2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İyi geceler uykusuz bi gece daha biraz baş agrısı var grip belirtileri var inşallah yakalMmadan atlatırım yoksa grip bi şekilde dogum yapma ihtimalim var maşallah doguranlar baya olmuş bizimde çarşamba günü net belli olur sanırım

siz nasılsınız bebişler ne alemde

slm kızlar biz geldik uyku tutmadı. gecmısı okuyamadım bitek büşranın doğurduğunu biliyorum başka doğum yapan oldumu. kızlar benım cnm cok sıkkın tansıyonum yüksek cıkıyo doktor takıp ettır süreklı yüksek çıkarsa müdahele edebiliriz dedi. bugun iki kere ölçtürdüm 14-10 ve 13-10 cıktı yaa bikaç gün daha ölçtürüp doktoru arıycam belkı gel acil bebeği alalım dıycek ben korkuyorum oğluma bişey olmaz demiii. bi yandadna ona biranönce kavuşmak ıcın n sabırsızlanıyorum

sık sık ölç canım sabah akşam bırde saatıyle yaz bakalım bişeycık olmuyor canım ya ben 10 gundur neler cektım ne düşnceler Allahım meleklerımızı koruyo ona emanet hepsi zaten o nasıl yazmışsa oyle olouyor her şey hem alınsada zaten doğumunun gunu yakınn gelsede bişeycık olmazkı ben şuan uyuyamadım cunkuu hareketlerı yatakla karnımın arasında olunca uyutmadı benıkı erken kaltım yoruldum butun gun dışardaydım ama şuan kalktım tv actım oyle iştee onlar ne istiyosa o oluyo şimdiden

İyi geceler uykusuz bi gece daha biraz baş agrısı var grip belirtileri var inşallah yakalMmadan atlatırım yoksa grip bi şekilde dogum yapma ihtimalim var maşallah doguranlar baya olmuş bizimde çarşamba günü net belli olur sanırım

siz nasılsınız bebişler ne alemde

benden ıyı haberler var canım kızımın kordonun bırını çzmuş diğer ıyı habaer 3200 olmuş eee daha ne olsun başka haber yok benden bu kadar ama uyku gozumden aktı ılk defa erkenden yattım bu seferde uyutmadı kıpır kıpırrrrrrrrrrrrr ınan benı allak bullak ettı zıllı sen nasılsın mırhan napıyo

iyi geceler kuzularım.
ben çok yoruldum yaaa ve bacaklarımda çok ağrım var.
nstde hiç sancı çıkmıyor bende akşamları birşeyler oluyor ama bakalım bekliyoruz hala.
verilen günün bitmesine 10 gün var. geldi gelecek kerata

sende yne sancı cıkıyomuş buşra habıre benımının gelmeye nıyetı yok ne acılma var ne kanalda dıyodu doğumuna 15 gun kala doğurdu canım senın gunun yakın bugun yarın gelır bebişin

Erken yattın bugun uyumuşum. Simdi öksürükten uyandım.
Rüyamda burayı okuyordum yine.
Sanki rüyamda tavuklunun yada zulalbin dogum haberini okuyordum. Ay iyice kk ile kafayı bozdum :))
Simdi devam uyumaya çalışayım bakalım.

Çatı muayenesi olupta tepki veren oldu mu. Ben vajiyi yendim ama hala çatı muayenesinde kasiyorum kendimi ve dr cok zorlamadi ve yapmadı:((( birazda sanki sezaryen yapma taraftarı gibi geldi bana. Kafam çok karışık herşey normalken sırf bu yüzden sezaryen olmak moralimi bozuyor:((

canım aynı sıkıntıyı yenmiş biri olarak söylüyorum, bugün açıklık için baktı doktorum, kasılmalar 80 e dayanınca, kendimi kasmama rağmen bu kadar mı dedim. 10 saniye sürdü sürmedi. bir de ansızın karar verildi ona rağmen bence iyi geçti. ben ümitsizce normal yapamam demi dedim doktorumun bana dediği pekalada yaparsın normal hastalarım bile senin gibi dedi. belki daha da rahatlatmak için söyledi bilmiyorum. ama mutluluğumu tarif edemem. sen de öncesinde yürü,derin nefes alıp ver. sadece 10 saniye...

Erken yattın bugun uyumuşum. Simdi öksürükten uyandım.
Rüyamda burayı okuyordum yine.
Sanki rüyamda tavuklunun yada zulalbin dogum haberini okuyordum. Ay iyice kk ile kafayı bozdum :))
Simdi devam uyumaya çalışayım bakalım.

dagıtma uykunu hadı gıt yat sen ysmıncım benımkı kaçtı zaten elif kudurugundan:1::1::1::1:

Kızlar uyuyamadım birde iç çamaşırım ıslanmış yarım bardak çay bardağı kadar ıslaklık
Acaba idrarım zma 5 dk önce wc seydim birde belim ağrıyor ne oluyor anlamadım

Kızlar uyuyamadım birde iç çamaşırım ıslanmış yarım bardak çay bardağına yakın
ıslaklık var
Acaba idrar mı ama 5 dk önce wc deydim birde belim ağrıyor ne oluyor anlamadım

Kızlar bugün bir yürüyüş yapayım dedim
Bide ne olsun az daha sokağın ortasında
Kusuyordum eve zor attım kendimi herhalde tansiyonum
Da yükseldi çok kötü oldum bu aralar tansiyonumda yükseliyor
Tuzlu yiyorum acaba ondan mı

kız sen dıye dıye doğurcan su mu geldı ozaman belımde ağrıyo dıyon

Bilmiyorum ki uyuyamadım bel ağrısı arada
Yokluyor fenayım eşim üşüttün diyor ben geceleri