2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...

Canimmmmmmm gozunaydinnnnn,,, latif beymi yapti cnm transferini???? Nasil gectiii??? Ne kadar surdu transfer??? Ne kadar dinlendinnnn orda??? Genel anestezi ile mi yapildiii transferinnnnn cnmmmm cooookkkkkkk merak ediorummmmmm cevapppppp

Cnmmmmm cvppppp ltfennnnnnn((((((((

Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur
maşallah canım hadi gözünaydın almışsın bebişlerini göbişine inşş hiç bırakmazlar canım seni
pzartesi test günüm canm beklicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bekle bitanem daha erken yapma canım
kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??

canım ben folik plus aralıktan beridir sürekli kullanıyorum :26::26:sen niye bu zaman kadar başlamadın :44:

Bende 7ekime aldım canım yaaaa adam bana 3 hafta sonra dediydimhadi inş hakkımızda hayırlısı olsunnn:13:

Kuzum sen niye canını sıkıosun bu kadar onlar daha hücre etkilenmezler hemen öle o senin okudukların kronik kontrolsüz diyabetler allah aşkına sıkıntı yapmaaaa
Onu bunu boşver işte senin kese günün ne zaman ?

İidir iiidiirrrrrrr

Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur

Hadi hayırlı sonu bebişli olsun inş camım

Ya gidip acilin birine testmi yaptırsam çok sabırsızlanıyorum yaa çıkar dimi şuan

Hayırguayır ve hayırrrrrsabır ve selametle test günümğzğ bekliyoruz bizim canımız yok muydu allasen otur bakam oturduun yerde cıısssssss eeee pis kötü kaka test

ii akşamlar kızlar bende bu ay tup bebek yaptırdım bugün transferin yedinci günü sabah idrar testim ikinci çizgi çok silik çıktı kan testi yaptırdım 36.875 çıktı ya bilemiyorum doktora göstermedim ne diyorsunuz sonuç nasıl kızlar ya çok korkuyorum

Kuzum sen niye canını sıkıosun bu kadar onlar daha hücre etkilenmezler hemen öle o senin okudukların kronik kontrolsüz diyabetler allah aşkına sıkıntı yapmaaaa
Onu bunu boşver işte senin kese günün ne zaman ?

benim kese günüm 3 ekim canım... ay sağol ya, vitamini bol olsun diye yedim şimdi pişman oldumdu.

Arkadaşlar sultanın dediği gibi buradan gebelerin geleceği bir topic ister misiniz ??
Ama şöyleki mesela tutmayan arkadaşlar aylar sonra gebe kalsada gelecek mayısta doğuracaklar yada eylül ekim tüpçüleri falan diyede açsak arkadaşlarımız bizimle olacak hatta gebe olmaslarda geleckeler sohbet edeceğiz
Yok burası iyi buradan devam açılmasın mı
Açılsın diyorsanız tüp bebek içine gebe lik içine mi diye görüşlerinizi ya özelden olmazsa buradan başlığa nickimi yazarak cevap verirseniz sevinirimmmmmmmm

bence hamilesin sanki hadi hayırlı olsun

Cok iyi gecti latif bey yapti canim.bu basit bi islem 10 dk falan suruyo yarim saat dinlendirdİrdiler. Herkesi yarim saat. Sonra geldim. Hayir anestezi yok muayeneye benziyo hic korkmaya gerek yok guzel gecti.. oraciktada masadayken cisini yapiyosun rahatliyosun..

Valla çok kızıyorum işte bu yüzden herkese ders olsun senin durumun(sultan bak gör anacım)
Bu tarihte test yaptırırsan maalesef korkularına korku sıkıntılarına sıkıntı eklersin ama allahtan sonucun bu gün için gayet iyi sakın canını sıkma boşunada korkma şu an gebesin allahın izniyle zaten aslolan değerden çok iki gün sonra ikiye katlanıp katlanmamısı
Haırlı uğurlu olsun şimdiden diyim ben ilk önceeee

canım antibiyotik daha da kronıklestırıyor, yanma hıssettıgın anda suya asıl ıyıce, bakterıler akıp gıdıyo. ılk basta tuvalete gıdıslerde yanıyosun bıraz ama gıttıkce azalıyo yanma. antıbıyotık bobreklere de zarar verıyomus. bana da cok derdı arkadaslar bol suyla atlatıyorum dıye, inanmazdım, ben de antıbıyotıkcıydım senın gıbı. ama bastan suyu bol ıcmezsen, kotulesınce bı ıse yaramıyo( su an benım oldugum gıbı). bu arada doktorum antıbıyotık ıcebılırsın dedı ama, ben yıne de duvarları tırmalama aşamasına gelmeden suyla ıdare etmeye calısıcam :)
bu arada su ıcerken basta mıden bulanıyo ama ınan ona da alısıyosun..

canım ben folik plus aralıktan beridir sürekli kullanıyorum :26::26:sen niye bu zaman kadar başlamadın :44:[/QUOTE]

ya canım bana 2 ay once asılama da hemsıre demıstı al dıye, tutmayınca bıraktım. doktorumda sımdı yıne iç demeyınce savsakladım. ama madem sız de ıcıyosunuz, ben de duzenlı alayım yıne. sagol cevabın ıcın.

Diyabetlerin yemesi gereken yememesi gerekn sebze meyve listesi vra onları yicen kuzum sen bide vitaminlere başladın mı korkma bişiy olmazlar zaten tosbik doğucak muhtemelen sıkıntı yapma sen bilinçli insansın olmjşla ölmüşe çare yok bundan sonra yapmican olcak bitcekkkkkk
Bende 20kilo kaldırdım unutup çığlık eşliğinde yere attım sonra ayrıca btün gece yüzüstü yatmışım vs vs gibi saçmalıklarıma devam malum ama napam şimdi oturasam ağlasam daha zarar bebiklere en iyisi ders çıkarıp bi daha yapmicam töbe demekkk demi
Topic konusunda görüş bildir bakem haydin hepiniz araya kaynatmayınnnnnnnn
Ayrıca bne kese gününü geç almışım sanırsam yav napsam daha mı erken alsam bilemedimki şimdiiiii:26:

aha ilk fırçayıda yedik ama 6 yıldan sonra beklemesi de çok zor oluyo benekli ayaklarım falan üşüyodu belim ağrıyodu adet belirtilerimdir normalde üzüldüm umudum yoktu ama şimdi de kafam karışık işte neyse artık hayırlısı olsun

Cok iyi gecti latif bey yapti canim.bu basit bi islem 10 dk falan suruyo yarim saat dinlendirdİrdiler. Herkesi yarim saat. Sonra geldim. Hayir anestezi yok muayeneye benziyo hic korkmaya gerek yok guzel gecti.. oraciktada masadayken cisini yapiyosun rahatliyosun..

kuzum sen neden böyle yapıyosun artık sen hamilesin bunu sürekli tekrar et aklında kalsın canıım bide kg kolikaldırıyosun saçmala pişman olacan şeyleri asla yapma dikkat et kendine hayırlı haberler ver inşallah keselerinide görürsün canm

tamam gitmiyorum Bekliyorum pazartesiyi 2 gün daha sultanım

sultan arkadaşım sende kan pıhtılaşması varmış bende de varr... clexan iğnelerine başladın mı ?? doktor ne dedi bu konuda ... pozitf olunca mı başlattı yoksa daha önce mi başlattıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…