kimse benım yazımı görmemiş![]()
Ne oldu cnm ben görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar biz geldik uyku tutmadı. gecmısı okuyamadım bitek büşranın doğurduğunu biliyorum başka doğum yapan oldumu. kızlar benım cnm cok sıkkın tansıyonum yüksek cıkıyo doktor takıp ettır süreklı yüksek çıkarsa müdahele edebiliriz dedi. bugun iki kere ölçtürdüm 14-10 ve 13-10 cıktı yaa bikaç gün daha ölçtürüp doktoru arıycam belkı gel acil bebeği alalım dıycek ben korkuyorum oğluma bişey olmaz demiii. bi yandadna ona biranönce kavuşmak ıcın n sabırsızlanıyorum
İyi geceler uykusuz bi gece daha biraz baş agrısı var grip belirtileri var inşallah yakalMmadan atlatırım yoksa grip bi şekilde dogum yapma ihtimalim var maşallah doguranlar baya olmuş bizimde çarşamba günü net belli olur sanırım
siz nasılsınız bebişler ne alemde
sırtım çok agrıyo kızlar habıre pozısyon degıstırıyorum
iyi geceler kuzularım.
ben çok yoruldum yaaa ve bacaklarımda çok ağrım var.
nstde hiç sancı çıkmıyor bende akşamları birşeyler oluyor ama bakalım bekliyoruz hala.
verilen günün bitmesine 10 gün var. geldi gelecek kerata
Çatı muayenesi olupta tepki veren oldu mu. Ben vajiyi yendim ama hala çatı muayenesinde kasiyorum kendimi ve dr cok zorlamadi ve yapmadı(( birazda sanki sezaryen yapma taraftarı gibi geldi bana. Kafam çok karışık herşey normalken sırf bu yüzden sezaryen olmak moralimi bozuyor
(
Erken yattın bugun uyumuşum. Simdi öksürükten uyandım.
Rüyamda burayı okuyordum yine.
Sanki rüyamda tavuklunun yada zulalbin dogum haberini okuyordum. Ay iyice kk ile kafayı bozdum :))
Simdi devam uyumaya çalışayım bakalım.
Kızlar uyuyamadım birde iç çamaşırım ıslanmış yarım bardak çay bardağına yakın
ıslaklık var
Acaba idrar mı ama 5 dk önce wc deydim birde belim ağrıyor ne oluyor anlamadım
kokla bakalım nasıl kokuyo
Neyoo koku yok zaten uyuyamıyorum
Birde arada bir belime ağrı vuruyor böyle altlara
Doğru kız ben sıkıldım hamilelikten![]()
Neyoo koku yok zaten uyuyamıyorum
Birde arada bir belime ağrı vuruyor böyle altlara
Doğru kız ben sıkıldım hamilelikten![]()
kız sen dıye dıye doğurcan su mu geldı ozaman belımde ağrıyo dıyon
gerçek sancıların belden karına ve kasıklara doğru olduğunu biliyorum. dediğin de suyun gelmesi ise doktorunu bi ara derim ben.