Gecmis olsun canım.iyi aksamlar kızlar
şu an hastahanedeyim tansiyonum 16 ya yükselmişti
fenslastim ve şu an serum takıldı
kızlar ben terliği pazardan aldım,Sezin yarın pazar var yaçok süslü modeller de vardı dolgu topuklu,ama ben düz rahat bi model aldım,rahat da ettim
kız nerde pazar var ben hiç pazar gormedım burda boztepede bi pazar kuruluyo oda 2,3 sebzeci
fatihte kocaman bi pazar kuruluyor cumartesi günleri,perşembe yeşiltepede,cuma beşirlide,salı stadyumun orda,ama en büyüğü cumartesi pazarı,eşin bilir
bende hareket eden simge yok,sadece mesaj simgeleri var...üzüldüm şimdi
ben cok sevrım pazarı hiç bana bahsetmedı bu pazarlardan hayatta gotrmez benı imdı yalnız cıkamıyorumya benle gelmezk pazara kunduracılara bıle sokamıyorum onu kız ben bı meydanı bılıyom kundrcılar kemralt bıde boztepeyı baska bılmıyom
aa valla benim 8,5 senede gitmediğim görmediğim yer kalmadı,bütün pazarları da gezeriz,herşey var,taze,terliğimi de cumartesi pazarından almıştım,ama tabi heryerde var,istediğin yerden bakarsın,eşine de söyle bana Trabzonu tanıt de,tabi doğumdan sonra
slm anneler şu an kontrolden
geldik kızim 3640 grm 50 cm
olmuş.tansiyonum yüksek
çıktıbebeğinizin herşeyi iyi
nst iyi dedi dr sancilarimi söyledim
normal dedikeşke dr hiç degistirmeseydim
hiç ilgilenmedi dr çok sancim variki gün içinde
eski dr gidecegim sinir oldum dr
iyi aksamlar kızlar
şu an hastahanedeyim tansiyonum 16 ya yükselmişti
fenslastim ve şu an serum takıldı
dedım şimdı fatihte pazar varmış dıye bılmıyokiiiiiiiii
3 yılda cocuksuz tanımadysam hıç tanıyamam daha sanırım
benım kaynana hayatında hiç pazara gıtemiş bı kere bıle bızım çok meshurdur pazarlarımız bılırsın bostancı pazarı falan dedım ılk geldıgımde anne benı pazara gotur dıyede ben bılmem hiç gıtmedım dedı bana:26:
biz de gideriz pazara,izmirdeki pazarlar müthiş,olsun sen de başka biyerden alırsın terliğini
kizlar hep yan yatinca gobek de suzme yogurt kesesi gibi o yone gidiyor. ne bileyim yazik acaba hep o yone dogru bebis ve suyu yonlenio diye uzuluyorum sizin de gobek ole mi yatilan yone dogru gidiyor
benim de aynen öyle canım,ne tarafa yatarsam o tarafa düşüyor,ayağa kalkınca da ortada toplanıyor,ben de üzülüyorum yazık sürekli toplanıyor diye,benimkinin ayakları ya kaburgamda yada aşağıda ağzına yakın,normaldir sanırsam bu durum....
kızlar ıyı geceler zaten ben çıktıktan sonra herkes doluyo
Muhabbetinize giriyorum ama nasul aldınız terliğinizi bende almadım oazarda vi tane fördüm ama hastane terliği gibi biley olur mu ki
canım ne demek,ben açık yazlık bi terlik aldım,topuğunun rahat olmasına dikkat ettim,sancı çekerken koridorda rahat yürüdüm,ayağınız hangisinde rahat ederse öyle bir şey alın,şık olmasına gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?