- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.901
kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...
yok herhalde ama pazartesi benmle biridaha var bencede ya bu topik böyle devam etsin yada yeni bir topik açsın hamişler bizde arkanızdan devam edelim inşallah
benim de pazartesi test tarihim:) ben de oraya gelmek istiyoruum
Ohhh ne güzel hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inş
Dr sana ne zaman kese için randevu verdi benimki her zamanli gibi bana geç verdi sanırsammmmm offfffff bu adam beni delirtcek hoş ben kadın doumcudan aldım randevumu artık ona gitmicem ama
inşallah ikimizde geçeriz canm anlatsana ne durumdasın belirtin varmı kaçıncı gün embriosu kaçıncı denemn kaç yaşındasın sıkıntın ne anlatayy ne çok şey sordum
Issallah canim.31 yasindayim.2.gun dondurulmus,3.gun transferr,2.deneme.2tane kondu.sorum sebepsiz infertilite ve pko.2 gecedir kasik agrim oluyo.bi de bugun gaz var biraz.bebisler mi yapiyo acaba belirti olabilir mi.aslinda heveslenmek istemiyorum.oluruna biraktim.sen ne durumdasin canim
BENDE HEMEN HEMEN SENLE AYNI SORUNUM DOGAL YOLLADA GEBE KALDIM 2 KEZ PIHTILAŞMADAN DÜŞTÜ ONDAN İGNE KULLANIYORM BNDE DONMUŞ DENEDM 5.GÜN EMBRİOSU 24 YAŞINDAYM İLKİ TUTTU AMA RAHM AGZI YETMEZLIGI VARMŞ ONDAN İKİZLERM GİTTİ 21 HAFTALIKKEN BNDE SORUN ÇOK YANİ İNŞALLAH TUTARDA BU SEFER SORUNSUZ GEÇER
kismetsizlikler olmus sende canim ben de 3sene once dogal yolla ikizlere hamile kaldim.ama biri6haftalik gelismedi.digerinin de 10 haftalik kalbi durdu.3senedir de olmuyo.isallah bu sefer tutcak ikimizin de.sen de belirti var mi var mi gibi hissediyormusun
Ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukurCnmmmmnn sessss verrrrr :)))))) ne oldu bebisleriniiiii alipppp eve geldiiinmiiiiiii :) hadiii güzellllllll haberleriniiiiii beklioruzzzzzz ne oldu nasil gecti??????????????????????
ben geldim canim daha yeni geldim cok sira vardi tam 8 transfer yapildi cok yogundu bebeklerimi aldim cok sukur
valla canım benimde var kilo problemi ama pko da olunca cok fazla gitmiyo bide diğer tedavidede cok almıstım ben bakalım bunda ne olacak...
benim ilkinde yumoşlar toplandıktan sonra ohss gelişmişti donduruşdu embriyolar 2 ay sonra transfer oldum pozitif sonucu aldık kalp atısları durdugu içinde kürtaj olmak zorunda kaldım nasipse bu seferki de donmus embriyo transferi olacak
E canim git bi acile o zaman sabirsizsin haftasonu gecmek bilmez simdiBide karnım şişti şiş yani baya
e canim git bi acile o zaman sabirsizsin haftasonu gecmek bilmez simdi
gözün aydın canm allah tamamını erdırsın kucana almayı nasip etsin tekmi transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?