2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşş canım allahım hepimizin yüzünü güldürür :16::16::16:7 ekim canım hayırlısıyla :52::52:inş pozitifi görürüm :52::52:
benim ilk ve dün gece belimde çok ağrım oldu canım şimdi kasıklarım da ağrı var :44::44:
az önce duşumu da aldım ohhh nasıl rahatladım anlatamam :21::21::21::21:

valla canım yaptırmamı söylediler bu değere göre ovitrelle vurulacaktım ama gerek yokmuş dedi hemşire değerimi çok beğendi özellikle progesteron değerimi :16::16::16::16::16:

aynı gün test tarihimiz benimde 7 ekim :18: ay inşallah hayırlı haberler alırız :emir_bebek:

bende bi duş yapıyım bugün artık, ya evde de duruyoruz hepten sarıyoruz belirti mi var belirti mi yok diye :D izleyecek filmde kalmadı :D

oh çok şükür canım herşey yolunda demek ki çok sevindim, yasinde okuyamıyoruz okurduk ne güzel, vajinal tablet kullanıyorum ben günde 6 tane 3 kere akıp duruyor araştırdım akıyorsa abdesti bozuyormuş :/ bende nette yasin buldum dinliyorum hergün allah kabul etsin inşallah :)

Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya :16::16::16:

Cnmmmmnn sessss verrrrr :)))))) ne oldu bebisleriniiiii alipppp eve geldiiinmiiiiiii :) hadiii güzellllllll haberleriniiiiii beklioruzzzzzz ne oldu nasil gecti??????????????????????

tüp bebek (ekşi sozluk): normal yolla döllenemeyen yumurtayı, laboratuvar ortamında dölleme yöntemi ile meydana gelen bebektir.

şurası da bir gerçek, rastgele genler yerine sağlıklı genlerin bir arada toplanması oluyor. bu yolla meydana gelen çocuklar bir güzellik, bir zekilik fışkırıyor her yerinden. allah aratmasın tabii.
ama, sperm israfı insanları gördükçe insanın sağlıklı olsa bile, herkes tüp bebek yaptırsın kampanyası açmak geliyor içinden.

saygısızlık olarak anlaşılmasın lütfen.

( ekşi sozlukte birinin yorumu, hoşuma gitti, mutlu olalım diye paylaştım) :))

oooooyyy canım benim ya,, sen msj atmışsın bu defada ben yatmıştım:1: aman sende hasta olma sakın dikkat et... sen ne durumdasın bitanem nasıl gidiyo:16::16::16::16::16:

canım ben aynı beklemedeyım hala adet olmadım soktruuc bıtelı bugun 5.gun 10 gun beklıcem zaten 10 gunun sonunda randevum var doktorda haala daha olmamıs olursam sanırım bı acıklaması olur :)sokturucu kullananlar 10 gun ıcınde gelıcegını soyluyolar ama beklıyorum :)

sağol canım cevabın için. doktoruma ulaşamadım. tekrar arıycam ama. yumurta gelıstırıcılere baslamadıgımız ıcın sorun olmayabılır dıye dusunmustum ama sormadan hareket etmemek lazım, haklısın. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

canım yaaaa aslında öle ama dr diyorki BAZAN BİR ANTİBİYORTİK TEDVİNİN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRİYOR O YÜZDEN HİÇ ÖNERMİYORUZ DİYOR

canım yaaaa aslında öle ama dr diyorki BAZAN BİR ANTİBİYORTİK TEDVİNİN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRİYOR O YÜZDEN HİÇ ÖNERMİYORUZ DİYOR

ayy sagol canım, sen oyle deyınce ınatla doktorumu aradım, işi bitince doncek bana, sorucam. bıtkısel yollardan halletmeye calısayım bari. aksamdan beri tam 10 lıtre su ıctım temızlensın dıye :S:S bi sistit eksıktı, aksılık yaaa

ayy sagol canım, sen oyle deyınce ınatla doktorumu aradım, işi bitince doncek bana, sorucam. Bıtkısel yollardan halletmeye calısayım bari. Aksamdan beri tam 10 lıtre su ıctım temızlensın dıye :s:s bi sistit eksıktı, aksılık yaaa

canım bendede var idrar yolu enfeksiyonu ne ilettir bilirim ateşim 40 çıkar hiç bir şey kar etmez antibiyotikten başka bir şeyin faydasıda olmaz ama işte tedavide olunca yapacak pek bir şey kalmıyor

canım bendede var idrar yolu enfeksiyonu ne ilettir bilirim ateşim 40 çıkar hiç bir şey kar etmez antibiyotikten başka bir şeyin faydasıda olmaz ama işte tedavide olunca yapacak pek bir şey kalmıyor

kronik benım de, son donemlerde bol su ile (5 lıtre falan) ustesınden gelıyodum ama bu sefer havalar da sogudu, atlatamadım heralde. eşım de, 10 lıtre su ıcılır mı, baska bı yerıne zarar verıceksın, dıyınce napcamı sasırdım bu sefer. sen napıyosun bununla basetmek ıcın???? antıbıyotıkten baska bı taktıgın var mıİ? benım sınsı sınsı altta yatıyo yaaa, bı gun 3 lıtrenın altında su ıceyım hemen yanma baslıyo. gıtmedıgım doktor kalmadı.

kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...

kızlar testimi tekrarladım.çok şükür ikiye katlamış.değerim.471,10 olmuş.ilki(215.64)dü.darısı isteyen herkese olsun inşallah...

Maşallah canım değerin cok iyi katlamis :) rabbim kucağına almayi nasip etsin ins
Dua et bizlerde canim

Anaaaaaaammmmmm canım topiğim iyi misinizzzzzzzz keyifler tıkır maşşllahhhhhhh allah bozmasııınnnnnnn
Sultandan önce rest tarihi olan var mı?????
Gebe topiğine girmek isteyenler mayıs 2014 annelri topiğindeyiz elmaveturta keşfetti bilenemmmmm:34:simay can sen de gel tüpçü birliği yapalımmmmmmm:9::9::9:

anaaaaaaammmmmm canım topiğim iyi misinizzzzzzzz keyifler tıkır maşşllahhhhhhh allah bozmasııınnnnnnn
sultandan önce rest tarihi olan var mı?????
Gebe topiğine girmek isteyenler mayıs 2014 annelri topiğindeyiz elmaveturta keşfetti bilenemmmmm:34:simay can sen de gel tüpçü birliği yapalımmmmmmm:9::9::9:

yok herhalde ama pazartesi benmle biridaha var bencede ya bu topik böyle devam etsin yada yeni bir topik açsın hamişler bizde arkanızdan devam edelim inşallah:24::24::24:

Back