2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben de Kishaji nin doğum hikayesini okudum,çok güzel ve detaylı anlatımış.Doğumu çok güzel gerçekleşmiş.Darısı bizlerin başına:16:

ben okurken cok gerıldım ya keşke okumasaydım kızlar zaten okumuordum ben uzunları kısaca yazan gıttık geldık dıyenlerı okuyodum her şeyı bılmek ıyı değil cunku ama sankı okurken ben doguruyormuş gıbı kasıldım ınanın okurken altımı tutmusum eşim bana tuhaf tuhaf baktı ay dedım sankı doğuruyorumda altımı tutuyom gelme kızım der gıbı

eevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnn:16::16: kılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar:16::16::16: nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal
gozun aydın canım sn zaten dun tahmın etmıstın annesını dınlemıs kızcenn masallah:nazar:

Ben de Kishaji nin doğum hikayesini okudum,çok güzel ve detaylı anlatımış.Doğumu çok güzel gerçekleşmiş.Darısı bizlerin başına:16:

amınn canımm hayırlısyla saglıkla tez zamanda

ben okurken cok gerıldım ya keşke okumasaydım kızlar zaten okumuordum ben uzunları kısaca yazan gıttık geldık dıyenlerı okuyodum her şeyı bılmek ıyı değil cunku ama sankı okurken ben doguruyormuş gıbı kasıldım ınanın okurken altımı tutmusum eşim bana tuhaf tuhaf baktı ay dedım sankı doğuruyorumda altımı tutuyom gelme kızım der gıbı

Canım bende bi ara heyecanlandim ama sonuc itibariyle cok etkilemedi beni. Hatta dogum sonrasi anlattıklarında gözüm doldu. Sen okuma en iyisi canım rahatsız oluyorsun demek. Gerçi bende heyecanlanmadim degil. Eşimde okuma diyor bana.

aynen cnm ıkınma mevzusu geçtıgınde sankı ben ıkınıyormuş gıbı oluyorum okudum ama ne kadarda kolay gectıgını soyleselerde korkuyorum işte korkuyorum

slm kızlar biz geldik uyku tutmadı. gecmısı okuyamadım bitek büşranın doğurduğunu biliyorum başka doğum yapan oldumu. kızlar benım cnm cok sıkkın tansıyonum yüksek cıkıyo doktor takıp ettır süreklı yüksek çıkarsa müdahele edebiliriz dedi. bugun iki kere ölçtürdüm 14-10 ve 13-10 cıktı yaa bikaç gün daha ölçtürüp doktoru arıycam belkı gel acil bebeği alalım dıycek ben korkuyorum oğluma bişey olmaz demiii. bi yandadna ona biranönce kavuşmak ıcın n sabırsızlanıyorum

Canım bende bi ara heyecanlandim ama sonuc itibariyle cok etkilemedi beni. Hatta dogum sonrasi anlattıklarında gözüm doldu. Sen okuma en iyisi canım rahatsız oluyorsun demek. Gerçi bende heyecanlanmadim degil. Eşimde okuma diyor bana.

canım ben hıc dohum hıkayesı topıgıne gırmemiştım bır kac gune kadar blmem neden ilk eylul annesının hıkayesını okumuşum ve kotu bır dogumu kumuştum ılk sansıma sonra okumucam dedım hem meraklıyım aslında hmde bılmek istmıyorum hem her seyı soruyorum hem öğrenmek ıstemıyorum anda saskınlıkla olsun her sey dıye ben hemm normalden hem sezeryandan korkuyorum ama korkunun cele faydası yok bişekılde cıkıcaklar:1:

gozun aydın canım sn zaten dun tahmın etmıstın annesını dınlemıs kızcenn masallah:nazar:

amınn canımm hayırlısyla saglıkla tez zamanda

evet kuzu artık usg ye gırmem gerek yok kcama dıyomkı doladı gıdelım oyle cıkıyo çözdu gıdelım doğrumu oyle cıkıyoooooo:1::1::1::1::1::1:

canım ben hıc dohum hıkayesı topıgıne gırmemiştım bır kac gune kadar blmem neden ilk eylul annesının hıkayesını okumuşum ve kotu bır dogumu kumuştum ılk sansıma sonra okumucam dedım hem meraklıyım aslında hmde bılmek istmıyorum hem her seyı soruyorum hem öğrenmek ıstemıyorum anda saskınlıkla olsun her sey dıye ben hemm normalden hem sezeryandan korkuyorum ama korkunun cele faydası yok bişekılde cıkıcaklar:1:

Aynen canım bir sekilde çıkacaklar :)
Allah yardımcımız olsun insallah.

evet kuzu artık usg ye gırmem gerek yok kcama dıyomkı doladı gıdelım oyle cıkıyo çözdu gıdelım doğrumu oyle cıkıyoooooo:1::1::1::1::1::1:

annelik boyle bısey ıste canım daha ssmdıden gormeden hıssedıyorsunn:16:aartık usg ye gıt gel usg gıbı olduk nts yle yenı tanıstık ıkı gın sonra sancılarıda olcerız bız:9:

iyi geceler kuzularım.
ben çok yoruldum yaaa ve bacaklarımda çok ağrım var.
nstde hiç sancı çıkmıyor bende akşamları birşeyler oluyor ama bakalım bekliyoruz hala.
verilen günün bitmesine 10 gün var. geldi gelecek kerata

Back