2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
CNm benim belim ağrıyor ama aşağıya
Vuruyor hani adet olunca karnın ve belin
Ağrır ya onun gibi ama ne az ne de çok bir ağrı
Uzun sürmüyor ama trkrarlıyor ateş basıyor
Bebişte sağolsun karnımı sertleştiriyor

cnm benim ikinci cocugumda erken dogum tehlikesi yasadim onun icin uzun zamandir her kontrolde yapiyo doktor normalinde ne zaman yapiliyo bilemicem sorsaydin doktora bi yapsa bile inan hic korkulacak biseyi yok ben alistim artik

cnm benim ikinci cocugumda erken dogum tehlikesi yasadim onun icin uzun zamandir her kontrolde yapiyo doktor normalinde ne zaman yapiliyo bilemicem sorsaydin doktora bi yapsa bile inan hic korkulacak biseyi yok ben alistim artik

bu hafta kontrole gidince soracağım.
peki 2,5 cm açıklık varsa tahmini olarak doğum ne zaman olurmuş? hala burada olmana şaşırdım. allah yardımcın olsun

bi dahaki gittiginde bakar belki hakkimizda herseyin hayirlisi olsun sag salim alalim ins bebelerimizi ellerimize
ben kacayim artik uyumayi deneyeyim yoksa butun gun sersem sersem dolasiyom hepinize iyi geceler cnm optum

Bı ikinci nst ye girişim ilkinde 20 çıkmıştı
Bunda 60 çıkmış sma Dr herşey iyi dedi
Cuma tekrar randevum var bu gidişimde
Doğumu konuşacağım rahatlamak istiyorum
37 haftadayım ama doğumlarda ilgili konuşmadık

Allah sağ salim kurtarsın hepmizi canım, inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. doğumu konuşma zamanı gelmiş zaten eğer sezeryan olacaksa 38. hafta gibi niyetleniyor doktorlar.
ben 35. haftadayım ama hiç sabrım kalmadı artık bu çocuk bana benzerse işimiz zor

Ah bende çok sabırsızım CNm zaten sezaryen istemiyorum
İnşallah bebişler sağlıklı gelir biz farketmesekte zaman cok
Çabuk geçiyor cnm

Ah bende çok sabırsızım CNm zaten sezaryen istemiyorum
İnşallah bebişler sağlıklı gelir biz farketmesekte zaman cok
Çabuk geçiyor cnm

inşallah hayırlısı olur. hakikaten geri dönüp baktığımda 8 ayın nasıl geçtiğini hiç anlamadım ama şu son günler geçmeyecek gibi :)
ben yatıyorum, iyi geceler. tekrar görüşmek üzere

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig_e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42

canım tuzlu yeme tansıynunu yukseltr ayrıca dün gece bende acıkk yatmısm bı kalktm belıme agrılar saplanıyo dogurcm herhalde dedım ama bıkac kere oldu gectı dıkkat et

herkeslere günaydın

kııız benm paşanın keyfi yerindeymiş.gelmeye niyeti yok gibi. dr yukarıda dedi.bayramdan önce doğurabilecek miyim bakalım. sen tavuklununkini okumuşsundur ben bu hafta da çalışıyorum haftaya evdeyim inşallah. oğlum azıcık bana dinlenmek için müsade etsin ondan sonra sağlıcakla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…