- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..eşim hakkından geldi...beş kuruş vermem dedi bu şekilde bırakır giderseniz dedi...kv başlarında benim tosunda toplandı yukarı nefesaldırmıyo...
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.. doğum tarihinde büyük ihtimalle belli olur, 37desin çünkü.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Eşinle aran düzeldimi bu arada ?Kızlar merhaba herkese bugün öğleden sonra doktor muhaynem var en son 1 ay önce gitmiştim geçen hafta gidemedim doktorun acil ameliyatı çıkmıştı merak ediyorum en son bebeğim 2.200 gr dı acaba noldu bugün 36+4 Teyim sezeryan tarihimde belli olur herhalde
birde gitmişken doğum odalaına filan bakıp ne lazım diye bilgi alayım bari
benimde öyle serabım şuan bile kapanıyo ama yatınca huzursuz olup kalkıyorum. 0 yüzden yatma fikrine pek sıcak bakamıyorum :)aynı şeyleri yaşıyoz..gözlerimi uykudan açamıyorum...
günaydın canım, bende kusma yok ama mide bulantım çok oluyo.. bir de uykum geliyo devamlı ama yatamıyorum bunalıp kalkıyorum
ara ara sıcak basmalarıda oluyo, bel ve bacak ağrımda var, karnımında alt tarafında sancılar oluyo..
Bir kadın tutsan daha iyi temizlemez miydi canım
Ben de ara ara kusuyorum koku almamaya çalışıyorum bazen yoksa kusucam sabahları namaza kalktığımda daha çok bulanıyor
doğuma kadar sürer bu benim öyle oluyor
sağol canım benimzaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elim
geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyor
sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnm
geçmiş olsun Cnm
sağol canım benim
günaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor
Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruzgüzel haberlerle dönersin inşallah canım.. doğum tarihinde büyük ihtimalle belli olur, 37desin çünkü.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Eşinle aran düzeldimi bu arada ?
benimde öyle serabım şuan bile kapanıyo ama yatınca huzursuz olup kalkıyorum. 0 yüzden yatma fikrine pek sıcak bakamıyorum :)
Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasınben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım
Allah bu temizlikçilerin eline bırakmasın kimseyi tatlım insanı sinir küpü ederler
böyle hiç iz kalmamış değil mi deseydiniz kuzu yeniden temizlesinler sen sinirleneceğine onlar biraz yorulsunlar
Bir kadın tutsan daha iyi temizlemez miydi canım
bir tane de kadın var canım..gayganam şimdi kadının sildiği odayı sildi bez simsiyah oldu
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..
Onda da iş yok desene
gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce
vertigo ve boynumda duzlesme varYok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz
Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın
gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce
Doktorunu bir ara istersen ilk etaptagebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce
Gecmis olsun canım. Hic kalkma evde. Yat dinlen. Kanaman durdu mu simdi?günaydın güzel anneler keyifler iyidir inşallah ben moral olarak hiç iyi değilim gece kanama yüzünden acile gittik doktor ilaç falan vermedi nst de ağrı çıktı yapacak bişey yok dedi ağrı kanama artarsa doğuma alırız dedi eve gönderdi sabah 6 da geri gel dedi bende 8 i bekledim farklı doktor gelsindiye bugün tekrar gittik doktor istirat et dedi birde ilaç verdi dün gece neden ilaç falan vermediler böyle durumda senin ayağa kalkmaman lazımdı dedi
Canım benim de tup bebek. Döndüğü icin normali bekliyiruz şimdilik. Yarın cati muayenem var insallsh.Herkese hayırlı günler dün doktora gittik oğlusum dönmeyi reddediyor doğum kanalına girmedi hala ben de hiç döneceğini hissetmiyorum doktor tüp bebek olduğu için haftaya sezeryan için tekrar değerlendirecek sanırım sizler ne dersiniz ben ikilemde kaldım
Nöbetçi Dr dur gece gittiğin. Pek birsey bilmiyor maalesef onlar.sağol canım . aynen ya gece moralimi alt üst etti kadın bebek daha kücük hiç bi müdahale yok eve git sabah 6 da geri geldiyo hayırlısıyla zamanında gelse şu bebeklerimiz sağlıklıca başka bişey istemiyom
Bugun sezaryeni olacak olanlar var.günaydın hanımlar... Nasılsınız, bebişler nasıl ?
dünden bu yana var mı pırtlatan
Günaydın canım. Iyiz sen nasılsın?gunaaydın kızlarrr nasılsınız
sinirden patyalayacm çatlayacam resmen.....
Benimde dogum 12 Ekim ,ekim bası gibi kadın gelsin diyorum da temizlik ciler beni daraltiyo ya ..bu zamana kadar basında beklemeden doğru düzgün yapan olmadı umarım bu defa iyi birini bulurum...evde tam bir komedi var...yan tarafta oturmuş izliyorum...
vertigo ve boynumda duzlesme var
cnm hazırlanıp dr git bu arada çok mu midenin bulaniyor
Hayirdir?
Benimde dogum 12 Ekim ,ekim bası gibi kadın gelsin diyorum da temizlik ciler beni daraltiyo ya ..bu zamana kadar basında beklemeden doğru düzgün yapan olmadı umarım bu defa iyi birini bulurum...
İşte vertigodan kaynaklanabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?