- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.781
Bugün sebzeni mantar çorbasını yaptım ve yedim nası rahatladım anlatamam ya bi aserme nası garip bise:) bu arada çorbalar cok iyi geliyo bulantilarima etli ve yaglı olmamak şartıyla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dert ediniyorsun.. Benim hep Cumartesi pazara denk geldi yumurtalarım ve transferim.. benim doktorum ikisinde de yurt dışına çıkmıştı diger bir doktor yaptı.. Ben ikinci doktoru daha cok begendim zamanla onda devam etmeye karar verdim hatta.. İlk basta senin gibi canım sıkılmıştı ama sonra varmış bi hayır dedim cok fazla ipleri elinde tutacam diye uğraşma kendini yipratirsin biraz birak akisina allah yardım eder...
merhabalar ben 32 yaşındayım ve 2.denemi gerçekleştirdim.dün transferim yapıldı ve iki tane embriyo konuldu.Allahım isteyen herkese versin inşallah
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr![]()
kızlar bişey sorcam benim transferimin 7. günü bugün ki herşeyin bilincinde olan bir insan olmama rağmen bu bekleme süresi kafada bilinci yk ediyor galiba. beklemenin sıkıntısımı bilmiyorum ama tutmadığını düşünüyorum düşüncemi yada hissiyatımı pozitife çevirmeye çalışsamda başaramıyorum tutmadığını hisseden yada belirtisi olduğunu bilen varmı
kızlar bişey sorcam benim transferimin 7. günü bugün ki herşeyin bilincinde olan bir insan olmama rağmen bu bekleme süresi kafada bilinci yk ediyor galiba. beklemenin sıkıntısımı bilmiyorum ama tutmadığını düşünüyorum düşüncemi yada hissiyatımı pozitife çevirmeye çalışsamda başaramıyorum tutmadığını hisseden yada belirtisi olduğunu bilen varmı
Canm pozitif dusun bende tutmadi diyodum bisey hissetmiyodum bebek ile ilgili ama sukurler olsun tutundu bebegim icini ferah tut tutmadi die dusunme tutcak de beni birakmicak
de pozitif dusun pozitif olsun kacinci gun embriyosu
3.gün embriyosu canım diyorum ama dediğime kendim bile inanmıyorum anlamadığım şey bu düşünceye bir anda nasıl kapıldım anlamadım bu arada teşekkür etmeyi unuttum güzelim içimi ferahlattın saolasın
mstogan benim bugün 10.günüm.belirtim yok. önceki sonlanan gebeliğimde de olmamıştı.ama şuan sadece regl döneminde oluşan sivilceler bastı yine yüzümü.olumsuzluğa kapıldım.eşim ki bana sonuna kadar destek her zaman yanımda o bile diyo bu sefer de tutmadı galiba diye.2.denemem bu.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.çünkü regl ve gebelik belirtileri hep karıştırılıyo.bi de dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı gebeliğe mi yormalıyım bilemedim.sen de aksi ispatlana kadar pozitif düşün ve hamilesin gibi şımart kendini ve üzme psikoloji çok önemliii
kızlar sizinde pazar gününe yada bayrama transferiniz denk gelince transferi başka doktorun yaptığı oluyomu
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim
kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan
sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
![]()
Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
Canm yaptrdn mi test sonucun nasil tatlm cok merak ediyorm bu arada benm degerim artmis 93 oldu sukurler olsun
kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....![]()
Benimde 12 eylül transferim 7ekime randevu aldım ben doktorum 1hafta daha geç demişti ama ben artık gebelik takibi yaptıracaım kadın doumcuya gdicem ztnKizlar keseyi nezamn gorucez bilgisi olan var mi transferim 12 eyluldeydi ne kadarlik olunca gozukur kesemiz
merhabalar ben 32 yaşındayım ve 2.denemi gerçekleştirdim.dün transferim yapıldı ve iki tane embriyo konuldu.Allahım isteyen herkese versin inşallah
mstogan benim bugün 10.günüm.belirtim yok. önceki sonlanan gebeliğimde de olmamıştı.ama şuan sadece regl döneminde oluşan sivilceler bastı yine yüzümü.olumsuzluğa kapıldım.eşim ki bana sonuna kadar destek her zaman yanımda o bile diyo bu sefer de tutmadı galiba diye.2.denemem bu.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.çünkü regl ve gebelik belirtileri hep karıştırılıyo.bi de dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı gebeliğe mi yormalıyım bilemedim.sen de aksi ispatlana kadar pozitif düşün ve hamilesin gibi şımart kendini ve üzme psikoloji çok önemliii
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim
kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan
sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
![]()
kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....![]()
kızlarr desteklerinizden dolayı teşekkür ederim bu iş nasip işte kısmet olmadı bukez![]()
Elbette oluyo canım ya... Ben doktorumu özellikle seçtim ve biz her ay üst üste 9 ay denedik, düşün ne sıklıkla doktora gittiğimi. Yumurta takibinin sonlarında 3-4 gün üst üste çağırıyordu. Ve bazen kendisi olmayabiliyordu. Pazar ya da Bayram olmasına gerek yok, yurtdışına gidiyor, şehir dışına gidiyor falan...
Hatta bebeğimizin yumurta takip ve toplamasını Erbil bey diye genç bir doktor yaptı ve o tuttu işte. Bana da elim uğurludur demişti zaten...
Ama sen doktoruna güveniyorsan onun seni bıraktığı ekibe de güvenmelisin. Neticede birbirlerinden haberdarlar...
Hayırlısi olsun nasip te ne zaman varsa o zaman olsun kuzum gec olsun da guc olmasin