2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inş canım sorunsuz normal doğuralım aslında diorum ya hangisi hayırlısı ise o olsun bazen sezeryan hayırlı olur bazen normal doğum

geçmiş olsun canım ya bak bu doktorlar adamın asabını nasıl da bozuyorlar biri ilaçsız eve gönderiyor diğeri bunun yanlış olduğunu söylüyor ben anlamıyorum bu iş bu kadar mı göreceli

sağol canım . aynen ya gece moralimi alt üst etti kadın bebek daha kücük hiç bi müdahale yok eve git sabah 6 da geri geldiyo hayırlısıyla zamanında gelse şu bebeklerimiz sağlıklıca başka bişey istemiyom

Günaydın herkese.

O zaman tavukludur :))
Kız kafayı buraya bozdum iyice. Rüyalarıma giriyor.
Bağışıklık sin 6 haftada iyice düşüyor zaten. Cok dikkat etmeliyiz.
hayırlısıyla yarın benimde bir doğum hikayem olcak..çatım dar olduğu için bebek doğum kanalına giremiyormuş epidural sezeryanla doğcak
Hadi hayırlı doğumlar.
ben bulamadım kishajinin hikayesını kacıncı sayfada dogum hıkayelerınde kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...lerinin-dogum-hikayeleri-15.html#post32023356

günaydın hanımlar... Nasılsınız, bebişler nasıl ?
dünden bu yana var mı pırtlatan

canım slm beninmde plesentada eskime var demişti haftada 1 gidiyorum bu cuma doğuma kararr vericez 39 olucam cumaya...peki sana ne demişti aynı şeymi acaba...

​günaydın canım iyiyiz hamdolsun uykusuzuz tabi ama alıştık
ahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi

ahh kuzu ahh.. bu gece bende yata kalka mahvoldum, sabah kalktığımda resmen çökmüştüm. yorgunluk mu diyim halsizlik mi diyim tarif bile edemiyorum, hasta gibi hissediyorum kendimi

evde misin işte misin canım ben de aynen deliksiz uykuya şimdiden hasret kaldım gece çok fazla uyanıyorum ve sabah zor kalkıyorum bu son haftam işte resmen gün sayıyorummm

al bendende o kadar sabaha kadar dönüp durdum, dünden beri iştahta gitti, yemekte yemiyorum, sürekli uyku hali, keyifsizlik, bi yorgunluk, allahım inş. hasta olmayız, gerçi her hamile hamileliği boyunca birkez hasta olur die okumuştum, inş. hasta olmadan atlatırız son zamanlarımızı...

aynen kuzu valla dönerken ayrı ağrı kalkarken ayrı yürürken ayrı tüm acılara şerbetli olduk bi kaldı doğum sancısı ağrısı
günaydın amin canım ağrısız şikayetsiz gün geçmiyo ama ne yapalım çoğu gitti kaldı azı sabredicez miniklerimiz için
evet canım öyle dayanıcaz minnaklar için

evde misin işte misin canım ben de aynen deliksiz uykuya şimdiden hasret kaldım gece çok fazla uyanıyorum ve sabah zor kalkıyorum bu son haftam işte resmen gün sayıyorummm
Allah dayanma gücü versin kuzu.. ben evdeyim, gece wc bi yana sağa sola dönmek bile işkence yaa.. artık aynı pozisyonda yatmaktan başım bile acıyo inanır mısın..

inşallah olmayız cnm ya.. benimde bi anda uykum geliyo açılmıyo, hiç tadım yok, kollarım ve bacaklarım yatağın hezeyanına uğramış durumda.. bugünlere de şükür ne yapalım az kaldı..

Kasığım ve belim müthiş ağrıyor,bebbislerimize sag saglim kavuşalım insallah
amin inşallah.. belinden kasıklarına doğru iniyosa ve geçip tekrar geliyosa dikkatli ol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…