2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amin tatlım benimmmm napıyosun yatıyomusun bebişimize iyi bakıyomusun
İnşallah bitanem iyidir heralde cok çok iyi bakıyorum onu :)
tam transfer öncesi birde grip oldum yaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Aman canım cok dikkat et kendine hast olma kuzum :)
kızlar bebişlerimi aldım geldim çift embriyo transferi yapıldı bıri 1. kalite 9 ekim büyük gün :)
Maşallah canım rabbim inş tutunmasi nasip eder canım şimdiden hayırlı olsun
Slm kızlarrr bugün karnım şişti ve ben hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bide çok sık wcye gidiyorum tutamıyorum gelince sancım oluyor bunlar belirtimi sizce eşim tuttu diyip duruyor

Ins bebis belirtisidir canım :) benim de dünden beri kasiklarim ağrıyor niye acaba seni de böyle olmusmuydu

Merhaba. Bende 5. Denemem icin tedavi goruyorum agustosta bi denemem oldu dr negatifi görünce. Yola devam dedi ilk adetimde gittim yumurta gormedi bir hafta sonra gel dedi adetimin 17. Gunu gittim bi yumurta olmus hemen yumurta catlatmayi onleyici igne vetdi yarin gidicem adetimin 25. Gunu olursa yumurtami toplayacak ilk kez ilacsiz boyle bir tedavi gordum hayirlisi insallah

Tedavin şimdiden hayırlı olsun :nazar: benim kontrol tarihim 4 ekim, bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :nazar: bayramda da evde sabırla bekleyiş olacak. Transfer tarihin belli olunca yazarsın, inşallah bu defa ikimizinde kucakları çifter çifter dolar :emir_bebek::emir_bebek:

Canım, Allah sabır versin, hayırlısını versin. Allahtan umut kesilmiyor. Önceki denemelerinde doktorlar ne dedi, hepsinde farklı ve yeni uygulamalar yaptılar mı? PGD yaptırdın mı? veya farklı uygulamalar oldu mu? Nerede yaptırdın?

Benim ilk denememi yaptırdığım merkezde doktorumu seçtim ama iğnelere başlayınca izne ayrıldığını söyledi, moralim çok bozulmuştu, yumurtayı başka bir doktor, transferi başka bir doktor yapmıştı. Doktor transfere girince selam vermedi, işlem bitince tamam, bitti dedi ve çıktı gitti, bi hayırlı olsun bile demedi, moralim bozulmuştu. Ama yeni merkeze gelir gelmez doktora izinlerini sordum. Bayramda bile çalışacağını söyledi. Son 3 yılda sadece 1 hastasının transferine giremediğini söyledi. O zamanda kar yağdı evden çıkamadım dedi. Transferini başka bir doktor yaparsa önceden doktorunla görüş, stresini azaltır. Allahtan hayırlısını diliyorum. İnşallah 9 ay sonra bebeklerini kucağına alırsın.

teşkkür ederim canım açıklamaların için Allah hepinizden razı olsun... evet yarın konuşucam zaten geçen seferde başka doktor yaptı benim doktorum hiç yapmadı, doktorum olmadığı günler muayenemi kadın doktor yapmıştı acayip acıttı zor sabrettim.. ama benim doktorum hiç canımı yakmadı eli çok hafif embriyolarımıda daha özenle yerleştireceğinden eminim yüzden o yapsın istiyorum... inşallah rabbim sanada en en en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı dualarımız kabul olur inşallah...:16::16::16::16::16::16:

Slm kızlarrr bugün karnım şişti ve ben hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bide çok sık wcye gidiyorum tutamıyorum gelince sancım oluyor bunlar belirtimi sizce eşim tuttu diyip duruyor

bencede tuttu ooohhh süpersin hadi bakalım iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnşalllah ay herşey güzel olucak Allahın izniyle:16::16::16::16::16::55::55::55::55::55::38::38::38::38::38::38:

