Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Kishaji nin doğum hikayesini okudum,çok güzel ve detaylı anlatımış.Doğumu çok güzel gerçekleşmiş.Darısı bizlerin başına![]()
Ben de Kishaji nin doğum hikayesini okudum,çok güzel ve detaylı anlatımış.Doğumu çok güzel gerçekleşmiş.Darısı bizlerin başına![]()
gozun aydın canım sn zaten dun tahmın etmıstın annesını dınlemıs kızcenn masallaheevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnnkılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar
nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal
ben okurken cok gerıldım ya keşke okumasaydım kızlar zaten okumuordum ben uzunları kısaca yazan gıttık geldık dıyenlerı okuyodum her şeyı bılmek ıyı değil cunku ama sankı okurken ben doguruyormuş gıbı kasıldım ınanın okurken altımı tutmusum eşim bana tuhaf tuhaf baktı ay dedım sankı doğuruyorumda altımı tutuyom gelme kızım der gıbı
ben okurken cok gerıldım ya keşke okumasaydım kızlar zaten okumuordum ben uzunları kısaca yazan gıttık geldık dıyenlerı okuyodum her şeyı bılmek ıyı değil cunku ama sankı okurken ben doguruyormuş gıbı kasıldım ınanın okurken altımı tutmusum eşim bana tuhaf tuhaf baktı ay dedım sankı doğuruyorumda altımı tutuyom gelme kızım der gıbı
Canım bende bi ara heyecanlandim ama sonuc itibariyle cok etkilemedi beni. Hatta dogum sonrasi anlattıklarında gözüm doldu. Sen okuma en iyisi canım rahatsız oluyorsun demek. Gerçi bende heyecanlanmadim degil. Eşimde okuma diyor bana.
aynen cnm ıkınma mevzusu geçtıgınde sankı ben ıkınıyormuş gıbı oluyorum okudum ama ne kadarda kolay gectıgını soyleselerde korkuyorum işte korkuyorum
gozun aydın canım sn zaten dun tahmın etmıstın annesını dınlemıs kızcenn masallah
amınn canımm hayırlısyla saglıkla tez zamanda
canım ben hıc dohum hıkayesı topıgıne gırmemiştım bır kac gune kadar blmem neden ilk eylul annesının hıkayesını okumuşum ve kotu bır dogumu kumuştum ılk sansıma sonra okumucam dedım hem meraklıyım aslında hmde bılmek istmıyorum hem her seyı soruyorum hem öğrenmek ıstemıyorum anda saskınlıkla olsun her sey dıye ben hemm normalden hem sezeryandan korkuyorum ama korkunun cele faydası yok bişekılde cıkıcaklar![]()
evet kuzu artık usg ye gırmem gerek yok kcama dıyomkı doladı gıdelım oyle cıkıyo çözdu gıdelım doğrumu oyle cıkıyoooooo![]()
annelik boyle bısey ıste canım daha ssmdıden gormeden hıssedıyorsunnaartık usg ye gıt gel usg gıbı olduk nts yle yenı tanıstık ıkı gın sonra sancılarıda olcerız bız
![]()