2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İyi akşamlar herkese 10.ncu dogumdan sonrasını kaçırdım kaç dogum oldu sonradan ve kimler

eevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnn:16::16: kılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar:16::16::16: nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal

Benim şimdi gittiğim hastane lohusa şerbeti bir de kapı süsü veriyomuş kapı süünün çok güzel bir şey olduğunu düşünmüyorun ama görücez kısmetse zaten teyzem kendini bu işlere adadı herkese yapıp duuyor sana çok güzel bir kapı süsü yapıcm diyor
Kapı susunu biz de aldık zaten. Kendimiz asarız daha guzel olur.
İyi akşamlar herkese 10.ncu dogumdan sonrasını kaçırdım kaç dogum oldu sonradan ve kimler

Canım busra, adıge, sertkaya09, bkl10, kishaji, ilaydahey, sdf82
Sanırım bunlardi en son.
Birde yarın dogum yapacaklar var.

Son düzenleme:
eevet kızlar elif bugun beekledıgım gıbı karşıladı benı ben zaten cozdu demiştim artık usg y egırmeye gerek yok ne zman doladı ne zaman cozdu ben anlayabılıyorum şimdıden benı parmagında dolandırıyo olsunnn:16::16: kılo alması durdu demiştim haftada 100 gr alıyodu tam 10 gun once detaylı usg de 2750 ıdı bugun 3200 çıktıı pekmeze muza devam kızlar şukurler olsunkı ıyıyz bugun mutlu musmutlu ayrıldık kızlar:16::16::16: nst de sancıda cıkmadı kafası tam aşagıda ama kanala ınmemiş suan her şeyımız normal

Bak annesi sevindirdi seni kızın :)
Kilosu da cok iyi maasallah.
Digum şekliyle ilgili ne dedi?

:24:

Göxün aydın canım inşş elif hep böle seni dinler üzmemek için elinden geleni yapar:))))maşallah kilosuda çok iyi:)) çok sevindik kk ailesi ekim anneleri olarak:52:

ne guzel kızlar herkesın ıstahı acık ben hamılelıgımın ılk gununden bu yana hıç ısteyerek yemedım hep zorla yedım

bışeyler olıuo dun dedın evet dogru oldu ama kotu değil guzel şekılde oldu cnm maaşallah

aynen canım o bişeyler kasıklarımda oluyodu cok hareketlı bır şekılde oldugu için kordondan çıktıgını anladım bırde o kasıklarımdakı agırlıgı sormayı unuttum sevınçten:16: butun huzursuzluklarımı unutuvrdım bıanda

Hadi gözün aydın cnm

bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi 37+0 haftadayiz tahmini dogum tarihim 12 ekim fakat bugun nst de bir tane sanci cikti ve 2,5 cm acilma varmis sizce ne zaman olur dogum

:24:

Göxün aydın canım inşş elif hep böle seni dinler üzmemek için elinden geleni yapar:))))maşallah kilosuda çok iyi:)) çok sevindik kk ailesi ekim anneleri olarak:52:

ah canım vallaha yazmışsınız Allah razı olsun evet kılosuna cok sasırdım beklemıyodum bılıyosunkı son zamanları habıre tavkıye yapıyodum kesmedım almayınca da demekkı o bır hafta durdu sadece Allahım hepsını sağ salım kucagımza almak nasıp etsın

Yarın sabah miniğimi görücem inşallah,çok heyecanlıyım kızlar:16:İnşallah herşey yine normal seyrediyordur..Sonra da ağdacıma gidicem,acaba erken mi henüz:26:

ay evet yasmıncım hala 1 kordonumuz boynunda oldugu için sezeryan canım 3 ekım tabı Allah bılır
Olsun canım hic onemli degil. Hayırlısı hangisiyse o olsun.
bugun bizimde doktor kontrolumuz vardi 37+0 haftadayiz tahmini dogum tarihim 12 ekim fakat bugun nst de bir tane sanci cikti ve 2,5 cm acilma varmis sizce ne zaman olur dogum
Bilemiyorum. Dr'un en iyisini bilir. Sorsaydın keske.
Yarın sabah miniğimi görücem inşallah,çok heyecanlıyım kızlar:16:İnşallah herşey yine normal seyrediyordur..Sonra da ağdacıma gidicem,acaba erken mi henüz:26:

Hadi bakalım :)

Kishaji'nin dogum hikayesini okudum demin. Cok guzel anlatmış.
Birde iliskiye girmişler sonra sancıları artmiş.
Hani iliski dogumu tetikliyor diyorlardı ya sanırsam dogru. Onlarda o etki olmus galiba.

Back