2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eşim hakkından geldi...beş kuruş vermem dedi bu şekilde bırakır giderseniz dedi...kv başlarında benim tosunda toplandı yukarı nefesaldırmıyo...
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..

güzel haberlerle dönersin inşallah canım.. doğum tarihinde büyük ihtimalle belli olur, 37desin çünkü.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Eşinle aran düzeldimi bu arada ?
aynı şeyleri yaşıyoz..gözlerimi uykudan açamıyorum...
benimde öyle serabım şuan bile kapanıyo ama yatınca huzursuz olup kalkıyorum. 0 yüzden yatma fikrine pek sıcak bakamıyorum :)

ben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım

sağol canım benim

Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz
ben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım
Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın

Son düzenleme:
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..

haklarından eşim geliyormuş demek ki...yarım güne duvar pencere yer her tarafı sildi bitirdiler ...bu arada mutfak dolaplarının da sildiler..yarım gün napacaklarsa evde merak ediyorum tüm gün almıştım...

vertigo ve boynumda duzlesme var
gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce

cnm hazırlanıp dr git bu arada çok mu midenin bulaniyor

Kahvaltımızı ettik geldik gene.
Gecmis olsun canım. Hic kalkma evde. Yat dinlen. Kanaman durdu mu simdi?
Canım benim de tup bebek. Döndüğü icin normali bekliyiruz şimdilik. Yarın cati muayenem var insallsh.
Yuruyus ve hareket ise yaramıştı bende dönmesi icin. Drlar tup bebekleri kıymetli olarak gördükleri icin normal doğumdan çekiniyorlar.
Ama bütün bebekler kıymetli sonuçta.
Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.
Bizde normal deneyeceğiz ama bebek butuk olur cati genişlemez vs o zaman sezeryan olur.
Nöbetçi Dr dur gece gittiğin. Pek birsey bilmiyor maalesef onlar.
günaydın hanımlar... Nasılsınız, bebişler nasıl ?
dünden bu yana var mı pırtlatan
Bugun sezaryeni olacak olanlar var.
gunaaydın kızlarrr nasılsınız
Günaydın canım. Iyiz sen nasılsın?
sinirden patyalayacm çatlayacam resmen.....

Hayirdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…