CNm Dr değiştirdim numarasını bilmiyorum ki
Ama dünden beri belim ağrıyor
üşütme ile ilgili de olabilir belki. sancı yoksa sıkıntı yoktur o zaman. benim sancılarım 15 dk da bir 80 lere çıktığı halde hiç açılma olmamıştı. sancının gelmesi daha belirleyici olabilir. hakkımızda hayırlısı olsun.
Tığla mı işledin CNm eline sağlık çok güzel olmuş
Bende bugün yün aldım su hırkayı yapacağımEki Görüntüle 811734
üşütme ile ilgili de olabilir belki. sancı yoksa sıkıntı yoktur o zaman. benim sancılarım 15 dk da bir 80 lere çıktığı halde hiç açılma olmamıştı. sancının gelmesi daha belirleyici olabilir. hakkımızda hayırlısı olsun.
4 numara tığ şiş canım man senınkıler modelli ya pek gusel
Yapması çok kolay CNm birde battaniye yapmak istiyorum
İnşallah beceririm
kız senın orduklerının yanında battanıye bebek işi kalır gecenkı hırkanda cok guzeldı
sarjım bıtıyooo daha gıremm kızlr herkese uykular dılıyorum
çok ilginçtir, az önce göbeğimden çıt diye br ses geldi. aslında birkaç gündür geliyordu ama anlam veremiyordum. bariz göbeğimden kemik kıtlaması gibi bir ses... araştırdım ve bu konuyu buldum. meğer yalnız değilmişim. siz de bakın kızlar, başınıza gelirse benim gibi panik yapmazsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-349180.html
kaçıncı haftandasın canım? benim son bir haftadır ağrım var ama havalar soğuduğu için olduğunu zannediyorum. sanırım üşüttüm.selam kizlar sizdemi uyumadiniz bende wc kalktim uykum kacti bi bakayim dedim kasiklarim adet sancisi gibi agri var normalmidir
benim de böyle birşey olableceği aklıma gelmezdi. zaten duyunca epey korktum. Düşünsene, kemik olmayan yerden (göbek ki içinde bebeğim var) parmak kıtlatması gibi bir ses geliyo. aklım çıktı...Ben ilk kez duydum CNm benim hiç olmadı
kaçıncı haftandasın canım? benim son bir haftadır ağrım var ama havalar soğuduğu için olduğunu zannediyorum. sanırım üşüttüm.
bir de geceler gündüzler birbirine girdi. gündüz uyuyup gece oturuyorum ben de
Benimle aynısın CNm benimde adet ağrısı gibi var37+0 haftadayiz cnm bugun doktora gittim nst bir sanci cikti ve 2,5 cm aciklik var hayirlisi artik
benim de böyle birşey olableceği aklıma gelmezdi. zaten duyunca epey korktum. Düşünsene, kemik olmayan yerden (göbek ki içinde bebeğim var) parmak kıtlatması gibi bir ses geliyo. aklım çıktı...
Benimle aynısın CNm benimde adet ağrısı gibi var
Birde nst de yazar mı sancı benim Dr pek ilgili değil gibi
Gercekten çok ilginç cnm
nst de bakiliyo cnm zaten benimki orda cikti doktor once acikliga bakti sonra nst kagidina bize haftaya gelemeyebilirsiniz cunku bir tane sanci goruluyo aciklikta 2,5 cm olmus bisey olursa dogru hastaneye gidin dedi
senin agrilarin nasil
CNm alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanındakinecanım aynı anda birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz? forumda o kadar yeniyim ki :)))
nst de bakiliyo cnm zaten benimki orda cikti doktor once acikliga bakti sonra nst kagidina bize haftaya gelemeyebilirsiniz cunku bir tane sanci goruluyo aciklikta 2,5 cm olmus bisey olursa dogru hastaneye gidin dedi
senin agrilarin nasil
Baya olmuş açıklık CNm
Benim Dr iki saniye bakıyor
Güzel diyor o kadar yani nst kağıdında
Sancıyı gösteren ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?