2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gözün aydın.hayırlarla tutunurlar sana İNŞALLAH 2 si birden hemde ikiz kiz bebelerin olur :49:....benimde bugün transfer olalı 8.günüm..bende çok yemeye başladım çok sık idrara çıkıorum ve idrarım çok koyulaştı.bunlara bakıp tuttu galiba diyorum İNŞALLAH İNŞALLAH.:49::49:

inşallah canım aynı belirtiler sendede buarada senınle aynı test günümüz dimi 30u bn öyle hatırlıyorum 5.gün emriosumu sennki

inşallah canım aynı belirtiler sendede buarada senınle aynı test günümüz dimi 30u bn öyle hatırlıyorum 5.gün emriosumu sennki
yok canım ya 2 ekmde tam 12 gün oluyor o gün yaptırmalıyız
Hadi gozun aydin canim benimde 3. Gunum hicbir belirti yok gibi sadece kasigimda agirlik hissediyorum senin nasldi 3. Gunde

aynen canım bnmde kasığımda ağrı vardı vee halende var

Kizlar simdi crinoneyi kullandim kenarinda bulasan pembeydi basina gelen varmi ayni sey transferimin 3. Gunu ic camasirimda falan bisey yok :(

arkadaşlar 5.gün embriyosu olucak benimde 5.gün olunca daha mı sağlıklı oluyo tam olarak nedir bilen varmı .

transferden sonra nelere dikkat etmemiz lazım kaç gün yatmak iyidir.bilgi verirmisiniz .

rabbim bu yolda herkesin kalbindekini kucağına aldırsın inş.hayırlısını versin

günaydın kızlar, transferden sonraki 3. günüm :) bel ağrısı dışında bişi yok o da işlem yüzünden sanırım gece adet oldum diye fırladım yataktan baktım bişi yok :D hamilemiyiz değil mi bilemem ama böyle giderse hepimiz hastanelik olacağız :D
aynen canım benim de ilk ve 2. gece acayip bel ağrım oldu hele dün gece resmen yatağı kazıdım acayip belim ağrıdı uyku uyumadım inşş bu ağrılar hayırlara işarettir kuzum :16::16::16:
bide bende kasık ağrıs da var canım sende de var mı :44::44:
Sagolasin ankara12 evet hastanelik olcaz :D benim bir tane olmasina ragmen cokkk istiyorum hepimiz hamile oluruz ins. Transferden sonra ben yatiyorum surekli arada evi topluyorum.kendimi yormadan siz neler yapiyosunuz

aynen canım benim annem geldi bana bakmaya kaldırmıyor beni sağolsun:9: ama ben yine de kalıyorum harekette lazım biraz zaten sabah jelim var mecburen kalkıp 3dk yürüyorum evin için de :10:

yata yata bebikleri büyütüyoruz canım :49::49::49:

kızlar sabah kan vermiştim e2 testim 1800 çıkmış progesteron da 76 çıkmış :26::26:nasıl acaba

aynen canım benim de ilk ve 2. gece acayip bel ağrım oldu hele dün gece resmen yatağı kazıdım acayip belim ağrıdı uyku uyumadım inşş bu ağrılar hayırlara işarettir kuzum :16::16::16:
bide bende kasık ağrıs da var canım sende de var mı :44::44::

amin canım ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, senin test tarihin ne zaman aynı gün transfer olduk biz sanırım *.*

ağrı değil de dün gece batma oldu sağ kasığımda böyle elektrik çarpması gibi, şuanda belim ağrıyor ama kasıklarda bi hareket yok duruyolar öyle :D birde 3 gündür ateşimi ölçüyorum ben , normalde 35lerde çıkar ama yumurtlama günlerimde 36larda çıkardı, şimdi 2 gündür 36,5 şeklinde çıkıyor

offf nasıl zor bişey bu ya bi an hamile sanıyorsun kendini bir an yok kesin değil diye düşünüyorsun, umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek çok yorucu :/

amin canım ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, senin test tarihin ne zaman aynı gün transfer olduk biz sanırım *.*

ağrı değil de dün gece batma oldu sağ kasığımda böyle elektrik çarpması gibi, şuanda belim ağrıyor ama kasıklarda bi hareket yok duruyolar öyle :D birde 3 gündür ateşimi ölçüyorum ben , normalde 35lerde çıkar ama yumurtlama günlerimde 36larda çıkardı, şimdi 2 gündür 36,5 şeklinde çıkıyor

offf nasıl zor bişey bu ya bi an hamile sanıyorsun kendini bir an yok kesin değil diye düşünüyorsun, umutla umutsuzluk arasında gidip gelmek çok yorucu :/

Aynen resmen kasiklarimda biseyler hissetmeye calisiyorum rabbim sabir versin bugunlerimizde hepimize

inşş canım allahım hepimizin yüzünü güldürür :16::16::16:7 ekim canım hayırlısıyla :52::52:inş pozitifi görürüm :52::52:
benim ilk ve dün gece belimde çok ağrım oldu canım şimdi kasıklarım da ağrı var :44::44:
az önce duşumu da aldım ohhh nasıl rahatladım anlatamam :21::21::21::21:
onu niye yaptılar canım?

valla canım yaptırmamı söylediler bu değere göre ovitrelle vurulacaktım ama gerek yokmuş dedi hemşire değerimi çok beğendi özellikle progesteron değerimi :16::16::16::16::16:

kızlar ben 12 sınde ayda bir yaptırılan lucrinden vuruldum (uzun protokol). 7 ekımde de testlerım yapılıp tedavıme baslanacak ins. ama benım idrar yolu enfeksıyonum azdı ve suyla muyla da gecmıyo. antibiyotık kullansam su asamada sorun olur mu? bilgisi olan var mı??

transferi olanlara hayırlı olsun sonuç bekleyenler güzel hebrler alsın inşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49: :49:

kızlar ben 12 sınde ayda bir yaptırılan lucrinden vuruldum (uzun protokol). 7 ekımde de testlerım yapılıp tedavıme baslanacak ins. Ama benım idrar yolu enfeksıyonum azdı ve suyla muyla da gecmıyo. Antibiyotık kullansam su asamada sorun olur mu? Bilgisi olan var mı??

canım keşke dr sorabilsen tedavi ağrı kesici bile içme dedi benim dr

canım keşke dr sorabilsen tedavi ağrı kesici bile içme dedi benim dr

sağol canım cevabın için. doktoruma ulaşamadım. tekrar arıycam ama. yumurta gelıstırıcılere baslamadıgımız ıcın sorun olmayabılır dıye dusunmustum ama sormadan hareket etmemek lazım, haklısın. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Back