- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.941
yok seni heveslendirmek için söylemiyorumiçmiden geçeni yazıyorum gönlüm böyle istiyorum dualarım bu yönde
kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...
Canimmmmmmm gozunaydinnnnn,,, latif beymi yapti cnm transferini???? Nasil gectiii??? Ne kadar surdu transfer??? Ne kadar dinlendinnnn orda??? Genel anestezi ile mi yapildiii transferinnnnn cnmmmm cooookkkkkkk merak ediorummmmmm cevapppppp
maşallah canım hadi gözünaydın almışsın bebişlerini göbişine inşş hiç bırakmazlar canım seniBen geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur
bekle bitanem daha erken yapma canımpzartesi test günüm canm beklicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??
teşekkür ederim cnm benim.aminnn inşallah.bizim doktorumuz ister bize gelin ister kadın doğumcu bul kendine 7 ekimde kese için randevu al dedi.bize kadın doğumcu ayarlıycaz kendimize.artık ona devam edicez.sen ne zamana aldın cnm randevunu.
aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
6. Gün çok açık leke geldi 2damla dünde jel hep kahve geldi bn hep üstüne gördüm omu bilmiyom hiç doymuyorum çok yemek yıyorm wcye çok gıdıyorm bıde çok gaz varGöüslermde şişmiş gibi biraz kasıklarım başlarda agrıdı şuan yok bunlar belirtimi bilemedm:44:
Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur
Ya gidip acilin birine testmi yaptırsam çok sabırsızlanıyorum yaa çıkar dimi şuan
ii akşamlar kızlar bende bu ay tup bebek yaptırdım bugün transferin yedinci günü sabah idrar testim ikinci çizgi çok silik çıktı kan testi yaptırdım 36.875 çıktı ya bilemiyorum doktora göstermedim ne diyorsunuz sonuç nasıl kızlar ya çok korkuyorum
Cnmmmmm cvppppp ltfennnnnnn((((((((
ii akşamlar kızlar bende bu ay tup bebek yaptırdım bugün transferin yedinci günü sabah idrar testim ikinci çizgi çok silik çıktı kan testi yaptırdım 36.875 çıktı ya bilemiyorum doktora göstermedim ne diyorsunuz sonuç nasıl kızlar ya çok korkuyorum
geçenhafta perşembe oldu 9.gün 5.gün embriosu
CANIM İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUN BEN SU İÇEMEM YAZI O SICAĞINDA (ramaz hariç ) GÜNDE 1 VAYA 2 BARDAK SU İÇERİM KIŞIN 2 GÜNDE 1 BARDAK SU İÇERİM BU HİÇ İYİ BİR ŞEY DEĞİL AMA İÇEMİYORUM NÜKS ETTİĞİNDE ANTİBİYOTİK
Kuzum sen niye canını sıkıosun bu kadar onlar daha hücre etkilenmezler hemen öle o senin okudukların kronik kontrolsüz diyabetler allah aşkına sıkıntı yapmaaaa
Onu bunu boşver işte senin kese günün ne zaman ?
benim kese günüm 3 ekim canım... ay sağol ya, vitamini bol olsun diye yedim şimdi pişman oldumdu.
Valla çok kızıyorum işte bu yüzden herkese ders olsun senin durumun(sultan bak gör anacım)
Bu tarihte test yaptırırsan maalesef korkularına korku sıkıntılarına sıkıntı eklersin ama allahtan sonucun bu gün için gayet iyi sakın canını sıkma boşunada korkma şu an gebesin allahın izniyle zaten aslolan değerden çok iki gün sonra ikiye katlanıp katlanmamısı
Haırlı uğurlu olsun şimdiden diyim ben ilk önceeee
Cnmmmmm cvppppp ltfennnnnnn((((((((
inşallah canım inşallah hepimiz öyle olacaz tek istegim ramazan bayramına bebişim kucagmda abilerinin mezarına gitmek çok istiyorum daha hiç gitmedmde görmedimde mezarlarını
kiyamam sana ya insallah rabbim nasip edicek
diyabetlerin yemesi gereken yememesi gerekn sebze meyve listesi vra onları yicen kuzum sen bide vitaminlere başladın mı korkma bişiy olmazlar zaten tosbik doğucak muhtemelen sıkıntı yapma sen bilinçli insansın olmjşla ölmüşe çare yok bundan sonra yapmican olcak bitcekkkkkk
bende 20kilo kaldırdım unutup çığlık eşliğinde yere attım sonra ayrıca btün gece yüzüstü yatmışım vs vs gibi saçmalıklarıma devam malum ama napam şimdi oturasam ağlasam daha zarar bebiklere en iyisi ders çıkarıp bi daha yapmicam töbe demekkk demi
Topic konusunda görüş bildir bakem haydin hepiniz araya kaynatmayınnnnnnnn
Ayrıca bne kese gününü geç almışım sanırsam yav napsam daha mı erken alsam bilemedimki şimdiiiii:26:
valla çok kızıyorum işte bu yüzden herkese ders olsun senin durumun(sultan bak gör anacım)
bu tarihte test yaptırırsan maalesef korkularına korku sıkıntılarına sıkıntı eklersin ama allahtan sonucun bu gün için gayet iyi sakın canını sıkma boşunada korkma şu an gebesin allahın izniyle zaten aslolan değerden çok iki gün sonra ikiye katlanıp katlanmamısı
haırlı uğurlu olsun şimdiden diyim ben ilk önceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?