapabiliyoken yapıyım dedim, malum transferden sonra olmaz :D :34::34::34:

sizde iyi kaynatmışsınız ben yokken, maşallah... ama okuyamıcam kusuruma bakmayın :) var mı yeni haberler

juju tatlım, hayırlı olsun, inşallah hepsi döllensin :)
sağol canım yarın öğrenicem döllendilermi döllenmedilermi ... beklemedeyim.

maşallah sende ne güzel iş yapmışsın benimde aklımda o vardı yumurtalarımı verir transfer gününe kadar evi elden geçiririm diyordum ama kolum bene iş yaptırmayacak gibi...

benekliiiiiii kraliçeeemmmmm :21:tüm gün cam sildim, :5: sonraaa balkonları yıkadım bi güzelllll :)))) bide üstüne akşam yemeğine börek açtım....

bil bakalım noldu bana :))))

geçen denemem de evde yatarken, benim evin arka balkonu bi başka evin terasına bakıyo, kiracı çıktı, tadilat yaptılar, mermer falan kestiler :)))) ön balkon bölümünde de sağolsunlar, tüm sokağı kazdılar ve taş döşemeye karar verdiler. işleri ancak bitti, dedim yeniden kazmaya falan başlamadan ben bi siliyim :))) haberlerde yağmurrr geliyo dedi üstüne... benim yorum "o yağmur yağsın, önümüzdeki 3 ay cam silmem"

böyle işte kızlar.... hazır yapabiliyoken yapıyım dedim, malum transferden sonra olmaz :D :34::34::34:

sizde iyi kaynatmışsınız ben yokken, maşallah... ama okuyamıcam kusuruma bakmayın :) var mı yeni haberler

Ohhhh hamarat insan ellerine sağlıkkk bende transferden önce tüettiydim herşeyi rahat oluo öle ii yapmışın hemde bayram temisliği olmuşşşş:32:
Akmelek in değeri katlamış gebeler anlamsız panik sultanın delileri geldi tesete gidiodu nerdeyse durdu allahtan jujunun opusu sorunsuz geçmiş yumyumlardan haber bekleme anksiyetesine girecek günün özeti sanırsam bu kadar cicim en azından benim okuyabildiğimmmm:34:
İce ı ne zaman çözdürcek rahim kalınlığına ne zaman bakacak estrofem dışında ilaç kullancan mı vs bilumum sorularım var:27:

Back