2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah cnm ya bende şeker olduğundan bizimkide biraz tontiş gidiyor 35. haftada 3 kg bulduk dr 3,6 ile tamamlar dedi ama bizimki daha da tontiş olacak gibime geliyor :)

maşallah kuzum senin kuzuna da..
benimki de kaçla tamamlar çok merak ediyorum..hatta yarını iple çekiyorum..ultrasyona alacak mı diye...kilosu kaç çıkacak..

canım ben 2 tane aldım ama bana da herkes kauçuk önerdi...kaç yere de sorduysam hepsi kauçuk dedi..silikonu önermediler...

vajinal mantar olanlar hangi ilacı kullanıyorsunuz yazın lütfennn

kaşıntın var mı canım senin....bende de varmış mantar ama bende kaşıntı yok..çatı muayenesini yaparken ebe söyledi mantar var dedi..ama ben dr.ye demedim..pazartesi bende desem mi acaba? ilaç falan verir mi?

:124::124::124:Geçmişten çıktım geldim günaydın herkese..:124::124::124:

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr, herkes için güzel bir haftasonu diliyorummmm..
Doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın olsun, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin..
Bizim buralarda da doğuran doğurana, dün eşimin bi akrabası doğum yaptı 3020 gr, normal doğum olmuş. Bayramda günü doluyomuş normalde ama erken gelmiş annesini bekletmemiş kuzucuk..
Diğer doğum haberide buradaki arkadaşımdan geldi, hamileliği biraz sorunlu geçmişti onun. 29 ekimdi sata göre ama dün gece 11e doğru doğum yapmış sezercikle.. Detaylarını konuşamadık daha..
Artık iyice sabırsızlandım, burdaki kızlara baktıkça hevesleniyodum şimdi bir de burdakilerde doğurunca temelli sabırsız oldum çıktım
Allah dualarımızı geri çevirmesin, hepimizin bebişinizi hayırlısıyla ve sağ salim kucağımıza almak nasib etsin inşallah..
Evde biraz iş var, odamızı değiştiriyoruz bu şekli pek kullanışlı olmamıştı. Erken biterse ve kocişte sorun etmezse gelirim yine, öptüm hepinizi

başı okuyunca ahhha dediim doğurdu kaç gündür denk gelemedik diye...

yok tatlıım bızım oglanlar yerınden memnun galıba caktırmıyorum ama stres yaptımm azcıkk aklıma sacma salak seyler gelıyor dıyorum gıt lanet seytan zaman azaldıkca daha kotu oluyomus serapcımm o 200 ler 100 ler daha cabuk gectı sankı senınkı sezeryan olucak saırım benım oglumunda kılosu masallah cok ıyıydı doktor gecen hafta bı karısıklık yaptı oda canımı sıktı 36 haftalıkken 3300 dedı gecen hafta 2900 dedı yanılma payımız oluyor dedı ıyıce kafam karsıtı offf ıcımm sıstıııallah hayırlısıyla bızımde en kısa zamanda bebsıelrımızı kucagımıza almayı nasıp etsı ıns

aynen canım kaç ay geçti bu kadar sıkıldığımı hissetmedim..ama son günler sanki geçmek bilmiyo...benim dr.de iki üç kere ölçüyo kilosunu benim hep kilolu çıktı..dr değiştirdim ya..2-3 doktorda hep aynısını dedi...

bızımkkıde ıkı uc defa olcuyırdu hep ıstıkrarlı gıdıyodukk hatta bende boyle gıderse 4 olur felan dıyodum sımdı kac kıl bılmıyorumm kılosu pnemlı deıl saglıklı olsunda ama son haftalarda boyle celsıkıye dusmesı canımı sıkan

herkese iyi pazarlar kızlar...
hosgeldın canım sanada hayrlı pazarlar

günaydınnn kızlarr dün dr a gittim(buradaki devlet hastanesine) bu seferki dr çok iyiydi çok iyi davrandı ilgilendi bebeğimin yüzünü bile gösterdi daha önce hiç bi doktor bu kadar net gösterememişti normal ultrason olmasına rağmen çok belirgin gördüm kuzumu, tombiş tombiş çok tatlı bşy ben görüp şaşırınca dr sen daha önce bana hiç gelmedin mi dedi bende çok yoğun oluyor die gitmemiştim meğer adam herzaman böyleymiş özel dr muamelesi yapıyor resmen doğumuda onun yaptırmasını istiyorum inşallah öyle yapar şuan sadece ona güveniyorum..herşey normal dedi nst de bir tane ağrım çıktı 80lerde ptesi tekrar gideceğim dua edin nolur nolur yarın gidince doğurup gelmek istiyorumm onu çok özledim bugün birde son günüm ya hele bir de onu gördümya daha bi sabırsızlandım sabaha kadar rüyamda bebeğimi gördümm uyudum uyandım hep onu gördüm..

kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap alacak mısınız? hangi kitabı almayı düşünüyor/ aldınız?
piyasada 3 kitap buldum ama kararsız kaldım. Fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Bebek bakım sorunlaruna mucize çözümler gecen hafta aldım okumaya başladım öneririm yazar tracy hogg

kızlarrrrr ben geldimmmmm. 30 eylül pazartesi oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. genel anesteziyle sezeryan oldum. yenı yenı toparlanıyorum. o kadar muhteşem bı duyguki size anlatamam. kimler doğum yaptı daha bilmiyorum ama doğum yapacak arkadaşlar o kadar muhteşem bı duygu sızı beklıyokı insan hamılelığini unutuyo. güzel olmasına karsın bı o kadarda zor :) uykusuz geceler sizi beklıyo. emme problemımız var.benı tutmakta zornalıyo zaten sütüm daha yenı yenı gelıyo sezeryan olduğum için. doğum hıkayemıde en kısa zamanda dıger sayfaya yazarım. daha bugun bıraz ıyıyım. bebegım emmedıgı zamanlar gece ağlama krizlerım felan oldu doktorumu aradık lohusa sendromuna gırdıgımı söyledi. kendımden hıc beklemezdim o kadar sabırsızlıkla oğlumu beklıyodumkı bunalıma gırecegımı tahmın bıle etmezdim ama cok ağlayınca ve amelıyat sonrası toparlanamayınca ona bakamayacağım korkusu sardı. su an annem yanımda o olmasa ne yapardım bılmıyorum.1 ay kalacak yanımda. o gıdene kadarda baya baya toparlanırız inşallah. şimdilik benden bu kadar görüşürüz

23.09.2013 ve Cengiz Han'ımız kucağımızda Çok ŞÜkür. Annemiz daha tam toparlayamadı ve sıpamızdan da fırsat bulamadı, onun için ben haber vereyim dedim. Darısı bekleyenlerin başına

canim benim sabir az daha:))) Bebegin anne karninda bir günü, disarida gecirdigi bir haftaya bedeldir... o yüzden acele etme bebeisin gelsissin:)) öpüyorum cokkk

gözün aydın canım benim ben de 28 eylülde spinal sezeryan oldum oğluma kavuştum.Aynı şeyleri ben de yaşadım evden kaçıp gitmek istedim hatta o kadar bunaldım ve korktum ki.Ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey.İnşallah daha da güzel olacak...

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar

1-bademball. 61-asiasli
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

slm kızlar
doğum yapan arkadaslarimiz olmuş
allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin
bugün midem bulaniyor geçmedi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…