- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
maşallah cnm ya bende şeker olduğundan bizimkide biraz tontiş gidiyor 35. haftada 3 kg bulduk dr 3,6 ile tamamlar dedi ama bizimki daha da tontiş olacak gibime geliyor :)
selam anneler... sağlık ocağındaki hemşire kauçuk emzik ağızda tükrükle birleştimi kansere neden olabiliyor dedi.. bir bakın sizde internete paylaşmak istedim sizinle.. benimde 37. haftam bitiyor çantamı hazırladım sayılır sabırsızlıkla bebişimi bekliyorum :))
bu arada aranızda gençtürkcelli olan varmı yaaa ???
bende onu çok merak ediyorum toplamda 11 kilo aldım perşembe günü gitmeden tartılacağım...ertesi gün dönüncede size günlük yazarım kaç kç gidio
vajinal mantar olanlar hangi ilacı kullanıyorsunuz yazın lütfennn
başı okuyunca ahhha dediim doğurdu kaç gündür denk gelemedik diye...
yok tatlıım bızım oglanlar yerınden memnun galıba caktırmıyorum ama stres yaptımm azcıkk aklıma sacma salak seyler gelıyor dıyorum gıt lanet seytan zaman azaldıkca daha kotu oluyomus serapcımm o 200 ler 100 ler daha cabuk gectı sankı senınkı sezeryan olucak saırım benım oglumunda kılosu masallah cok ıyıydı doktor gecen hafta bı karısıklık yaptı oda canımı sıktı 36 haftalıkken 3300 dedı gecen hafta 2900 dedı yanılma payımız oluyor dedı ıyıce kafam karsıtı offf ıcımm sıstıııallah hayırlısıyla bızımde en kısa zamanda bebsıelrımızı kucagımıza almayı nasıp etsı ıns
bızımkkıde ıkı uc defa olcuyırdu hep ıstıkrarlı gıdıyodukk hatta bende boyle gıderse 4 olur felan dıyodum sımdı kac kıl bılmıyorumm kılosu pnemlı deıl saglıklı olsunda ama son haftalarda boyle celsıkıye dusmesı canımı sıkanaynen canım kaç ay geçti bu kadar sıkıldığımı hissetmedim..ama son günler sanki geçmek bilmiyo...benim dr.de iki üç kere ölçüyo kilosunu benim hep kilolu çıktı..dr değiştirdim ya..2-3 doktorda hep aynısını dedi...
hosgeldın canım sanada hayrlı pazarlarherkese iyi pazarlar kızlar...
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap alacak mısınız? hangi kitabı almayı düşünüyor/ aldınız?
piyasada 3 kitap buldum ama kararsız kaldım. Fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr, herkes için güzel bir haftasonu diliyorummmm..
Doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın olsun, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin..
Bizim buralarda da doğuran doğurana, dün eşimin bi akrabası doğum yaptı 3020 gr, normal doğum olmuş. Bayramda günü doluyomuş normalde ama erken gelmiş annesini bekletmemiş kuzucuk..
Diğer doğum haberide buradaki arkadaşımdan geldi, hamileliği biraz sorunlu geçmişti onun. 29 ekimdi sata göre ama dün gece 11e doğru doğum yapmış sezercikle.. Detaylarını konuşamadık daha..
Artık iyice sabırsızlandım, burdaki kızlara baktıkça hevesleniyodum şimdi bir de burdakilerde doğurunca temelli sabırsız oldum çıktım
Allah dualarımızı geri çevirmesin, hepimizin bebişinizi hayırlısıyla ve sağ salim kucağımıza almak nasib etsin inşallah..
Evde biraz iş var, odamızı değiştiriyoruz bu şekli pek kullanışlı olmamıştı. Erken biterse ve kocişte sorun etmezse gelirim yine, öptüm hepinizi
kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?