2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canimmmmmmm cokkkkkk sevindimmmmmmmmmm,,,,,, tanrininnnn izniyleeeeeeeer hamileeeeeee olucaksinnnnnnnmnn,,,,, aminnnn.... cevabini detaylariiiiiii hemen bekliyorummmmmmmmmmm

Kızlar benim cok ama cok belim agriyo dun gece hic uyuyamadim kasiklarimda da agri var ?

Canimmmmmmm cokkkkkk sevindimmmmmmmmmm,,,,,, tanrininnnn izniyleeeeeeeer hamileeeeeee olucaksinnnnnnnmnn,,,,, aminnnn.... cevabini detaylariiiiiii hemen bekliyorummmmmmmmmmm

inşallah bebeyim sende kalıcaksın inşallahhhh hepimiz hamile kalalım inşallahhhhhh... ben yaptım çişimi şimdi su içicem bol bol hemen gelir heralde eşim yolda geliyo .... darısı sana ve herkese inşalllaaaaaaaaaaaahhh

Hadk canım rabbim Hayırlara vesile etsin canım:) :) simdiden tutma canım dayanamazsin daha cok var catlarsin valla ben merkede gittigim de icmeye baslamistim

Meraba kizlar gunaydun bastan beri takip ediyorum ama yazamadim birturlu benim 4. Denemem bir prensesim var 4 yasinda beni hayata baglayan varligim simdi transferim olali 3 gun oldu umutta suleyman beyin hastasiyim amaaaaaa kafam karma karisik cok dkkat edemedim bu sefer bide transferden sonra ben siserdim o belirtiler yok gibi 2 tane kuzumu transfer ettiler 5. Gun embriyosu allah im hepimizin yardomcisi olsun

Bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah ve Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder. Kişiden kişiye farklı belirtiler olduğu gibi, her denemede de farklı belirtiler alan arkadaşlar var, belirtilere takılma, ama dikkat etmen gerekir, onların bize tutunduğu gibi bizimde onlara tutunmamız gerekiyor :)

günaydın kızlar, transferden sonraki 3. günüm :) bel ağrısı dışında bişi yok o da işlem yüzünden sanırım gece adet oldum diye fırladım yataktan baktım bişi yok hamilemiyiz değil mi bilemem ama böyle giderse hepimiz hastanelik olacağız

sen şimdi uçmuşsunduurrr hadi inşallah ALLAH yardımcın olsun.

aynen aradaşım ya nerem ağrırsa oraya odaklanıorum hemen netten bakıorum delirecem bende bnm 8.günüm ..sana da hayırlarla tutunur bebişlerin İNŞAALLAH

amin canım :)
çoğu bitmiş azı kalmış senin :) allahım güzel haberler almayı nasip etsin canım benim inşallah hamilesindir inşallah

sen ne durumdasın belirti olarak :)

Sagolasin ankara12 evet hastanelik olcaz benim bir tane olmasina ragmen cokkk istiyorum hepimiz hamile oluruz ins. Transferden sonra ben yatiyorum surekli arada evi topluyorum.kendimi yormadan siz neler yapiyosunuz

amin canım :)
çoğu bitmiş azı kalmış senin :) allahım güzel haberler almayı nasip etsin canım benim inşallah hamilesindir inşallah

sen ne durumdasın belirti olarak :)

bende belirti varda işte kendi kuruntum mu diyorum ne bilim mesela belim ve pıtım çok ağrıyor idrarım koyulaştı sonra midemde bugün bulandı ilk defa istifar ettim bu bnm 2. Tüp bebeğim olacak inşallah bi tne oğlum var

allah bağışlasın canım :) hımm bence birde kız çocuğu geliyooooor :) artık 8. günde de işlemle ilgili ağrı sızı olmaz bunlar bebişin belirtileri gibi ^^ inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

ay ağzını öperim senin yafff ......senin ilk bebişmi olacak bu arada

Hadi gozun aydin canim benimde 3. Gunum hicbir belirti yok gibi sadece kasigimda agirlik hissediyorum senin nasldi 3. Gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…