2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bugün sebzeni mantar çorbasını yaptım ve yedim nası rahatladım anlatamam ya bi aserme nası garip bise:) bu arada çorbalar cok iyi geliyo bulantilarima etli ve yaglı olmamak şartıyla..

hayırlısı artık bi konuşucam bakalım ne söylicek çok stres yaptım bu konuyu ya...... hepiniz

e teker teker teşekkür ederim iyiki varsınız canlarımmmmmmmm aşkitolarımmmm

kızlar bişey sorcam benim transferimin 7. günü bugün ki herşeyin bilincinde olan bir insan olmama rağmen bu bekleme süresi kafada bilinci yk ediyor galiba. beklemenin sıkıntısımı bilmiyorum ama tutmadığını düşünüyorum düşüncemi yada hissiyatımı pozitife çevirmeye çalışsamda başaramıyorum tutmadığını hisseden yada belirtisi olduğunu bilen varmı

Canm pozitif dusun bende tutmadi diyodum bisey hissetmiyodum bebek ile ilgili ama sukurler olsun tutundu bebegim icini ferah tut tutmadi die dusunme tutcak de beni birakmicak
de pozitif dusun pozitif olsun kacinci gun embriyosu

mstogan benim bugün 10.günüm.belirtim yok. önceki sonlanan gebeliğimde de olmamıştı.ama şuan sadece regl döneminde oluşan sivilceler bastı yine yüzümü.olumsuzluğa kapıldım.eşim ki bana sonuna kadar destek her zaman yanımda o bile diyo bu sefer de tutmadı galiba diye.2.denemem bu.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.çünkü regl ve gebelik belirtileri hep karıştırılıyo.bi de dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı gebeliğe mi yormalıyım bilemedim.sen de aksi ispatlana kadar pozitif düşün ve hamilesin gibi şımart kendini ve üzme psikoloji çok önemliii

Canm pozitif dusun bende tutmadi diyodum bisey hissetmiyodum bebek ile ilgili ama sukurler olsun tutundu bebegim icini ferah tut tutmadi die dusunme tutcak de beni birakmicak
de pozitif dusun pozitif olsun kacinci gun embriyosu

3.gün embriyosu canım diyorum ama dediğime kendim bile inanmıyorum anlamadığım şey bu düşünceye bir anda nasıl kapıldım anlamadım bu arada teşekkür etmeyi unuttum güzelim içimi ferahlattın saolasın

Bundan sonra pozitif dusun canim sadece bebegini dusun onlari uzme sen ne dusunursen onlar hissederler ii dusn ii olsun sonucun

çok doğru söylüyosun canım benim saolun farkında olmadan sizinde canınızı sıktım ama iyi geldi evet pozitif düşünmeliyim

kızlar esprisine bi tarot falı kartı seçtim bi sitede.ve çıkan kart:
Kupa dokuzlu
'Bu kart size sans getirecektir. Birlikteliklerinizin verdigi mutlululugu ve huzuru anlatir. Sevgide artma kendini her yönüyle gösterir. Büyük bir askin belirtisi, hatta aileye katilacak bir bebegin habercisidir. Sezgilerinize güvenin. Dogru yolu, içgüdülerinizin rehberligi sayesinde bulubilirsiniz.'

Ay ağlıyorum şuan :.((( rabbim yüzümüze gülcek işallah

kızlar sizinde pazar gününe yada bayrama transferiniz denk gelince transferi başka doktorun yaptığı oluyomu

Elbette oluyo canım ya... Ben doktorumu özellikle seçtim ve biz her ay üst üste 9 ay denedik, düşün ne sıklıkla doktora gittiğimi. Yumurta takibinin sonlarında 3-4 gün üst üste çağırıyordu. Ve bazen kendisi olmayabiliyordu. Pazar ya da Bayram olmasına gerek yok, yurtdışına gidiyor, şehir dışına gidiyor falan...

Hatta bebeğimizin yumurta takip ve toplamasını Erbil bey diye genç bir doktor yaptı ve o tuttu işte. Bana da elim uğurludur demişti zaten...

Ama sen doktoruna güveniyorsan onun seni bıraktığı ekibe de güvenmelisin. Neticede birbirlerinden haberdarlar...

mrb arkadaşlar
hamiş arkadaşları tebrik ederim bnim gibi transferi olup bekleyenlerede inş.hayırlı sonuç almamzı rabbim nasip eder inş.

bugün 4.günüm merak ettiğim birşey var transferden önce ve 2.gününe kadar göğüslarim ağrırdı ama dünden beri ne ağrı nede birşey var acaba bir anormallikmi var hiç bi belirti dünden beri yaşamıyorum moralimi bozsamda kendi kendime düzeltiyorum sadece her zaman adet günü öncesi karın guruldamam var sizlerde belirtiler nasıldı

Allah sabır versin canımmmmm çok üzüldüm inanhayırlısı böleymiş ama sadece buna inan

Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)

Anaaaaaam ne çok katlamış maşşallah maşşallahhhhhhhhadi darısı keseyi görmemize inşallah

Canm yaptrdn mi test sonucun nasil tatlm cok merak ediyorm bu arada benm degerim artmis 93 oldu sukurler olsun

Ohhhhh ne güzel maşallah canım benim hadi gözün aydınnnnn

kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....

Hayırlısı oolsun canım kısmet ve senin için en güzeli böle demekkki bi sürü bebişin olsun inşşşşş

Kizlar keseyi nezamn gorucez bilgisi olan var mi transferim 12 eyluldeydi ne kadarlik olunca gozukur kesemiz
Benimde 12 eylül transferim 7ekime randevu aldım ben doktorum 1hafta daha geç demişti ama ben artık gebelik takibi yaptıracaım kadın doumcuya gdicem ztn

merhabalar ben 32 yaşındayım ve 2.denemi gerçekleştirdim.dün transferim yapıldı ve iki tane embriyo konuldu.Allahım isteyen herkese versin inşallah

Hayırlı olsun canım inş gebelikle netice alırsın

Bende olan sivilcelerin izleri hala suratımda taze duruo kasık ağrısı hiç deme 4gündür patlicam sanki kısaca gördüün üzere canını sıkcak bişiy yokkkk

Canim benim ya gercekten sozun bittiği yer rabbim sabırlar versin inan cok uzuldum...

kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....

Hayırlısi olsun nasip te ne zaman varsa o zaman olsun kuzum gec olsun da guc olmasin

haklısın ya olucağı varsa olur Allah nasip ederse.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…