- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.881
aranızda Diabet yani şeker hastası olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş canım allahım hepimizin yüzünü güldürür7 ekim canım hayırlısıyla
inş pozitifi görürüm
benim ilk ve dün gece belimde çok ağrım oldu canım şimdi kasıklarım da ağrı var :44::44:
az önce duşumu da aldım ohhh nasıl rahatladım anlatamam
valla canım yaptırmamı söylediler bu değere göre ovitrelle vurulacaktım ama gerek yokmuş dedi hemşire değerimi çok beğendi özellikle progesteron değerimi![]()
Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya![]()
oooooyyy canım benim ya,, sen msj atmışsın bu defada ben yatmıştımaman sende hasta olma sakın dikkat et... sen ne durumdasın bitanem nasıl gidiyo
![]()
sağol canım cevabın için. doktoruma ulaşamadım. tekrar arıycam ama. yumurta gelıstırıcılere baslamadıgımız ıcın sorun olmayabılır dıye dusunmustum ama sormadan hareket etmemek lazım, haklısın. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
canım yaaaa aslında öle ama dr diyorki BAZAN BİR ANTİBİYORTİK TEDVİNİN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRİYOR O YÜZDEN HİÇ ÖNERMİYORUZ DİYOR
ayy sagol canım, sen oyle deyınce ınatla doktorumu aradım, işi bitince doncek bana, sorucam. Bıtkısel yollardan halletmeye calısayım bari. Aksamdan beri tam 10 lıtre su ıctım temızlensın dıye :s:s bi sistit eksıktı, aksılık yaaa
kızlar bende 10 günde 2 dabacana suyu bitirdim oda ayran meyve suyu çay hariç çok su içiyorum yaaaa![]()
canım bendede var idrar yolu enfeksiyonu ne ilettir bilirim ateşim 40 çıkar hiç bir şey kar etmez antibiyotikten başka bir şeyin faydasıda olmaz ama işte tedavide olunca yapacak pek bir şey kalmıyor
Kızlar bende 10 günde 2 dabacana suyu bitirdim oda ayran meyve suyu çay hariç çok su içiyorum yaaaa![]()
bebişlere hazırlıktır o su![]()
kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...
kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...
anaaaaaaammmmmm canım topiğim iyi misinizzzzzzzz keyifler tıkır maşşllahhhhhhh allah bozmasııınnnnnnn
sultandan önce rest tarihi olan var mı?????
Gebe topiğine girmek isteyenler mayıs 2014 annelri topiğindeyiz elmaveturta keşfetti bilenemmmmmsimay can sen de gel tüpçü birliği yapalımmmmmmm
![]()