- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.861
gözün aydın.hayırlarla tutunurlar sana İNŞALLAH 2 si birden hemde ikiz kiz bebelerin olur....benimde bugün transfer olalı 8.günüm..bende çok yemeye başladım çok sık idrara çıkıorum ve idrarım çok koyulaştı.bunlara bakıp tuttu galiba diyorum İNŞALLAH İNŞALLAH.
Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya
yok canım ya 2 ekmde tam 12 gün oluyor o gün yaptırmalıyızinşallah canım aynı belirtiler sendede buarada senınle aynı test günümüz dimi 30u bn öyle hatırlıyorum 5.gün emriosumu sennki
Hadi gozun aydin canim benimde 3. Gunum hicbir belirti yok gibi sadece kasigimda agirlik hissediyorum senin nasldi 3. Gunde
ay ağzını öperim senin yafff ......senin ilk bebişmi olacak bu arada
7 sene sonra Allah nasip ederse ilk olacak inşallah :)
Canim artik bebekler icin hangi blogtasiniz linkini atar misin
aynen canım benim de ilk ve 2. gece acayip bel ağrım oldu hele dün gece resmen yatağı kazıdım acayip belim ağrıdı uyku uyumadım inşş bu ağrılar hayırlara işarettir kuzumgünaydın kızlar, transferden sonraki 3. günüm :) bel ağrısı dışında bişi yok o da işlem yüzünden sanırım gece adet oldum diye fırladım yataktan baktım bişi yokhamilemiyiz değil mi bilemem ama böyle giderse hepimiz hastanelik olacağız
Sagolasin ankara12 evet hastanelik olcazbenim bir tane olmasina ragmen cokkk istiyorum hepimiz hamile oluruz ins. Transferden sonra ben yatiyorum surekli arada evi topluyorum.kendimi yormadan siz neler yapiyosunuz
aynen canım benim de ilk ve 2. gece acayip bel ağrım oldu hele dün gece resmen yatağı kazıdım acayip belim ağrıdı uyku uyumadım inşş bu ağrılar hayırlara işarettir kuzum
bide bende kasık ağrıs da var canım sende de var mı :44::44::
kızlar sabah kan vermiştim e2 testim 1800 çıkmış progesteron da 76 çıkmış :26::26:nasıl acaba
amin canım ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, senin test tarihin ne zaman aynı gün transfer olduk biz sanırım *.*
ağrı değil de dün gece batma oldu sağ kasığımda böyle elektrik çarpması gibi, şuanda belim ağrıyor ama kasıklarda bi hareket yok duruyolar öylebirde 3 gündür ateşimi ölçüyorum ben , normalde 35lerde çıkar ama yumurtlama günlerimde 36larda çıkardı, şimdi 2 gündür 36,5 şeklinde çıkıyor
offf nasıl zor bişey bu ya bi an hamile sanıyorsun kendini bir an yok kesin değil diye düşünüyorsun, umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek çok yorucu :/
inşş canım allahım hepimizin yüzünü güldürüramin canım ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, senin test tarihin ne zaman aynı gün transfer olduk biz sanırım *.*
ağrı değil de dün gece batma oldu sağ kasığımda böyle elektrik çarpması gibi, şuanda belim ağrıyor ama kasıklarda bi hareket yok duruyolar öylebirde 3 gündür ateşimi ölçüyorum ben , normalde 35lerde çıkar ama yumurtlama günlerimde 36larda çıkardı, şimdi 2 gündür 36,5 şeklinde çıkıyor
offf nasıl zor bişey bu ya bi an hamile sanıyorsun kendini bir an yok kesin değil diye düşünüyorsun, umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek çok yorucu :/
onu niye yaptılar canım?
kızlar ben 12 sınde ayda bir yaptırılan lucrinden vuruldum (uzun protokol). 7 ekımde de testlerım yapılıp tedavıme baslanacak ins. Ama benım idrar yolu enfeksıyonum azdı ve suyla muyla da gecmıyo. Antibiyotık kullansam su asamada sorun olur mu? Bilgisi olan var mı??
transferi olanlara hayırlı olsun sonuç bekleyenler güzel hebrler alsın inşş
canım keşke dr sorabilsen tedavi ağrı kesici bile içme dedi benim dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?