ben süt içemiyorum ya...ama ayranları bardak bardak götürüyorum...![]()
Aynen süt bende hazımızlık yapıyor ma yoğurt ve ayran iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben süt içemiyorum ya...ama ayranları bardak bardak götürüyorum...![]()
Kapı susunu biz de aldık zaten. Kendimiz asarız daha guzel olur.Benim şimdi gittiğim hastane lohusa şerbeti bir de kapı süsü veriyomuş kapı süünün çok güzel bir şey olduğunu düşünmüyorun ama görücez kısmetse zaten teyzem kendini bu işlere adadı herkese yapıp duuyor sana çok güzel bir kapı süsü yapıcm diyor
İyi akşamlar herkese 10.ncu dogumdan sonrasını kaçırdım kaç dogum oldu sonradan ve kimler
eevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnnkılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar
nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal
Bak annesi sevindirdi seni kızın :)
Kilosu da cok iyi maasallah.
Digum şekliyle ilgili ne dedi?
Aynen süt bende hazımızlık yapıyor ma yoğurt ve ayran iyi geliyor
ay evet yasmıncım hala 1 kordonumuz boynunda oldugu için sezeryan canım 3 ekım tabı Allah bılır
eevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnnkılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar
nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal
bışeyler olıuo dun dedın evet dogru oldu ama kotu değil guzel şekılde oldu cnm maaşallah
Bendede süt hazımsızlık yapıyorduben laktozsuz süt içiyorum zaten normaldede hep öle içiyorum o dokunmuyor:)
![]()
Göxün aydın canım inşş elif hep böle seni dinler üzmemek için elinden geleni yapar:))))maşallah kilosuda çok iyi:)) çok sevindik kk ailesi ekim anneleri olarak![]()
teşekkur ederım aslıcımHadi gözün aydın cnm
Ne marka ben bilmiyorum genlde bende hazımızlık yapr zaten
Olsun canım hic onemli degil. Hayırlısı hangisiyse o olsun.ay evet yasmıncım hala 1 kordonumuz boynunda oldugu için sezeryan canım 3 ekım tabı Allah bılır
Bilemiyorum. Dr'un en iyisini bilir. Sorsaydın keske.bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi 37+0 haftadayiz tahmini dogum tarihim 12 ekim fakat bugun nst de bir tane sanci cikti ve 2,5 cm acilma varmis sizce ne zaman olur dogum
Yarın sabah miniğimi görücem inşallah,çok heyecanlıyım kızlarİnşallah herşey yine normal seyrediyordur..Sonra da ağdacıma gidicem,acaba erken mi henüz:26: