2013 erken rezervasyon başladı...

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
Merhabalar,

2013 yılı Erken rezervasyon kampanyalarımız başlamıştır.Siz değerli misafirlerimize öncelikli açıklanmış olan otellerimiz, uygun fiyat garantisi ile birlikte aşağıda belirtilmiştir.

Belirtmiş olduğumuz oteller kampanya kapsamında %45 'den başlayan indirimlerle tarafınıza sunmaktayız.

Belvista Otel
Belvista Otel

Hedef Rose Garden
Hedef Rose Garden, Alanya Otelleri, turon9.com

Hedef Beach Resort Hotel
Hedef Beach Resort Alanya - Hedef Resort Otel

Hedef Resort Hotel
Hedef Resort Hotel, Alanya Otelleri, turon9.com

Club Side Beach
Club Side Beach

Seray Hotel
Seray Hotel

İdaş Hotel
İdaş Otel Marmaris


Otellerimizi Turon9 dan inceyelebilir,detaylı bilgi ve rezervasyon için aşağıda iletişim bilgileri ile Tatil danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.


0216 550 19 19

0532 111 19 19
 
rezervasyon yapıp parayı peşin ödeyip gittik ama yer yok dediler müdür kaçtı personel terbiyesiz kaba, muhattap bulamadık iki çocukla lobide saatlerce bekledik bizim gibi beş aile ile beraber. ertsei gün 12 de giriş yapabildik.
odalara uyarmamıza ragmen havlu kanmadı, yemekler hep aynı ve iğrenç 3 gün aç kaldık resmen. tatlılar aynı sadece muhallebi tarzı renkleri farklı o kadar meyve yok gibi salatalar kötü, içecekler kaynıyor , otel sıcaktan kavruluyor soğutma sistemi çalışmıyor, restoran kokudan geçilmiyor masalar bardak kaşık ve çatallar kirli mutfak personeli dövecek gibi çalışıyor. denizi kayalık yüzülmüyor havuz kenarları pislikten geçilmiyor, animasyon eğlence vs hiç yok, anlat anlat bitmez paramızla rezil olduk.
 
X