2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evet onlar oluşuyo büyüyo tabiki artabiliyor rahm kalınlıgıda iyi şuana göre korkma hangi ilaçları kullanıyorsun canım

Yumurta sayı iğnelere verilen cevaptan asılı olarak değişiyor. Eğer güzel tepki verirse aşağı-yukarı sayıda oluşur. Rahim kalınlığınsa zamana göre çok iyi görünüyor. Allah tedavini hayırlı ve sonu sağlıklı bebişli eylesin.

korkuyorummmm bilmiyorum yaparmı özel hastaneler devlete uzagmda biraz:26:

Canım sabırsızlığını anlıyorum. Özelde yaparlar, ama cevap ne zamana çıkar bilmiyorum. Hafta sonu, üstelik vakitte geç olmuş. En iyisi sen bebişinin tutunduğunu düşün ve pazarertesiye kadar mutlu-mutlu bekle. Eğer tutunmuşsa zaten erken öğrenmenin değişeceği bir şey yoktur. Tutunmamışsa da 2 günü daha mutlu yaşamış olursun. Bir söz var... endişeler kaderden bir şey değişmez, bu gününü berbat eder... (sanırım söz böyleydi ) İnşeAllah tutunmuştur. Bu gün senin 9. gününse idrar testinde de çıka bilir. Ama idrarda çıkmaya da bilir. Kandakı değere bağlı.

Son düzenleme:
evet onlar oluşuyo büyüyo tabiki artabiliyor rahm kalınlıgıda iyi şuana göre korkma hangi ilaçları kullanıyorsun canım

saolasın canımm inşş iyi olur gonol f kullanıyorum günlük 300 ml bide bugün cetrotide 0,25 başladımm şuan için bu kadar ek olarak omega 3 almak istedim ama karar veremedimm...

saolasın canımm inşş iyi olur gonol f kullanıyorum günlük 300 ml bide bugün cetrotide 0,25 başladımm şuan için bu kadar ek olarak omega 3 almak istedim ama karar veremedimm...

korkma herşey güzel olacak omega 3 hamile kalmadan önce içilmesi lazmmış çok iyimiş aslında onu bnde duydum folikasit kullanmıyormusun doktorn vermeddi bide incir ye yumoşları arttırıp büyütüyomş haberin olsun canm

Hahahhaahhaaaaaaa
Ne güzel ya her istedim oluyor tam sultan oldum bitacım eksik bnmkini gönderdim balık almaya gelin hanımlar balık yiyelim hep beraber hamileyken haftada1 enaz yenmesi lazım ya buarada nasıl moda girdim yaaainşallah fos çıkmaz pazartesi

Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur

Canimmmmmmm gozunaydinnnnn,,, latif beymi yapti cnm transferini???? Nasil gectiii??? Ne kadar surdu transfer??? Ne kadar dinlendinnnn orda??? Genel anestezi ile mi yapildiii transferinnnnn cnmmmm cooookkkkkkk merak ediorummmmmm cevapppppp

kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??

CANIM İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUN BEN SU İÇEMEM YAZI O SICAĞINDA (ramaz hariç ) GÜNDE 1 VAYA 2 BARDAK SU İÇERİM KIŞIN 2 GÜNDE 1 BARDAK SU İÇERİM BU HİÇ İYİ BİR ŞEY DEĞİL AMA İÇEMİYORUM NÜKS ETTİĞİNDE ANTİBİYOTİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…