- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.841
Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya
Canimmmmmmm cokkkkkk sevindimmmmmmmmmm,,,,,, tanrininnnn izniyleeeeeeeer hamileeeeeee olucaksinnnnnnnmnn,,,,, aminnnn.... cevabini detaylariiiiiii hemen bekliyorummmmmmmmmmm
Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya
ooooooooooooooffff nerdesiniz ya uyanınnnnn:18::18::18::18::18:
kızlarr desteklerinizden dolayı teşekkür ederim bu iş nasip işte kısmet olmadı bukez
Meraba kizlar gunaydun bastan beri takip ediyorum ama yazamadim birturlu benim 4. Denemem bir prensesim var 4 yasinda beni hayata baglayan varligim simdi transferim olali 3 gun oldu umutta suleyman beyin hastasiyim amaaaaaa kafam karma karisik cok dkkat edemedim bu sefer bide transferden sonra ben siserdim o belirtiler yok gibi 2 tane kuzumu transfer ettiler 5. Gun embriyosu allah im hepimizin yardomcisi olsun
sen şimdi uçmuşsunduurrr hadi inşallah ALLAH yardımcın olsun.Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya
günaydın kızlar, transferden sonraki 3. günüm :) bel ağrısı dışında bişi yok o da işlem yüzünden sanırım gece adet oldum diye fırladım yataktan baktım bişi yokhamilemiyiz değil mi bilemem ama böyle giderse hepimiz hastanelik olacağız
sen şimdi uçmuşsunduurrr hadi inşallah ALLAH yardımcın olsun.
aynen aradaşım ya nerem ağrırsa oraya odaklanıorum hemen netten bakıorum delirecem bende bnm 8.günüm ..sana da hayırlarla tutunur bebişlerin İNŞAALLAH
amin canım :)
çoğu bitmiş azı kalmış senin :) allahım güzel haberler almayı nasip etsin canım benim inşallah hamilesindir inşallah
sen ne durumdasın belirti olarak :)
bende belirti varda işte kendi kuruntum mu diyorum ne bilim mesela belim ve pıtım çok ağrıyor idrarım koyulaştı sonra midemde bugün bulandı ilk defa istifar ettim bu bnm 2. Tüp bebeğim olacak inşallah bi tne oğlum var
allah bağışlasın canım :) hımm bence birde kız çocuğu geliyooooor :) artık 8. Günde de işlemle ilgili ağrı sızı olmaz bunlar bebişin belirtileri gibi ^^ inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
hayırlı sabahlar:119:
bende belirti varda işte kendi kuruntum mu diyorum ne bilim mesela belim ve pıtım çok ağrıyor idrarım koyulaştı sonra midemde bugün bulandı ilk defa istifar ettim bu bnm 2. Tüp bebeğim olacak inşallah bi tne oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?