Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Cuma dr a gittim ve çatı muayenesi olmaktan korktum ultrasonla bebeğe bakarken dr kafasının büyük olduğunu ve şu anda kilosunun 3400 gr olduğunu söyledi.Bana eğer daha erken gelmezse bebek 7 Ekim sabahına gin verdi.Rabbim kısmet ederse o sabah 9 da kavuşucam kızıma..
Haftasonu ise kabus gibiydi dişim apse yaptı ve hiç aralıksıuz 24 saat süren bir ağrı beni öldürdü hastanede ise sadece dişime morfin yapmakta buldular çareyi ki oda max yarım saat rahatlattı.
Kendinize çok dikkat edin kızlar bağışıklılığımız artık çökmüş durumda sanırım.
günaydın kızlar sabah serviste kishajinin doğum hikayesini okudum agladımmm
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Cuma dr a gittim ve çatı muayenesi olmaktan korktum ultrasonla bebeğe bakarken dr kafasının büyük olduğunu ve şu anda kilosunun 3400 gr olduğunu söyledi.Bana eğer daha erken gelmezse bebek 7 Ekim sabahına gin verdi.Rabbim kısmet ederse o sabah 9 da kavuşucam kızıma..
Haftasonu ise kabus gibiydi dişim apse yaptı ve hiç aralıksıuz 24 saat süren bir ağrı beni öldürdü hastanede ise sadece dişime morfin yapmakta buldular çareyi ki oda max yarım saat rahatlattı.
Kendinize çok dikkat edin kızlar bağışıklılığımız artık çökmüş durumda sanırım.
sana da günaydın,ben de şimdi okudum ben de burda ağladım.odadakiler görmesin diye de gözlerimi nasıl sileceğimi bilemedim.
bi an ben yapamıcam bile dedim endişeye kapıldım sanırım doğum hikayesi okumak bana pek iyi gelmiyor normal doğumdan korktum sonra kendimi motive ettim yapıcam inş dedim
hayırlısıyla yarın benimde bir doğum hikayem olcak..çatım dar olduğu için bebek doğum kanalına giremiyormuş epidural sezeryanla doğcak
Bende çatı muayenesinden korktum.yapamadim.sezaryrn mi olacaksin
valla benm de gözüm korkmuyor değil ama ben de normal doğurmayı çok istiyorum.inşallah kolay bir şekilde doğururuz
ay canm benm tarihin belli olması da güzel.bayramdan sonra olsun da biraz daha büyüsün içeridegünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür..dün çok heyecanlıydım sanki bugün doğuracak gibi uyuyamadım dün gece..daha uzunca bir zaman var aslında 21ekime..ama ne bileyim çok mutlu oldum kızıma kavuşucam..gün koymamız ayrı bi heyecan mutluluk işte..tabi kızım o güne kadar durursa..eşim benden daha heyecanlı hep bayrama kadar alsaydı doktor keşke deyip durdu..kızını sevmek istiyormuş..
bende normal istiyorum canım inş bi aksilik olmazsa çatım filan dar değilse doğurmayı denicem bakalım hayırlısı artık
ay canm benm tarihin belli olması da güzel.bayramdan sonra olsun da biraz daha büyüsün içeride
ben de çatı muayenesini bu hfta olacam sanırım.bakalım ne diyecek
ay canm benm tarihin belli olması da güzel.bayramdan sonra olsun da biraz daha büyüsün içeride
ben de çatı muayenesini bu hfta olacam sanırım.bakalım ne diyecek
evet canım dün belli oldu doktorumuzla gün koyduk tüp bebek olduğu için sezaryenden yana.bayram nasıl geçecek bilmiyorum gerçi ne günler atlattık bugün 14 haftalıok bugün 20 haftalık derken gün saymaya başladık doğuma..ah rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin
benimde cumartesi kontrolüm var ama çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum daha erken benim içn
ya sanki bu 30dan sonra ki haftalar hiç geçmiyor
servistekiler işyerindekiler bitmedi mi daha diyorlar dayanacak gücüm kalmadı artık
Olsun canım hic onemli degil. Hayırlısı hangisiyse o olsun.
Bilemiyorum. Dr'un en iyisini bilir. Sorsaydın keske.
Hadi bakalım :)
Kishaji'nin dogum hikayesini okudum demin. Cok guzel anlatmış.
Birde iliskiye girmişler sonra sancıları artmiş.
Hani iliski dogumu tetikliyor diyorlardı ya sanırsam dogru. Onlarda o etki olmus galiba.
benimde cumartesi kontrolüm var ama çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum daha erken benim içn
ya sanki bu 30dan sonra ki haftalar hiç geçmiyor
servistekiler işyerindekiler bitmedi mi daha diyorlar dayanacak gücüm kalmadı artık
off ya dün gece rüyamda bile kadınlara bağırıyodum yeter artık daha doğurmadınmı demeyin diyordumbıktım usandım beni gören daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu yeter ya..dün dedim bi kadına yeter ya beni erken doğurtçaksınız diye.dert oldum millete kime neyse hergören doğurmadınmı yok yahu doğurdum da gazım var o yüzden karnım şiş..
senin doğum ne zaman aramızda birgün var merak ettim normalmi olcak sezaryenmi istiyorsun
DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR
1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig_e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?