2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Allah sabır versin canımmmmm çok üzüldüm inan:43:hayırlısı böleymiş ama sadece buna inan:43:

Anaaaaaam ne çok katlamış maşşallah maşşallahhhhhhh:46::46::46:hadi darısı keseyi görmemize inşallah

Ohhhhh ne güzel maşallah canım benim hadi gözün aydınnnnn:52::52::52:

Hayırlısı oolsun canım kısmet ve senin için en güzeli böle demekkki bi sürü bebişin olsun inşşşşş:49::49::49:

Benimde 12 eylül transferim 7ekime randevu aldım ben doktorum 1hafta daha geç demişti ama ben artık gebelik takibi yaptıracaım kadın doumcuya gdicem ztn

Hayırlı olsun canım inş gebelikle netice alırsın

Bende olan sivilcelerin izleri hala suratımda taze duruo kasık ağrısı hiç deme 4gündür patlicam sanki kısaca gördüün üzere canını sıkcak bişiy yokkkk:34:

inşallah canım Rabbim senin bebişinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşallahhhh:16::16::nazar::nazar::nazar:

inşallah bitanem inşallah... Sen ne durumdasın şuan

bu gün kontrolüm vardı yumoşlar dan 5 tanesi büyümüş ama 2 tanesi yeterli derecede büyümemiş dedi dr bu gün yeniden ilaç kulanıp yarın tekrar gideceğim merkeze bakıp opuya karar verecek

bu gün kontrolüm vardı yumoşlar dan 5 tanesi büyümüş ama 2 tanesi yeterli derecede büyümemiş dedi dr bu gün yeniden ilaç kulanıp yarın tekrar gideceğim merkeze bakıp opuya karar verecek

ilacı tekrar kullancan onlarda büyür inşallah canım az kaldı sonrada arka arkaya hamileyim yazarız buraya inşalllaaaaaaaaaaaahhhhh :16::16::16::16::16::16:

ilacı tekrar kullancan onlarda büyür inşallah canım az kaldı sonrada arka arkaya hamileyim yazarız buraya inşalllaaaaaaaaaaaahhhhh :16::16::16::16::16::16:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: Senin adın havvamı

maşallahh hamileler çoğalmışşşş:46: darısı başımızaaaaa:16: bende bugün çatlatma iğnesi vurulacam.. çarşamba 12mm iken bugün 18 mm olmuş ... ama bi tanesi öyle diğer ikisi küçük :30: olsun tek sağlıklı bi şekilde döllenip tutsun daaa:16: ALLAH ım burdaki tüm arkadaşların emeklerini boşa çıkartmaaaaa:16:

Slm kızlarrr bugün karnım şişti ve ben hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bide çok sık wcye gidiyorum tutamıyorum gelince sancım oluyor bunlar belirtimi sizce eşim tuttu diyip duruyor

Ya yeminlen bu anksiyete hali hiçbitmioo gelde çıldırmaaaaa:53::53::53:
Estrefomim bitti benim bugun yarın almicam dr bitince bırak başka alma demişti ama ğrospektüsünde bırakınca kanama yapar dio bilen duyan var mı daha önc bu durumu yaşayan yada sizler ne kadar kullandınız ilacıııı ???

Slm kızlarrr bugün karnım şişti ve ben hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bide çok sık wcye gidiyorum tutamıyorum gelince sancım oluyor bunlar belirtimi sizce eşim tuttu diyip duruyor

Canım inşeAllah bebişlerin tutunmuştur da onun belirtisidir. Sadece biz normal gebeler olmadığımız için, ekstra hormonlarla yüklendiyimiz için tam bir şey söylemek mümkün değil. Dilerim bu bebişlerin tutunur ve eskinin acısını güzel bir şekilde unutturur.

canım inşeallah bebişlerin tutunmuştur da onun belirtisidir. Sadece biz normal gebeler olmadığımız için, ekstra hormonlarla yüklendiyimiz için tam bir şey söylemek mümkün değil. Dilerim bu bebişlerin tutunur ve eskinin acısını güzel bir şekilde unutturur.

inşallah canım bende ilaçlardan diyorum o diyor yok ozamanda böyleydin diyo :18:ama ben hatırlamıyorum :50:

Ya yeminlen bu anksiyete hali hiçbitmioo gelde çıldırmaaaaa:53::53::53:
Estrefomim bitti benim bugun yarın almicam dr bitince bırak başka alma demişti ama ğrospektüsünde bırakınca kanama yapar dio bilen duyan var mı daha önc bu durumu yaşayan yada sizler ne kadar kullandınız ilacıııı ???

Durumum farklı olabilir ama ben hala kullanıyorum gunde 3 tane..

günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))

şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....

Tedavin şimdiden hayırlı olsun :nazar: benim kontrol tarihim 4 ekim, bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :nazar: bayramda da evde sabırla bekleyiş olacak. Transfer tarihin belli olunca yazarsın, inşallah bu defa ikimizinde kucakları çifter çifter dolar :emir_bebek::emir_bebek:

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yer:43: belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim:43: kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan:43: sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:

Canım, Allah sabır versin, hayırlısını versin. Allahtan umut kesilmiyor. Önceki denemelerinde doktorlar ne dedi, hepsinde farklı ve yeni uygulamalar yaptılar mı? PGD yaptırdın mı? veya farklı uygulamalar oldu mu? Nerede yaptırdın?

kızlar sizinde pazar gününe yada bayrama transferiniz denk gelince transferi başka doktorun yaptığı oluyomu

Benim ilk denememi yaptırdığım merkezde doktorumu seçtim ama iğnelere başlayınca izne ayrıldığını söyledi, moralim çok bozulmuştu, yumurtayı başka bir doktor, transferi başka bir doktor yapmıştı. Doktor transfere girince selam vermedi, işlem bitince tamam, bitti dedi ve çıktı gitti, bi hayırlı olsun bile demedi, moralim bozulmuştu. Ama yeni merkeze gelir gelmez doktora izinlerini sordum. Bayramda bile çalışacağını söyledi. Son 3 yılda sadece 1 hastasının transferine giremediğini söyledi. O zamanda kar yağdı evden çıkamadım dedi. Transferini başka bir doktor yaparsa önceden doktorunla görüş, stresini azaltır. Allahtan hayırlısını diliyorum. İnşallah 9 ay sonra bebeklerini kucağına alırsın.

Back