- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.801
Allah sabır versin canımmmmm çok üzüldüm inanhayırlısı böleymiş ama sadece buna inan
Anaaaaaam ne çok katlamış maşşallah maşşallahhhhhhhhadi darısı keseyi görmemize inşallah
Ohhhhh ne güzel maşallah canım benim hadi gözün aydınnnnn
Hayırlısı oolsun canım kısmet ve senin için en güzeli böle demekkki bi sürü bebişin olsun inşşşşş
Benimde 12 eylül transferim 7ekime randevu aldım ben doktorum 1hafta daha geç demişti ama ben artık gebelik takibi yaptıracaım kadın doumcuya gdicem ztn
Hayırlı olsun canım inş gebelikle netice alırsın
Bende olan sivilcelerin izleri hala suratımda taze duruo kasık ağrısı hiç deme 4gündür patlicam sanki kısaca gördüün üzere canını sıkcak bişiy yokkkk
inşallah bitanem inşallah... Sen ne durumdasın şuan
bu gün kontrolüm vardı yumoşlar dan 5 tanesi büyümüş ama 2 tanesi yeterli derecede büyümemiş dedi dr bu gün yeniden ilaç kulanıp yarın tekrar gideceğim merkeze bakıp opuya karar verecek
bnm 5.gün embriosu 2. Donmuş denemm ilki tuttu ama kaybettm 5.5 aylık
ilacı tekrar kullancan onlarda büyür inşallah canım az kaldı sonrada arka arkaya hamileyim yazarız buraya inşalllaaaaaaaaaaaahhhhh
tam transfer öncesi birde grip oldum yaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
cok uzuldum arkadasim((
hamile kalip sonra kaybetmek negative sonuc almaktan beter((
ınsallah bu sefer mutlu sona ulasirsin x
Hic moral bozma kuzum rüya neticede takilma bunlara :) inşallah transferin sorunsuz gecer Hayırlara vesile olsun
psikolojiktir o moral bozma ne var moral bozacak ne güzel gidecen bebişini alıp gelecen o aşamaya gelemeyenler var kötü düşünme
kızlar bebişlerimi aldım geldim çift embriyo transferi yapıldı bıri 1. kalite 9 ekim büyük gün :)
Slm kızlarrr bugün karnım şişti ve ben hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bide çok sık wcye gidiyorum tutamıyorum gelince sancım oluyor bunlar belirtimi sizce eşim tuttu diyip duruyor
canım inşeallah bebişlerin tutunmuştur da onun belirtisidir. Sadece biz normal gebeler olmadığımız için, ekstra hormonlarla yüklendiyimiz için tam bir şey söylemek mümkün değil. Dilerim bu bebişlerin tutunur ve eskinin acısını güzel bir şekilde unutturur.
Ya yeminlen bu anksiyete hali hiçbitmioo gelde çıldırmaaaaa
Estrefomim bitti benim bugun yarın almicam dr bitince bırak başka alma demişti ama ğrospektüsünde bırakınca kanama yapar dio bilen duyan var mı daha önc bu durumu yaşayan yada sizler ne kadar kullandınız ilacıııı ???
günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))
şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
kızlar sizinde pazar gününe yada bayrama transferiniz denk gelince transferi başka doktorun yaptığı oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?