2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...

Ohhh ne güzel hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inş
Dr sana ne zaman kese için randevu verdi benimki her zamanli gibi bana geç verdi sanırsammmmm offfffff bu adam beni delirtcek hoş ben kadın doumcudan aldım randevumu artık ona gitmicem ama

Ohhh ne güzel hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inş
Dr sana ne zaman kese için randevu verdi benimki her zamanli gibi bana geç verdi sanırsammmmm offfffff bu adam beni delirtcek hoş ben kadın doumcudan aldım randevumu artık ona gitmicem ama

teşekkür ederim cnm benim.aminnn inşallah.bizim doktorumuz ister bize gelin ister kadın doğumcu bul kendine 7 ekimde kese için randevu al dedi.bize kadın doğumcu ayarlıycaz kendimize.artık ona devam edicez.sen ne zamana aldın cnm randevunu.

aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

kızlar hepinize sonsuz teşekkürler..inanın hep sizlere dua ediyorum.rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah..sizlerinde burdan gebelik haberlerini alacağımıza inanıyorum ben.allah hepimizin yüzüne baksın inşallah..içinizi ferah tutun..

inşallah ikimizde geçeriz canm anlatsana ne durumdasın belirtin varmı kaçıncı gün embriosu kaçıncı denemn kaç yaşındasın sıkıntın ne anlat:52::52::52:ayy ne çok şey sordum:27:

Issallah canim.31 yasindayim.2.gun dondurulmus,3.gun transferr,2.deneme.2tane kondu.sorum sebepsiz infertilite ve pko.2 gecedir kasik agrim oluyo.bi de bugun gaz var biraz.bebisler mi yapiyo acaba belirti olabilir mi.aslinda heveslenmek istemiyorum.oluruna biraktim.sen ne durumdasin canim

Son düzenleme:
Issallah canim.31 yasindayim.2.gun dondurulmus,3.gun transferr,2.deneme.2tane kondu.sorum sebepsiz infertilite ve pko.2 gecedir kasik agrim oluyo.bi de bugun gaz var biraz.bebisler mi yapiyo acaba belirti olabilir mi.aslinda heveslenmek istemiyorum.oluruna biraktim.sen ne durumdasin canim

BENDE HEMEN HEMEN SENLE AYNI SORUNUM DOGAL YOLLADA GEBE KALDIM 2 KEZ PIHTILAŞMADAN DÜŞTÜ ONDAN İGNE KULLANIYORM BNDE DONMUŞ DENEDM 5.GÜN EMBRİOSU 24 YAŞINDAYM İLKİ TUTTU AMA RAHM AGZI YETMEZLIGI VARMŞ ONDAN İKİZLERM GİTTİ 21 HAFTALIKKEN BNDE SORUN ÇOK YANİ İNŞALLAH TUTARDA BU SEFER SORUNSUZ GEÇER :49::nazar:

BENDE HEMEN HEMEN SENLE AYNI SORUNUM DOGAL YOLLADA GEBE KALDIM 2 KEZ PIHTILAŞMADAN DÜŞTÜ ONDAN İGNE KULLANIYORM BNDE DONMUŞ DENEDM 5.GÜN EMBRİOSU 24 YAŞINDAYM İLKİ TUTTU AMA RAHM AGZI YETMEZLIGI VARMŞ ONDAN İKİZLERM GİTTİ 21 HAFTALIKKEN BNDE SORUN ÇOK YANİ İNŞALLAH TUTARDA BU SEFER SORUNSUZ GEÇER :49::nazar:

Kismetsizlikler olmus sende canim ben de 3sene once dogal yolla ikizlere hamile kaldim.ama biri6haftalik gelismedi.digerinin de 10 haftalik kalbi durdu.3senedir de olmuyo.isallah bu sefer tutcak ikimizin de.sen de belirti var mi var mi gibi hissediyormusun

kismetsizlikler olmus sende canim ben de 3sene once dogal yolla ikizlere hamile kaldim.ama biri6haftalik gelismedi.digerinin de 10 haftalik kalbi durdu.3senedir de olmuyo.isallah bu sefer tutcak ikimizin de.sen de belirti var mi var mi gibi hissediyormusun

6. Gün çok açık leke geldi 2damla dünde jel hep kahve geldi bn hep üstüne gördüm omu bilmiyom hiç doymuyorum çok yemek yıyorm wcye çok gıdıyorm bıde çok gaz var:17: Göüslermde şişmiş gibi biraz kasıklarım başlarda agrıdı şuan yok:50:bunlar belirtimi bilemedm:44:

valla canım benimde var kilo problemi ama pko da olunca cok fazla gitmiyo bide diğer tedavidede cok almıstım ben bakalım bunda ne olacak...

benim ilkinde yumoşlar toplandıktan sonra ohss gelişmişti donduruşdu embriyolar 2 ay sonra transfer oldum pozitif sonucu aldık kalp atısları durdugu içinde kürtaj olmak zorunda kaldım nasipse bu seferki de donmus embriyo transferi olacak

devlet desteği alıyormusunuz? bu denemelerin fiyatları ne?

mrb kızlar bugün ilk kontrole gittimm bugün ki sayılan yumurtalar oluşuyo demii yanii sayı asagı yukarı bugün ki gibi mi olur acaba ??

bide baskılama iğnelerine başladımmm rahim duvarıda 7.5 tedavinin 5 günü bugünn nasıl sizce kızlarr ben hiç bişe bilmiyorum bu tüp bebekle ilgilii ..şimdi iyi bir haldemiyimm yoksa kötümüü doktorda bişe demedikiii:44::44::44::44::44::44:

Back