Merhaba. Bende 5. Denemem icin tedavi goruyorum agustosta bi denemem oldu dr negatifi görünce. Yola devam dedi ilk adetimde gittim yumurta gormedi bir hafta sonra gel dedi adetimin 17. Gunu gittim bi yumurta olmus hemen yumurta catlatmayi onleyici igne vetdi yarin gidicem adetimin 25. Gunu olursa yumurtami toplayacak ilk kez ilacsiz boyle bir tedavi gordum hayirlisi insallah

hayırlı olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16::16::16::16:

anaaaaaaaaaaa bütün karılar yatmış :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
şaka şaka bütün prensesler :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ben yatmadımmm :) nasılsın cnım ? transferın ertelenmıs sanırım hadı ıcın daha cok rahat etmıstır 5.gun emrıyosu olucak ınsallah sımsıkı tutuncak snaa ve hıccc bırakmıcakk gecmıs olsun buaarada cok salgın var bende kendımı koruymaya calsııyorm kasık agrıma bırde o eklenmesın dıye beklemek ölüm geldı zaten adetı :(

Allah sabır versin canımmmmm çok üzüldüm inan:43:hayırlısı böleymiş ama sadece buna inan:43:

Anaaaaaam ne çok katlamış maşşallah maşşallahhhhhhh:46::46::46:hadi darısı keseyi görmemize inşallah

Ohhhhh ne güzel maşallah canım benim hadi gözün aydınnnnn:52::52::52:

Hayırlısı oolsun canım kısmet ve senin için en güzeli böle demekkki bi sürü bebişin olsun inşşşşş:49::49::49:

Benimde 12 eylül transferim 7ekime randevu aldım ben doktorum 1hafta daha geç demişti ama ben artık gebelik takibi yaptıracaım kadın doumcuya gdicem ztn

Hayırlı olsun canım inş gebelikle netice alırsın

Bende olan sivilcelerin izleri hala suratımda taze duruo kasık ağrısı hiç deme 4gündür patlicam sanki kısaca gördüün üzere canını sıkcak bişiy yokkkk:34:

Canim artik bebekler icin hangi blogtasiniz linkini atar misin

kızlar bebişlerimi aldım geldim çift embriyo transferi yapıldı bıri 1. kalite 9 ekim büyük gün :)

gözün aydın.hayırlarla tutunurlar sana İNŞALLAH 2 si birden hemde ikiz kiz bebelerin olur :49:....benimde bugün transfer olalı 8.günüm..bende çok yemeye başladım çok sık idrara çıkıorum ve idrarım çok koyulaştı.bunlara bakıp tuttu galiba diyorum İNŞALLAH İNŞALLAH.:49::49:

ben yatmadımmm :) nasılsın cnım ? transferın ertelenmıs sanırım hadı ıcın daha cok rahat etmıstır 5.gun emrıyosu olucak ınsallah sımsıkı tutuncak snaa ve hıccc bırakmıcakk gecmıs olsun buaarada cok salgın var bende kendımı koruymaya calsııyorm kasık agrıma bırde o eklenmesın dıye beklemek ölüm geldı zaten adetı :(

oooooyyy canım benim ya,, sen msj atmışsın bu defada ben yatmıştım:1: aman sende hasta olma sakın dikkat et... sen ne durumdasın bitanem nasıl gidiyo:16::16::16::16::16:

bizi terk ediyosunuz öylemi:14::14::14::14::14::14:

Hayir teyzesi bebisler icin bilgi almaya gidecegiz :) yoksa bu blog benim Vazgecilmezim;)) canim benim 8,inci gune kadar hic bi belirtim yoktu nerdeyse zaten 9 dan sonra daha belirgin seyler olur gogusunun sekli ve agrimasi degisir cok minicik kramp girer bana toplamda 3 kez oldu farketmek guc olur ama bel agrin olur ;)

Hayir teyzesi bebisler icin bilgi almaya gidecegiz :) yoksa bu blog benim Vazgecilmezim;)) canim benim 8,inci gune kadar hic bi belirtim yoktu nerdeyse zaten 9 dan sonra daha belirgin seyler olur gogusunun sekli ve agrimasi degisir cok minicik kramp girer bana toplamda 3 kez oldu farketmek guc olur ama bel agrin olur ;)

oooyş yerim o bebişleri ayyy... inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almaıda nasip etsin.. ve bizede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş:16::16::16::16::16::16::16::16:

Kızlar bana dua edin ben yavrularımı almaya gidiyorum aradılar bugünmüş transfer şuan çişim var tutsammı yoksa bunu yapıp sumu içsem 12 de transfer ayyy yerimde duramıyorum bi akıl verin bide jeli kullandım ben nolucak ya :16::16::16:

Back