- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.921
korkuyorummmm bilmiyorum yaparmı özel hastaneler devlete uzagmda biraz:26:
Ya gidip acilin birine testmi yaptırsam çok sabırsızlanıyorum yaa çıkar dimi şuan
transferin kaçıncı günündesin canım
mrb kızlar bugün ilk kontrole gittimm bugün ki sayılan yumurtalar oluşuyo demii yanii sayı asagı yukarı bugün ki gibi mi olur acaba ??
Bide baskılama iğnelerine başladımmm rahim duvarıda 7.5 tedavinin 5 günü bugünn nasıl sizce kızlarr ben hiç bişe bilmiyorum bu tüp bebekle ilgilii ..şimdi iyi bir haldemiyimm yoksa kötümüü doktorda bişe demedikiii:44::44::44::44::44::44:
mrb kızlar bugün ilk kontrole gittimm bugün ki sayılan yumurtalar oluşuyo demii yanii sayı asagı yukarı bugün ki gibi mi olur acaba ??
bide baskılama iğnelerine başladımmm rahim duvarıda 7.5 tedavinin 5 günü bugünn nasıl sizce kızlarr ben hiç bişe bilmiyorum bu tüp bebekle ilgilii ..şimdi iyi bir haldemiyimm yoksa kötümüü doktorda bişe demedikiii:44::44::44::44::44::44:
korkuyorummmm bilmiyorum yaparmı özel hastaneler devlete uzagmda biraz:26:
evet onlar oluşuyo büyüyo tabiki artabiliyor rahm kalınlıgıda iyi şuana göre korkma hangi ilaçları kullanıyorsun canım
geçenhafta perşembe oldu 9.gün 5.gün embriosu
saolasın canımm inşş iyi olur gonol f kullanıyorum günlük 300 ml bide bugün cetrotide 0,25 başladımm şuan için bu kadar ek olarak omega 3 almak istedim ama karar veremedimm...
hepinize tesekkur ederim canlarim simdi bekleme sirasi 10ekim test tarihim
Ya gidip acilin birine testmi yaptırsam çok sabırsızlanıyorum yaa çıkar dimi şuan
bence sabret ümidini yitirmeden bekle arkadaşım salı günü test günün galiba şimdi gider yaptırırsın çıkmaz felan bekle bakalım bende çarşamba yaptırcam
bayramdan önce ahahahhaaaaaaaa çifte bayram inşallah
insallah ama once senin bayrami kutlayicaz ayyyyy senin guzel haberlerini duycaz insallah
Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya
Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur
kronik benım de, son donemlerde bol su ile (5 lıtre falan) ustesınden gelıyodum ama bu sefer havalar da sogudu, atlatamadım heralde. eşım de, 10 lıtre su ıcılır mı, baska bı yerıne zarar verıceksın, dıyınce napcamı sasırdım bu sefer. sen napıyosun bununla basetmek ıcın???? antıbıyotıkten baska bı taktıgın var mıİ? benım sınsı sınsı altta yatıyo yaaa, bı gun 3 lıtrenın altında su ıceyım hemen yanma baslıyo. gıtmedıgım doktor kalmadı.
ayyyyyyyyyyyyyy
Sen bni çok heveslendiriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?